Zobacz pełną wersję : CALYPTE LAZURO - znaczy koliberki
Prześliczne :love:
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/578994_598877316803055_768214468_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/552055_598877296803057_2133178535_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/487469_598877373469716_790053680_n.jpg
13% Jedwab 19% Ramia 68% Bawełna
dziś o 22:00 - niezwykła jak na Nati godzina :)
Marciula
22-03-2013, 15:55
wzór wyszedł przepięknie! Ale ja poczekam na inne zestawienie kolorystycznie, bo mam już elfy błękitne :) (a może ktoś po cichu zdradzi jakie jeszcze będą kolory? :mrgreen: oby nie czerwienie....)
OrzeszKU :love:
W ogóle zauważyłam, że albo się woli zielenie, albo bardziej niebieskie. Pośrednie to chyba są fiolety ;)
:applause: za zdjęcia w akcji
chusta taka sobie - wzór za gesty jak dla mnie ;)
Ja bym chciała taki wzór w kolorze butelkowej chłodnej zieleni :beat: i myslę ze wzór jest ciekawy bo ma miejsca gęsto tkane i rzadziej, jak wyjdzie zależy od wiązania.
Wzór świetny! :D
I pięknie wygląda po zamotaniu - w ogóle fajnie, że dali fotę zamotaną!
owieczka33
22-03-2013, 19:21
Jakie piekne!!!!
Czekam na inne kolory, bo niebieskie chusty mnie nie kręcą, choć ten odcień (jakby turkusowy nieco....) wyjątkowej urody. :applause:
... myslę ze wzór jest ciekawy bo ma miejsca gęsto tkane i rzadziej, jak wyjdzie zależy od wiązania.
:iagree:
Fajnie wyszły te kolibry! Niech pokraki z Didka się chowają! :mrgreen:
wzór wyszedł przepięknie! Ale ja poczekam na inne zestawienie kolorystycznie, bo mam już elfy błękitne :) (a może ktoś po cichu zdradzi jakie jeszcze będą kolory? :mrgreen: oby nie czerwienie....)
Będzie jeszcze jeden kolor (fiolet). Dalszych kolorów póki co nie planujemy.
:iagree:
Fajnie wyszły te kolibry! Niech pokraki z Didka się chowają! :mrgreen:
Dokładnie.
Strasznie ciężko i niezgrabnie te Didkowe wyglądają, a Natkowe, jak przystało na kolibry - lekko i zwiewnie :)
a jaki ten fiolet bedzie? jak w poprzednich kolibrach czy inny? :ninja:
Hm, coś w sobie ma ta szmata, kojarzy m się z Morzem turkusowym... To ten sam kolor?
Hm, coś w sobie ma ta szmata, kojarzy m się z Morzem turkusowym... To ten sam kolor?
Nie ten sam, ale podobny.
a jaki ten fiolet bedzie? jak w poprzednich kolibrach czy inny? :ninja:
Będzie śliwka, nie było jeszcze takiej u nas.
mamaslon
22-03-2013, 21:11
:lol:
ooo! super
ja bardzo lubię śliwkowy:applause::high:
Śliwka :twisted: to nie rokuje dobrze dla moich finansów niestety a czy skład bedzie ten sam?
Śliwka :twisted: to nie rokuje dobrze dla moich finansów niestety a czy skład bedzie ten sam?
Nie, to będzie eksperyment. Jeszcze nie mieliśmy chusty tkanej w taki sposób.
mamaslon
22-03-2013, 21:18
:sick:
no brzmi coraz ciekawiej:fire:
stawiam na jedwab, len i bawelne ;)
albo jedwab hemp i bawelne :D
obie kupie :D
gosica502
22-03-2013, 21:20
Jeeej śłiwka?? super!! zbieram pieniądz :)
owieczka33
22-03-2013, 21:22
Brzmi ciekawie...
Śliwkę uwielbiam, zwłaszcza jako cień do powiek ;-).
:sick:
no brzmi coraz ciekawiej:fire:
stawiam na jedwab, len i bawelne ;)
albo jedwab hemp i bawelne :D
obie kupie :D
jedwab/len/bawełna - była :twisted:
alem ciekawa tego eksperymentu :cool:
Brzmi ciekawie...
Śliwkę uwielbiam, zwłaszcza jako cień do powiek ;-).
o tototo - cienie śliwkowe są GIT! będzie ciężko nie polować :duh:
no dobra Natalio kiedy to cudo będzie? :sick:
gosica502
22-03-2013, 21:38
Boze pierwszy raz w zyciu bede wtedy tak naprawde polowac :D
o, premiera o 22? to już tak na stałe?
Nie chcę Wam robić niepotrzebnej nadziei na jakiś hempojedwab. To będzie specyficzna mieszanka low-cottonowa. Nie mieliśmy jeszcze chusty z takimi grubościami przędz. Chusta powinna wyjść ciensza niż w zeszłych latach, ale mniej sprężynująca, ale jak przyjedzie, to się zobaczy, czy udało się spełnić założenia. :)
Marciula
22-03-2013, 21:44
Będzie jeszcze jeden kolor (fiolet). Dalszych kolorów póki co nie planujemy.
No to rewelacyjnie! :bliss:śliwka?! Jeszcze cudowniej!!!
