PDA

Zobacz pełną wersję : witam z Mysiadła

loonyme
19-03-2013, 19:57
witam wszystkich bardzo serdecznie. Mam na imię Marta, jestem szczęsliwą mamą 5 tygodniowej Oleńki. chustonoszenie podziwiałam, nie ukrywam ze z zazdroscia u koleżanek, które maja szczescie i posiadaja dzieci; ale i mnie sie te cud wkoncu trafil:heart:. wlasnie spi i charczy na moim brzuszu-(cierpimy na sapke i kolki), dlatego przeraszam za brak polskich znakow- stukam jedna reka. no wlasnie.. na forum trafilam dzieki kolezance. jeszcze bedac w ciazy myslalam o chuscie, nie kupowalam bo balam sie takiego maluszka motac, ale teraz jestem calkowicie zdecydowana, ze to znacznie ulatwi nam zycie, no i przede wszystkim bede miala malutka caly czas przy sobie:) nie potrafie sie z nia rozstac ani na chwile..
sporo watkow juz przeczytalam, i na pewno jeszcze nie jeden przede mna.. teraz jestem na etapie wyboru i kupna chusty, takze licze drogie chustomamy na Wasza pomoc.:help:

inka
19-03-2013, 22:31
A wiesz juz czy chcesz tkana czy elastyka? popatrz na bazarku chustowym, ja tam kupilam pierwsza chuste.Mozesz tez dac ogloszenie w dziale kupie dziewczyny napewno cos fajnego zaproponuja :).

Witamy i gratulacje coreczki.

efcia1981
19-03-2013, 22:36
witaj :) tez polecam bazarek :)

loonyme
21-03-2013, 12:40
Dzięki dziewczyny!
szukam czegoś tkanego, już przewertowałam bazarek i jestem bliska wyboru:)

agucha
21-03-2013, 13:06
Gratuluję Maluszka i witam po sąsiedzku.

I życzę cudownego noszenia, jak już się zdecydujesz w czym :D

Mooli
21-03-2013, 14:20
Gratulacje :) i witaj

Karo.
21-03-2013, 19:47
Cześć :) Fajnie że jet kolejna chustująca mama w okolicy! Pisz gdybyś potrzebowała pomocy (koleżeńskiej, nie fachowej ;) )

dzieckoziemi
25-03-2013, 15:38
Fajnie, że do nas dołączyłaś. Powodzenia w wyborze chusty! :D