PDA

Zobacz pełną wersję : Zapytanie o chusty firmy haltex

Gapciocha
08-04-2013, 14:38
Witam.
Mam problem,moja przyjaciółka urodziła bliźniaki i poprosiła mnie ,żebym jej kupiła chusty,czy chusty elastyczne firmy Haltex są dobre czy złe...nie ukrywam,że są tańsze niż inne firmy a dwie chusty robią dużą kwotę...więc czy mogę jej kupić takie dwie?tej firmy?
Z góry dziękuje za odpowiedź Gapciocha

Mayka1981
08-04-2013, 19:50
Cześć,

a gdzie patrzyłaś na te ceny? Bo jeżeli koniecznie chcesz kupić taniego elastyka to szybko sobie przesortowałam i najtaniej wychodzi chyba obecnie pentelka na allegro.
Konkretnie haltexu w rękach nie miałam ale sądzę, że jest tej samej jakości co elastyczna pentelka czy almelle - poza tym, osobiście mnie ta firma denerwuje bo prezentuje fatalnej jakości wiązania plus zdjęcia chust INNYCH PRODUCENTÓW na swojej stronie :roll:

A dlaczego musi mieć dwie? Dwóch bliźniąt na raz i tak nosiła przecież nie będzie (mam nadzieję...) - chyba że jedna dla mamy a druga dla taty? Albo druga chusta "na zmianę"?

Gapciocha
09-04-2013, 14:21
Dzięki więc chyba kupie te pentelke;)mam nadzieję,że będzie dobra;)a dwie myślę,że jedna dla mamy a jedna dla taty;)czy babci;)albo kogoś innego;)