Zobacz pełną wersję : Witam z Zagłębia :)
szajajaba
08-03-2013, 13:58
Mam na imię Agnieszka, jestem podwójną mamą: Starszej Agatki, niespełna 3latki, i Młodszej - 8tygodniowej Dorotki.
Agatka nie była chustowana (czego żałuję, wiele płaczu pewnie by nas ominęło), Dorotka od kilku dni jest. Zresztą, mając starsze, ale jednak małe dziecko chustowanie wydaje się być jedynym wyjściem :) by ręce były wolne dla Starszej, a ciało przytulne dla Młodszej.
Pozdrawiam ciepło!
dzieckoziemi
08-03-2013, 17:25
:hey::hey:
Zaglębie wita zagłębie :) y w Sosnowcu ( ja + 3 piękne córeczki), a wy?
szajajaba
08-03-2013, 22:25
A ja Będzinianka :)
to bliziutko :0 może uda nam się spotkać na spacerek wiosną :) masz jakieś wylukane miejsce? ja Pogorie lubie.
pijana_wiatrem
09-03-2013, 08:06
Witaj :) Ja też z Sosnowca :)
Witaj :) Ja też z Sosnowca :)
Może nam się uda zrobić taki mini klub Zagłębiowskich Mam :) co wy na to?
pijana_wiatrem
09-03-2013, 11:32
tylko gdzie się będziemy spotykać?
chodźcie na watek ojewództwa Śląskiego :)
http://chusty.info/forum/showthread.php/3400-%C5%9Al%C4%85sk-spotkania/page79
Witajcie zagłębiowskie dziewczyny :) ja jestem z dg. I jak najbardziej popieram pomysł spotkania i stwoerzenia klubiku zagłębiowskiego. Własnie ostatnio wpadłam na pomysł, żeby u nas w regionie zorganiozwać taki klub mamy i maluszka. a jeśli chodzi o miejsce to ja posiadam takowe- idealne do takiego spotkania. I co, byłybyście zainteresowane??
I może jeszcze udało by się zorganizować spotkanko połaczone z szafingiem? co wy na to?
I ja oryginalnie z Zagłębia :D Witaj!