PDA

Zobacz pełną wersję : Wypadałoby się przywitać :) i już się dłużej nie tajniaczyć :)

mc-dusia
15-04-2013, 12:32
Witajcie zatem :)

Na imię mi Magda, pochodzę ze stolicy Kociewia, tzn. ze Starogardu Gdańskiego. Obecnie pomieszkuję w Redzie (wszystkie Redzianki zapraszam na kawę :) Starogardzianki również). Jestem mamą prawie 5 miesięcznej Zuzanny. Mój mąż twierdzi, że jestem "gadżeciarą" i pewnie ma rację, ponieważ w domu mym i w użyciu jest chusta elastyczna Tetro, pieluszkóf kieszonkóf cała masa, kilka otulaczóf, chusteczki flanelowe do pupy, zamierzam nauczyć dziecko czytać zanim zacznie chodzić i ogólnie odbiło mi na punkcie mojego dziecka i wszystkiego co dla mojego Zuzia najlepsze:) Cieszę się bardzo, że jest takie forum z ogromną ilością wiedzy i doświadczenia! Zapewne zagoszczę tu na dłużej!

Do zczytania!

dzieckoziemi
15-04-2013, 15:49
Witaj. :) Widzę, że plany ambitne masz bardzo, powodzenia zatem w ich realizacji. :)

mc-dusia
15-04-2013, 20:03
Witaj. :) Widzę, że plany ambitne masz bardzo, powodzenia zatem w ich realizacji. :)

Dzięki :) O ile nie zapiorę się na śmierć, to powinno się udać :)

gofrys
15-04-2013, 22:45
witaj mamo eko-gadżeciaro:ninja:

modrooczka
15-04-2013, 23:56
Fanka MM? Dzięn dobry :-)

sweetrose
16-04-2013, 17:21
witaj Kochana ;) rozgość się ;) i koniecznie wpadnij z Zuzią na macanko pieluch i nosideł ;)

mc-dusia
17-04-2013, 22:25
MM? Ilość (nieznanych mi dotąd) skrótów, spotkanych na forum, zadziwia mnie co dnia! Poproszę o rozszyfrowanie :) Jedyne co mi do głowy przychodzi to mądry maluch :)

mc-dusia
17-04-2013, 22:26
witaj Kochana ;) rozgość się ;) i koniecznie wpadnij z Zuzią na macanko pieluch i nosideł ;)

Dzięki Ola! Zapewne się pojawimy :) Jeszcze możesz mieć na dość przypadkiem :)