PDA

Zobacz pełną wersję : Normalnie mi wsytd,

czukczynska
18-03-2009, 18:28
ale nie potrafię zapakować mlodego do NubiGo.Nie wiem jak się do tego zabrać :oops:
No nie idzie mi...
Pomóżcie :jump:

18-03-2009, 18:32
gosiu?
pomoż!

Biedronka
18-03-2009, 18:35
ale nie potrafię zapakować mlodego do NubiGo.Nie wiem jak się do tego zabrać :oops:
No nie idzie mi...
Pomóżcie :jump:

sadzasz na kanapie ...NubiGo potem na nosidło sadzasz malucha potem siadasz tyłem i zarzucasz go sobie na plecy 8))

czukczynska
18-03-2009, 18:39
Na to nie wpadłam.Próbowałam tak jak z MT.Nie poszło :|

hexi
18-03-2009, 18:40
a moze manducowo?
zakladasz pas biodrowy taz zeby "plecy" nosidla byly na biodrze, ( tylko lekko dociagniety)
sadzasz dziecko na biodrze, opatulasz "plecami"
potem wkladasz jedna reke w ramie nosidla, przesowasz caly zestaw na plecy (jak przy plecaczku chustowym), wkladasz druga reke i ukladasz, dociagasz wszystko
brzmi karkolomnie ale w praktyce niewiele sie rozni od wiazania prostego plecaka ;)

april
18-03-2009, 18:49
a moze manducowo?
zakladasz pas biodrowy taz zeby "plecy" nosidla byly na biodrze, ( tylko lekko dociagniety)
sadzasz dziecko na biodrze, opatulasz "plecami"
potem wkladasz jedna reke w ramie nosidla, przesowasz caly zestaw na plecy (jak przy plecaczku chustowym), wkladasz druga reke i ukladasz, dociagasz wszystko
brzmi karkolomnie ale w praktyce niewiele sie rozni od wiazania prostego plecaka ;)
Ja też tak zakłądam dziecko z nosidłem, wczesniej z ergo, teraz z kangą. Na siedząco z kanapy nigdy mi się nie udało.

czukczynska
18-03-2009, 19:21
Dzięki dziewczyny-będę próbowała.

Agnen
18-03-2009, 19:25
ja robię tak:
zakładam młodej nosidło na plecy, chwytam ją pod ramionami i zarzucam sobie na plecy razem z nosidłem. Ustawiaj na odpowiedniej wys, zakładam pasy naramienne (od początku są zapiete, tylko mocno poluźnione), zapinam pas biodrowy, dociągam naramienne i już.

tonieja
18-03-2009, 22:45
A ja zapinam pas biodrowy tak żeby nosidło było z tyłu, kucam i mówię "Mili oppa na plecy do mamy". Ona się pakuje :D Wstaję pochylona, zakładam nosidło na plecy małej, wkładam pasy naramienne i dociągam :lol:

Zelda
19-03-2009, 07:12
A ja zapinam pas biodrowy tak żeby nosidło było z tyłu, kucam i mówię "Mili oppa na plecy do mamy". Ona się pakuje :D Wstaję pochylona, zakładam nosidło na plecy małej, wkładam pasy naramienne i dociągam :lol:
ja robie tak samo :)

visenna2
20-03-2009, 09:00
Ja z biodra przerzucam na plecy i przykrywam panelem.

20-03-2009, 18:23
ja zarzucam na plecy jak worek kartoszki... :) i przykrywam panelem.
a później wkładam pasy naramienne (wcześniej zapięte), jak w plecaku.

jujama
20-03-2009, 20:12
[quote="monika-onuf":352f0gck]A ja zapinam pas biodrowy tak żeby nosidło było z tyłu, kucam i mówię "Mili oppa na plecy do mamy". Ona się pakuje :D Wstaję pochylona, zakładam nosidło na plecy małej, wkładam pasy naramienne i dociągam :lol:
ja robie tak samo :)[/quote:352f0gck]
I ja!

Fiona
20-03-2009, 21:12
ja też tak,

a później wkładam pasy naramienne (wcześniej zapięte), jak w plecaku.
:wink: