Zobacz pełną wersję : Jedna noga w Szwecji a druga w Polsce (Katowice/Krakow)
Bajakaja
13-03-2013, 22:50
Czesc wszystkie Zaplatane!
Jestem szczesliwa mama 3 dziewczynek w wieku 7, 5 lat oraz 4 miesiace: Iga, Maja, Lena. Tak jak napisalam w temacie jedna noga jestem w Szwecji (Lund) a druga i oczywiscie sercem w Polsce (Krakow/Katowice).
Pozdrawiam wszystkie zaplatane mamy.
Bajakaja
Witam z Katowic. Super imiona dla dzieci, moje typy dla drugiej pociechy :)
joannazd
14-03-2013, 11:06
czesc. jestem w podobnej sytacji, tzn. dzieci mniej ale jedna noga w Sundsvallu druga w krakowie. pozdrawiam
Bajakaja
14-03-2013, 13:21
Witam z Katowic. Super imiona dla dzieci, moje typy dla drugiej pociechy :)
Dzieki Ika. Widze, ze u Ciebie Maja wygrala ;) Ja mam jeszcze jeden typ: Antek, ale nie wiem czy sie doczekam ;)
Pozdrow od mnie Katowice :)
Bajakaja
14-03-2013, 13:29
czesc. jestem w podobnej sytacji, tzn. dzieci mniej ale jedna noga w Sundsvallu druga w krakowie. pozdrawiam
Hej Asia! Milo widziec, ze zaglada tutaj tez ktos ze Szwecji! A coz Cie tak na polnoc wywialo? Bylam kiedys w Sundsvall przejazdem. Jakies 6 lat temu, zatrzymalismy sie tam na nocleg w drodze do Abisko. Pewnie macie piekna siarczysta zime co? U nas w Lund juz wiosna przepycha sie z zima. Na razie zima jeszcze wygrywa ;) ale mam nadzieje, ze juz niedlugo ;)
joannazd
14-03-2013, 13:32
to u nas przegrywa z kretesem;) - 8 rano. pracujemy tutaj oboje z mezem. a nie chcielismy w miescie uniwersyteckim wiec stanelo na Sundsvallu.
Hej Asia! Milo widziec, ze zaglada tutaj tez ktos ze Szwecji! A coz Cie tak na polnoc wywialo? Bylam kiedys w Sundsvall przejazdem. Jakies 6 lat temu, zatrzymalismy sie tam na nocleg w drodze do Abisko. Pewnie macie piekna siarczysta zime co? U nas w Lund juz wiosna przepycha sie z zima. Na razie zima jeszcze wygrywa ;) ale mam nadzieje, ze juz niedlugo ;)
dzieckoziemi
15-03-2013, 11:39
Witam z Zielonej Wyspy. :hey: