Zobacz pełną wersję : MT - Warszawa
MamaWcześniaczka
19-02-2013, 22:39
Witam Dziewczyny,
Czy któraś z Was z Warszawy mogłaby pokazać mi i dać założyć do spróbowania na minut kilka jakieś MT? Przymierzam się do zakupu i bardzo bardzo chciałabym przedtem spróbować
Dziękuję z góry
kuszlielka
19-02-2013, 22:47
Ja mam od PaniOlo swojego mietka ukochanego, ale że nie używany to leży u rodziców (bo tam używany) mogę po weekendzie przywieść, więc jakbyś chciała na bielany podjechać to zapraszam ;)
MamaWcześniaczka
19-02-2013, 23:08
Bardzo bardzo chcę !!! To daj znać kiedy bo na Bielany z Bemowa mam blisko :D
kuszlielka
19-02-2013, 23:12
W piątek będę wiedziała o której jestem w poradni, więc napiszę Ci kiedy jestem wolna i umówimy się jakoś, może być nawet poniedziałek.
MamaWcześniaczka
25-02-2013, 15:04
Hop hop, może jeszcze jakaś dobra dusza się znajdzie wśród Was :) ?
Hop hop, może jeszcze jakaś dobra dusza się znajdzie wśród Was :) ?
Mam mt, jesli chcesz mozemy sie spotkac, to sobie ponosisz, sto pociech, albo mamacafe, ewentualnie arkadia. :)
MamaWcześniaczka
27-02-2013, 21:58
Mam mt, jesli chcesz mozemy sie spotkac, to sobie ponosisz, sto pociech, albo mamacafe, ewentualnie arkadia. :)
to ja bardzo chętnie, jechałabym z Bemowa to najchętniej Arkadia albo sto pociech, daj znać gdzie najbardziej pasuje Tobie
MarysiaTosia
26-03-2013, 11:28
witajcie,
nowam tu i mało zorientowana...
rozważam zakup MT dla mojego sześciomiesięcznego synka, ale boję się kupować w ciemno i bardzo chciałabym pomierzyć cosik. Jestem na Żoliborzu więc wszelakie okolice dla mnie super.
Pozdrawiam!
Marysia
Inna Mama
12-05-2013, 00:13
Ja mam MT od pani olo, mieszkam na Tarchominie, mogę pożyczyć do przymiarki gdyby coś :) Pamiętaj tez że jak zamawiasz szycie to wtedy jest na wymiar Twojego dziecka szyte więc raczej pasuje :D
Ja mam MT Pathi rozmiar większy czyli gdzieś od rozmiaru 80 swojego nosiłam, bardzo lubię to nosidło, ale niezbyt mobilna jestem więc spotkanie na Ursusie wchodzi w grę :)