PDA

Zobacz pełną wersję : ortopeda we Wrocławiu poleca chusty :-)

Eyja
11-03-2009, 15:52
własnie zadzwoniła moja siostra. wyszła od ortopedy, z moim siostrzńcem wszystko oki.
ale...
dostała kilka dobrych rad, wyrecytowanych jednym tchem. zapamietała głównie "nie owijac becikiem. nosic w chustach w pozycji zabki".
dodam, ze moja siostra krzywo patrzyła na nasze chustowanie i wzbraniała się zachustowac małego :lol:
ostatnio wiazala ze 2 razy kieszonke, ale bez wiekszego przekonania. a teraz nabrała pewnosci ze nosząc w chuscie, bedzie robić własciwie dla swojego synka :P
wielkie brawa dla madrego lekarza :applause:

Nymphadora
11-03-2009, 15:53
:applause:

Biedronka
11-03-2009, 15:54
no to ma przechlapane tym bardziej bo mieszka we Wrocku
a nas tutaj trochę jest :twisted:

marza
11-03-2009, 16:34
Super :applause:
To kogo mam polecać znajomym? :wink:

11-03-2009, 16:59
własnie zadzwoniła moja siostra. wyszła od ortopedy, z moim siostrzńcem wszystko oki.
ale...
dostała kilka dobrych rad, wyrecytowanych jednym tchem. zapamietała głównie "nie owijac becikiem. nosic w chustach w pozycji zabki".
dodam, ze moja siostra krzywo patrzyła na nasze chustowanie i wzbraniała się zachustowac małego :lol:
ostatnio wiazala ze 2 razy kieszonke, ale bez wiekszego przekonania. a teraz nabrała pewnosci ze nosząc w chuscie, bedzie robić własciwie dla swojego synka :P
wielkie brawa dla madrego lekarza :applause:
ech.
żeby moja bliska rodzina trafiła na takiego ortopedę...

Eyja
11-03-2009, 17:10
Super :applause:
To kogo mam polecać znajomym? :wink:

przyznam szczerze, że dokładnie nie wiem :D
na pewno na Gajowickiej :lol:

agata_t
11-03-2009, 17:59
pewnie Michajłow:) Ewentualnie Szybiński. Ale raczej ten pierwszy. I bez przesady, Koleżanki drogie, to nie jedyny lekarz, który poleca chusty we Wrocławiu, znam jeszcze co najmniej jednego i to bardzo osobiście:))) :D

11-03-2009, 18:01
pewnie Michajłow:) Ewentualnie Szybiński. Ale raczej ten pierwszy. I bez przesady, Koleżanki drogie, to nie jedyny lekarz, który poleca chusty we Wrocławiu, znam jeszcze co najmniej jednego i to bardzo osobiście:))) :D
kiedy badał moje starsze dziewczynki, o chustach w polsce było cicho.
z kontaktów z michajłowem mam same pozytywne wrażenia :)
doktorze, :thumbs up:

milkablabla
11-03-2009, 18:07
to super że coraz więcej lekarzy poleca chusty :-)

a ja pamiętam taką sytuację, jak w łódzkim dzienniku pojawił się artykuł o Klubie Kangura i chustach. Kilka dni po tym byłam z Zulką w przychodni, oczywiście w chuście. Wszystkie pielęgniarki się zachwycały, widac było, że czytały artykuł ;-)

salgonya
11-03-2009, 18:10
no proszę! do michajłowa to i my z tobiaszem chodziliśmy :) miło mi słyszeć, że nadal taki świetny.

Eyja
11-03-2009, 18:16
kiedy badał moje starsze dziewczynki, o chustach w polsce było cicho.
z kontaktów z michajłowem mam same pozytywne wrażenia :)
doktorze, :thumbs up:

dopytałam!
tak, to był Michajłow :P

Nika
11-03-2009, 20:28
Nie tylko dr Michajłow chwali chusty (co nie zmienia faktu, że chwali mu się to;) I ja, i moja siostra chodzimy z dziećmi do dr. Kentla, który także zaleca chusty - z racji właściwej pozycji. Więc chyba nie jest tak źle w tym Wrocławiu - tym bardziej, że to jedni z bardziej znanych wrocławskich lekarzy są;)

Eyja
11-03-2009, 20:35
chodzi o to, że nie tylko chwali. zaleca. osobie, która nie nosi w chuście.
czyli każda mama odwiedzająca Pana doktora, nie ważne czy o chusty zapyta, czy nie, usłyszy że sa chusty i że są one dobre dla maluszków :thumbs up:

Nika
11-03-2009, 21:26
Fajowo;)
A tak :op: Skąd salgonya zna Pana doktora, to wiem (dla niewiedzących-porzuciła Wrocław dla Krakowa;) Ale Ty, Pasjo? Tak, z ciekawości pytam...;)

Eyja
11-03-2009, 21:30
Pasja była wrocławianką :lol:

OT Pasjo jak powinnam napisać: nie ważne, czy nieważne? :? patrzę teraz na poprzedni swój post i nie wiem :?

green
11-03-2009, 21:51
chodzi o to, że nie tylko chwali. zaleca. osobie, która nie nosi w chuście.
czyli każda mama odwiedzająca Pana doktora, nie ważne czy o chusty zapyta, czy nie, usłyszy że sa chusty i że są one dobre dla maluszków :thumbs up:

ja nie usłyszałam, ale swoje i tak wiedziałam :)

djdag
12-03-2009, 11:14
mój na pytanie, jak długo mogę nosić w chuście od razu powiedział, że bez ograniczeń :) w P-niu

lindgren
12-03-2009, 11:49
mój na pytanie, jak długo mogę nosić w chuście od razu powiedział, że bez ograniczeń :) w P-niu

ooo - a któż to? bo ja też z Poznania:)

a moja teściówka jest spec. ortopedą i spec. rehabilitacji i chusty jej się podobają, ale ma 75lat i w zeszłym roku skończyła działalność... ale i tak wszyscy krewni i znajomi z nią konsultują każde schorzenie, więc jest szansa, że jeszcze się zdarzy komuś chustę polecić:)

Gertruda
12-03-2009, 12:05
My byliśmy u dr. Walenczaka w Łodzi, gdy zapytałam czy mogę nosić w chuście w pozycji żabki pan dr aż się uśmiechnął i powiedział, żeby tylko porządnie dociągnąć, żeby dziecko nie wisiało.

djdag
12-03-2009, 17:10

dr Timmler

tulipowna
12-03-2009, 17:55

dr Timmler

a dr timmler to jeden z najlepszych bioderkowych specow w poznaniu ;)