Zobacz pełną wersję : Jak sie nosi kolkowa RockinBaby sling?
Dziewczyny, czy ktoras nosila w kolkowej RockingBaby sling? Jak w niej nosi? Jakie to jest ramie?
Ja nie nosiłam, ale przerabiałam taką.
Plusy
- bawełna lekko elastyczna
- wąskie ramię (ja osobiscie takie lubię - ale to kwestia gustu - to jest ramię zakładkowe, ale jednostronne)
- śliczne kolory
Na minus
- podwójna warstwa materiału - chusta jest gruba i cięzko się dociąga
Ale to sa moje subiektywne opinie z "macania" - może dziewczyny, ktore takie mają napisza coś więcej :)
stokrotka.a
14-03-2009, 12:00
myszamysiowa ma taką.
widziała kolorek śliczny :love:
kolorki są śliczne, ale ramię ponoć dobrze sprawdzić u kogoś zanim się kupi
też się przymierzałam, ale z powodu tego ramienia spasowałam
mam, lubię ja bardzo, tak jak myra pisała jest gruba, co IMO jest jej zaleta, dziecko nie osiada, nie sprężynuje, jest na stałe przywiazane :lol: ramię przerobiła mi myra i był to strzał w 10, kieszeń na końcu ogona to fantastyczny pomysł, no i kolory :love:
A ramie jak Ci przerobila? Jakie teraz masz? (moze jakies zdjecie???)
Mi to ramie akurat pasuje (ja llubie plaskie ramie jak w starych storczach) a bardzo nie lubie zakladkowych typu nati/oppamama. To mi przypasowalo.
Z dociaganiem nie mialam problemow. Hanie nosilo mi sie dobrze ale krotko, bo w ciazy dlugo raczej nie nosze.
kolory ma bajeczne......
mam i lubię :))
bardzo mi się podoba i świetnie się nosi:))
teraz mam ramię a la spb, postaram sie jutro fotke wrzucic
Agakakaka
18-03-2009, 08:16
Ramię wygląda naprawdę dziwnie, ale jeste o dziwo wygodne. Ja lubię wąskie, bo nie krępują ruchów. Nosiłam już 12kg dziecko i doskonale niosła. Ja miałam len i pieknie się dociągał i nie zjeżdżał. Sprzedałam w zasadzie tylko dlatego, że dla mnie jedank miała zbyt intensywne kolory, wolę jednak stonowane.
Ramię wygląda naprawdę dziwnie, ale jeste o dziwo wygodne. Ja lubię wąskie, bo nie krępują ruchów. Nosiłam już 12kg dziecko i doskonale niosła. Ja miałam len i pieknie się dociągał i nie zjeżdżał. Sprzedałam w zasadzie tylko dlatego, że dla mnie jedank miała zbyt intensywne kolory, wolę jednak stonowane.
w mojej pogoni za nowinkami zakupiłam tę chustę od Agikakaki :)
potwierdzam, ramię wygląda dziwnie, ale jest bardzo wygodne. kolor chusty, akurat jak dla mnie, jest cudny! ogólnie, same +++. aha, moja/Agi chusta jest w 50% lniana.
polecam :)