Nie chcę Wam robić niepotrzebnej nadziei na jakiś hempojedwab. To będzie specyficzna mieszanka low-cottonowa. Nie mieliśmy jeszcze chusty z takimi grubościami przędz. Chusta powinna wyjść ciensza niż w zeszłych latach, ale mniej sprężynująca, ale jak przyjedzie, to się zobaczy, czy udało się spełnić założenia. :)
:thumbs up: jeśli się uda, będzie świetna na lato :thumbs up:
mamaslon
22-03-2013, 21:55
jedwab/len/bawełna - była :twisted:
alem ciekawa tego eksperymentu :cool:
o tototo - cienie śliwkowe są GIT! będzie ciężko nie polować :duh:
ups :oops:
tak, na lato jak znalazł
super:love:
chusty na stronie
a ja właśnie chciałam polować na ub.r low cottona elfowego we fiolecie, to poczekam na kolibry, może będzie coś w stylu Paisley'a :thumbs up:
owieczka33
22-03-2013, 22:08
A ja kupiłam te.
Chciałam wypróbować ramię z jedwabiem i mam!
Zwłaszcza, że mój Pan zobaczyła przypadkowo na ekranie ten wzór i skomentował "O ładne, czemu takich nie masz?", no to mam! :applause:
Natalio proszę dajcie znać wcześniej że śliweczki będą, a najlepiej też puśćcie je o takiej godzinie żeby można było chociaż popróbować zapolować :)
A ja kupiłam te.
Chciałam wypróbować ramię z jedwabiem i mam!
Zwłaszcza, że mój Pan zobaczyła przypadkowo na ekranie ten wzór i skomentował "O ładne, czemu takich nie masz?", no to mam! :applause:
Gratulacje :applause: Mój M. bałby się tak powiedzieć :lol:
A wzór jest naprawdę cudny :love:
wzór piękny, taki delikatny
a śliwka to jeden z piękniejszych kolorów
ta chusta może być naprawdę ekstra
oj te wszystkie nowe chusty nie wpływają dobrze na fakt, że muszę poczekać z drugim chuściochem
ech
owieczka33
26-03-2013, 10:47
A ja czekam z ciekawością na te śliwkowe o nowej mieszance.
Ciekawe co mój Pan powie, jak zobaczy ten sam wzór w różnych kolorach? :lol:
ładne te niebieskie. Czy to ten sam niebieski co w jaskółkach preorderowych z zeszłego roku?
ślimaczuś
26-03-2013, 12:33
Czekam z niecierpliwością na tą śliweczkę :D może zaszaleję :D
owieczka33
27-03-2013, 18:18
Przyleciały koliberki.
Pierwsze wrażenia- chusta cienka, miła w dotyku (spodziewałam się dużo twardszej). Kolory oszałamiające!!!!
Jutro prasowanko, łamanie, pierwsze noszenie i podzielę się resztą wrażeń! :)
owieczka33
28-03-2013, 10:28
Ciąg dalszy zachwytów po wypraniu, wysuszeniu. Pierwsze motanie, chusta została częściowo złamana (zaplatam ja i rozplatam, az stanie się miękka) fajnie nosi, mam wrażenie miękkości na ramionach.
No i ten wzór i kolory- oszałamiające!!!!
Ciąg dalszy zachwytów po wypraniu, wysuszeniu. Pierwsze motanie, chusta została częściowo złamana (zaplatam ja i rozplatam, az stanie się miękka) fajnie nosi, mam wrażenie miękkości na ramionach.
No i ten wzór i kolory- oszałamiające!!!!
Foteczkę ładną zrób, pleeeease :mighty:
Natalio - przepraszam ze tu, ale tu cie widze ;)
prosimy o fotke delinow w akcji bo dziewczyny nie moga sie zdecydowac
zajzyj do nas do watku - mamy troche pyt ;)
owieczka33
28-03-2013, 14:43
Natalio, foteczka dla Ciebie, przpepraszam za jakość, ale robiona samej sobie w lustrze...
http://img248.imageshack.us/img248/1504/imgp7344g.jpg
Martulec
28-03-2013, 15:11
Przecudna jest, szkoda że tylko maxi już w sklepie zostały...
owieczka33
28-03-2013, 15:38
A ja w pierwszej chwili kupiłam 4,2m, ale doszłam do wniosku, że wolę 4,6, bo do komunikacji miejskiej jednak nie wsiądę z dziecięciem na plecach. Wzięłam ostatnią! :high:
Jest piekna, cienka, miekka i nośna (na tyle na ile ja wypróbowałyśmy w domu). A wzór i kolory obłędne!
Martulec
28-03-2013, 16:27
A ja w pierwszej chwili kupiłam 4,2m, ale doszłam do wniosku, że wolę 4,6, bo do komunikacji miejskiej jednak nie wsiądę z dziecięciem na plecach. Wzięłam ostatnią! :high:
Jest piekna, cienka, miekka i nośna (na tyle na ile ja wypróbowałyśmy w domu). A wór i kolory obłędne!
To zazdroszczę. Ja nie znam się na tych ofertach limitowanych, chustę mam jedną i wprawność w noszeniu dopiero nabywam. Mam nadzieję że nabędę przed pełnoletnością mojego synka...
Ale ta chusta!!! Wzór i kolory totalnie moje. No trudno, może coś jeszcze kiedyś wypatrzę dla siebie
Znając życie, to jakieś chusty mogą się zwolnić, więc można pisać na maila sklepowego.
Martulec
28-03-2013, 17:16
Znając życie, to jakieś chusty mogą się zwolnić, więc można pisać na maila sklepowego.
To Pani Joasia się ucieszy bo już u Was zamówiłam kółkową... I jeszcze BOGO... ;) ale skoro tak to oczywiście że skrobnę!