Zobacz pełną wersję : DZIKIE KONIE
sensibileanima
08-04-2013, 11:39
http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/905624_605771559446964_1166045004_o.jpg
http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-frc1/883369_605771592780294_844742143_o.jpg
INFO z FB:
Name of the shop : MIlk'n'cotton
http://www.milk-n-cotton.be/
Wild Horses Ecru/Brown with Hemp
Wild Horses Yellow/Orange No cotton — Preorder for MIlk'n'cotton (http://www.facebook.com/media/set/?set=a.605771516113635.1073741840.122142851143173&type=1)
dodam składy z belgijskiej strony:
bawełna 75% / konopie 25%
a dla no-cottona:
30% len / 70% wiskoza bambusowa
Do 18.04 włącznie trwa pre-order, wpłata 60Eur.
:hide:
:cryy:
Do noszenia w chuście konia to może i ok, ale na ludzkim dziecku tego wzoru kompletnie nie będzie widać...:duh:
ślimaczuś
08-04-2013, 12:21
Sama nie wiem, no nie wiem. Mam mieszane uczucia.
a oprócz tego te małe końskie wzorki mogą się przy tkaniu trochę pogubić :duh: ale mi się najbardziej podobają te belki koło koni :high:
jakieś takie dziwne...:-? mimo tego, że konie uwielbiam.
koszmar. jak można zepsuć taki wdzięczny temat :duh:
belki :lool:
Podziwiam swobodne podeście autora wzoru do anatomii i precyzję w tworzeniu belek.
Myślałam, że nie ma możliwości, żebym nie kupiła chusty w konie, nawet brzydkiej, a jednak...
rhodiana
08-04-2013, 13:07
Podziwiam swobodne podeście autora wzoru do anatomii i precyzję w tworzeniu belek.
Myślałam, że nie ma możliwości, żebym nie kupiła chusty w konie, nawet brzydkiej, a jednak...
Patrzę, patrzę i zupełnie nie wiem co mi się w tym wzorze nie podoba... no i mam rzeczywiście konie są jakieś dziwnie nie proporcjonalne....
modrooczka
08-04-2013, 13:10
Zwykle wypowiadam się tylko na temat rzeczy, które mi sie podobają, ale tu nie mogę: to najbrzydsza chusta jaką widziałam w swoim zyciu. Brzydsza niż jelonki, audrey Didka i różowe kropki. Też myslałam, że konie muszą mnie zachwycić. Nie zachwyciły.
Brzydsza niż jelonki, audrey Didka i różowe kropki.
Moja lista wygląda identycznie! :mrgreen:
Zawijać się w końskie zady... Brrr!
Gratulacje dizajnerce! :hide:
belki :lool:
na pierwszy rzut oka wyglądają jak.....:lool:
sama grafika jest bardzo kiepska.... :hide:
taki piękny temat - a tak skopany :/// Mogłaby być najpiękniejsza chusta, a tak - hmmm...
madorado
08-04-2013, 13:20
mam takie skojarzenie - malarstwo naiwne ;)
Pekatrine
08-04-2013, 13:29
Matko i córko :omg:
Jaka brzydka chusta :D moim faworytem jest przedostatni konio-dzik :D a waszym?
Nie mogę się doczekać by zobaczyć ją utkaną :D
Kocia_mama
08-04-2013, 13:33
:lool:
ahahahahahaha
nie wiem co powiedziec procz tego, ze baaardzo dziekuje osobie, ktora stworzyla ten wzor, YOU MADE MY DAY!!!!!!!
Chusty tkane na czyjeś zamówienie to na ogół wzory, których sami nie wybieramy. Od początku przewijała się tu myśl, żeby te konie lekko wygładzić, ale staramy się na ogół nie ingerować w cudze wzory. Dzięki za uwagi, zmotywowałyście mnie, żeby wrócić do tego tematu. :) Mam nadzieję, że autorki się zgodzą i ostatecznie chusta wyjdzie sympatycznie. :)
deviltya
08-04-2013, 14:03
kocham konie, a nad chustą myślę hmmm
cóż, po tytule myślałam, ze będzie znacznie ładniejsza...
Klyent nasz pan! :dunno::ninja:
Natalio - dobrze, że nie do końca! :thumbs up:
Może da się jeszcze jakoś tę chustę uratować...:hide:
koleszna
08-04-2013, 18:25
A te konie, które sobie kopytkami jak w wyliczance stukają:duh:
a gdzie można się dowiedzieć o cenę?
od dawna szukałam chusty z końmi, ale boję się, że wzór zniknie kompletnie i będzie widać tylko jakieś płaty gołej chusty... szkoda olbrzymia, bo przepięknie można temat koński ugryzc, na wiele wdziecznych sposobów :(
koń skaczący przez belkę jest boski.
naprawdę mnie ubawił. taki z polotem
gdyby mi pokazano konia znad belki bez towarzyszy niedoli nie wiedziałabym co to za zwierzę
http://www.youtube.com/watch?v=hM8PJkTAlME
Perszerony...
oj nie, taką piękną rasę tak poniżać?
proponuję bardziej roboczą nazwę "PASZTETONY"
Chusty tkane na czyjeś zamówienie to na ogół wzory, których sami nie wybieramy. Od początku przewijała się tu myśl, żeby te konie lekko wygładzić, ale staramy się na ogół nie ingerować w cudze wzory. )
jak zapłacę i zamówię chusty w Hitlera, to też nie zaingerujecie?
