Zobacz pełną wersję : Pozdrowienia z Warszawy
Jestem mamą dwójki słodziaków - synek ma prawie 4 latka a córeczka skończyła właśnie 13 miesięcy. Za to za trzy miesiące pojawi sie w domu kolejny członek rodziny. Członkini właściwie. No i z tego niedoboru zajęć - jak to przy dzieciach - postanowiłam dołożyc sobie forum dla chustomaniaczek, choc sama maniaczką się określić nie mogę. Niemniej noszę zarówno starszak wyhuśtany jak i młodsza. A najmłodsza to juz na bank będzie chustowym dzieckiem, bo nie widzę się z podwójnym wózkiem wcale.
No więc witam wszystkich i mam zamiar przeniknąć do tego grona :wink:
Witam! Nie wiem czy zazdrościć czy współczuć;)
Moja trójka jest dużo bardziej "porozrzucana" wiekowo.
Ale z chustami na pewno łatwiej;)
Pozdrowionka
Zdróweczka Tobie i dzieciaczkom:heart::heart::heart::heart:
dużo Was :mrgreen:
:welcome:
Hej!
A może zdradzisz z jakiego osiedla jesteście? (jeśli chcesz!)
Witam :)
Hej!
A może zdradzisz z jakiego osiedla jesteście? (jeśli chcesz!)
Witam :)
:thumbs up: bo Warszawa duuuuża
dzieckoziemi
19-02-2013, 00:11
Witaj na forum! Trójka to fajna liczba. :) Też planuję trójkę chuścioszków.
witaj!
i ja znam ten niedobór zajęć przy dzieciach ;) A forum poddaje genialne pomysły na jego zaspokojenie - jak nie chusty, to pieluchy wielo, a to szycie, a to...
niezależnie od chust swój podwójny wózek, taki niewiele większy od solidnej spacerówki, przy różnicy półtora roku bardzo mi się sprawdził
witaj!
ja była warszawianka (mieszkałam przez 6 lat)
margolcia
19-02-2013, 17:11
Witaj !! :)
kuszlielka
19-02-2013, 18:56
Hej hej ;)
to ja żeby nie tworzyć nowych wątków podłączam się tu i witam wszystkich też z Warszawy-Bemowa! :hey:
jestem w 38 tygodniu ciąży i lada tydzień albo dzień dołączy do nas nasze pierwsze dziecię - Zuzka :)
jak na razie to przejrzałam tu głównie tematy pieluchowe, ale pewnie i z chustami za jakiś czas będę się oswajać :)
jeszcze raz mówię dzień dobry i pozdrawiam wszystkich! :)
maroussia
21-02-2013, 23:44
No to i ja się podłączę pod Warszawę (Mokotów). :) Jeszcze się nie przywitałam, więc nie będę powielać wątków. Podczytuję Chusty od około roku (jeszcze w ciąży). W końcu zdecydowałam się zarejestrować i nie być tylko czytaczem. :oops:
Córcia skończyła już 7 miesięcy i zalicza dwie chusty: elastyczną (to już końcówka) i tkaną. Testuję nowe wiązania, bo kilogramów przybywa...
witam bemowo i mokotów!
znajome tereny :)
cześć dziewczyny,
ja jestem byłą bemowianką a przyszłą mokotowianką :)