albo nie, w Dzierżyńskiego- można by fantastycznie wykorzystać opływowy kształt jego wąsów.
wstydziłabym się wypuścić taką chustę (ktoś się z koniem chyba zamienił) pod swoim brandem.
asioczka
08-04-2013, 19:00
ale tu juz inaczej wygladaja; http://www.milk-n-cotton.be/natibaby/401-preorder-sling-wild-horses-yellow-orange-no-cotton-exclusive.html
zerknijcie
ale tu juz inaczej wygladaja; http://www.milk-n-cotton.be/natibaby/401-preorder-sling-wild-horses-yellow-orange-no-cotton-exclusive.html
zerknijcie
No i ten wzór już wygląda wdzięcznie :) Czyżby graficy Nati byli aż tak szybcy? ;)
O niebo lepiej! Ale i tak mam niedosyt :hide:
Martulec
08-04-2013, 19:53
A te konie, które sobie kopytkami jak w wyliczance stukają:duh:
Jak poznańskie koziołki wyglądają
Belki:hmm:
Myślałam, że któryś koń coś zgubił:hide:
Szczerze, mam najbrzydszą chustę. Nawet dziwaczne wzory geometryczne Didka nie są w stanie się przebić.
Chyba ciut za daleko poszedł ten zwierzyniec w chustach:roll:
Chyba Nati najlepiej wyszły pawie. Chociaż to taka kopia Didka jeżeli chodzi o wzór.
Piękny temat .... myślałam , że będzie kolejne MUST HAVE a tu taka kiszka :omg:
Mayka1981
08-04-2013, 20:36
jak zapłacę i zamówię chusty w Hitlera, to też nie zaingerujecie?
Co nie? :roll:
Dramat, już jelonki było tragicznie obrzydliwe, ale one to chociaż nie udawały bycia "artystycznymi" - to stado jest tak brzydkie, że słów mi brak...
poczułam w sobie pragnienie tworzenia.
hopsające stado to kosmos, ale jeszcze ten bolesny wzorek na górze i dole, plus kolorystyka... nie wierzę. a w ogóle co będzie widać po zawiązaniu? niezidentyfikowane obiekty trykające?
co dalej, co dalej?
dziki ryż?
hopsające stado to kosmos
Zaiste kosmos jest jeszcze niewykorzystanym wzorem. Układ planetarny! Ufoludki! Latające spodki! Rakiety! Astronauci! Walentyna Tiereszkowa z dzieckiem w chuście śmigająca po orbicie.
(No dobra, z tym ostatnim mnie poniosło, ale układ planetarny i ufoludki to czemu nie, skoro jest już droga mleczna i robociki ;). Na planety sama bym chętna była.)
Zaiste kosmos jest jeszcze niewykorzystanym wzorem. Układ planetarny! Ufoludki! Latające spodki! Rakiety! Astronauci! Walentyna Tiereszkowa z dzieckiem w chuście śmigająca po orbicie.
nie zapominaj o psie Łajka. i koniecznie obok kilka lewitujących w przestrzeni kości.
(No dobra, z tym ostatnim mnie poniosło, ale układ planetarny i ufoludki to czemu nie, skoro jest już droga mleczna i robociki ;). Na planety sama bym chętna była.)
No akurat droga mleczna wyszła CAŁKIEM CAŁKIEM :)
No akurat droga mleczna wyszła CAŁKIEM CAŁKIEM :)
Robociki też są słodkie! Dlatego chcę planety i ufoludki! :D
Serio, serio. To nie jest złośliwe czy coś.
Marciula
08-04-2013, 21:30
Te konie są tragiczne :roll:
ło matko, to tam jest belka :shock: dzięki za uświadomienie
na pewno jest to jedna z najbardziej interesujących interpretacji koni, jaką kiedykolwiek widziałam, zwłaszcza te tańcujące u góry i u dołu ;)
sensibileanima
08-04-2013, 22:28
Robociki też są słodkie! Dlatego chcę planety i ufoludki! :D
Serio, serio. To nie jest złośliwe czy coś.
oj tak mój M. by kupił pewnie bez zastanowienia chustę w ufoludki :)
cóż, pewnie komuś się spodobała, skoro ją zamówił :hmm:
ale na pewno bym nie kupiła :lol:
jelonki były ładne!!!!
tintirinka
08-04-2013, 23:12
A ja weszłam zaciekawiona tytułem... a tu taki zonk...
madagaskar
09-04-2013, 11:31
:duh:
okropienstwo
Ekhmm... tez mnie nie poniosly. Ale konie chyba w ogole ciezko zrobic, zwlaszcza jak sie odwzorowuje bardziej niz tworzy wariacje na temat.
wersja pierwsza okropna
ale te poprawione już cokolwiek przypominają konie
choć ogólnie wzór nie dla mnie
no i kolory nieciekawe
owieczka33
10-04-2013, 20:13
Te poprawione konoe całkiem całkiem, choc ja nie koniara i się nie skuszę i tak.
u nas mowiac, ze jest to koszmar)
greeneddie
10-04-2013, 22:08
Zobaczymy jak będzie wyglądać utkana chusta. Na razie dla wzoru mówię NIE :lol:
brrr...
choć koniara ze mnie z krwi i kości-nie kupiłabym- litości ;)
póki co ciszę się moim końskim MT- choć niestety chuściochy mi powyrasłały już...