Zobacz pełną wersję : Mam Bamberoo :)
Nymphadora
11-03-2009, 09:13
Poniewaz dziec coraz wiekszy, zachecona postami Lindy kupilam Bamberoo.
Musze powiedziec, ze efekt przewyzszyl wszelkie moje oczekiwania :love:
Synek, ktory od miesiecy juz nie chcial spac w chuscie, w Bamberoo zasnal po pieciu minutach od wlozenia czyli musi mu byc bardzo wygodnie. Znowu moge go nosic w czasie jego poludniowej drzemki! Nie jestesmy juz postawieni przed wyborem: spacer z wozkiem, albo zostajemy w domu.
Mi tez jest wygodnie, tak samo jak z dobrze dociagnieta chusta.
Super ze skrzat zadowolony z nowego nabytku mamy :D
Teraz pora na fotki w akcji :wink:
bardzo ładny :) dobrze, że jesteście zadowoleni :)
a gdzie kupiłas tego mt, Nymphadoro?
bambaroo sa cudne :)
mam jedno i nosi swietnie.
Bardzo ladny panel, takie radosne motylki :D A bamberoo nadal pozostaja moimi ulubionymi MT :
Tez czekam na fotki w akcji :D
Ponieważ nie widziałam na 'żywca' to proszę użytkowniczki napiszcie:
Czym różni się bamberoo od innych mt? Co wpływa na wasze pozytywne o nim opinie? Dla jakich dużych dzieci jest przeznaczone?
Nymphadora
11-03-2009, 10:21
a gdzie kupiłas tego mt, Nymphadoro?
bambaroo sa cudne :)
mam jedno i nosi swietnie.
http://www.tragezauber.de/Mei-Tai/Bambe ... 7_454.html (http://www.tragezauber.de/Mei-Tai/Bamberoo:::17_454.html)
wlasnie przeczytalam, ze producent podniosl ceny :(
139 euro? co prawda mozna sobie wybrac kolorki, panel i material, ale to naprawde duzo..
Nymphadora
11-03-2009, 10:23
Czym różni się bamberoo od innych mt? Co wpływa na wasze pozytywne o nim opinie? Dla jakich dużych dzieci jest przeznaczone?
niestety nie mam porownania do innych MT wiec moze niech ktos inny sie wypowie
co dla mnie bylo wazne, to wielkosc panela - moje dziecko ma 15 miesiecy i jest naprawde duze (zaczyna nosic rozmiar 92), a mimo to, panel siega mu powyzej karku
co dla mnie bylo wazne, to wielkosc panela - moje dziecko ma 15 miesiecy i jest naprawde duze (zaczyna nosic rozmiar 92), a mimo to, panel siega mu powyzej karku
ja mam porównanie do innych MT.
teraz mam dwa by Tulikowo i by bamberoo :)
bamberoo cudowne, ale Tulikowo wygrywa w wygodnosci i nosnosci.
bambero wygrywa jednak w kompaktowowoci - jest mniejsze i miesci sie do sredniej torby.
ale cos za cos. wygoda jest kosztowna.
Nymphadora
11-03-2009, 10:31
Tylko, ze Tulikowo ma pewna mala wade - Ania nie przyjmuje zamowien :(
:kiss:
Mialam 4 rozne bamberoos.. roze rodzaje pasow naramiennych. Dla mnie wygrywa jednak szyte na zamowienie bamberoo z grubszych welwetowych pasow, jak dla mnie nosnosc dziecka super, jak do tej pory nie mialam MT, w ktorym moje dziecko wydawaloby sie najlzejsze (a testowalam ponad 20 roznych MT). Ale tak jak z wszystkim, co kto lubi, to sprawa bardzo indywidualna.
Mój mąż bardzo sobie chwali Bamberoo. Nasze jest sztruksowe, nosi świetnie. Na mnie co prawda pasy naramienne są za szerokie trochę, ale na mojego m. idealne!!!
ja mam porównanie do innych MT.
teraz mam dwa by Tulikowo i by bamberoo :)
bamberoo cudowne, ale Tulikowo wygrywa w wygodnosci i nosnosci.
bambero wygrywa jednak w kompaktowowoci - jest mniejsze i miesci sie do sredniej torby.
ale cos za cos. wygoda jest kosztowna.
Miałam okazję nosić w obu (w przeciągu kilku dni odstępu) i zgadzam się z Pasją. Te najnowsze MT Ani z wszelkimi możliwymi wypełnieniami, profilowaniem na pupę dziecia są nieprawdopodobnie wygodne. Dla mnie dużo wygodniejsze niż Bamberoo i Calyx - pas biodrowy i pasy naramienne w Tuliku są szerokie i miękkie - idealne, a w Bamberoo i Calyx to wypełnienie jest dużo skromniejsze. Ale faktycznie MT z Tulikowa zajmował sporo miejsca w moim Gugubagu.
a dlaczego nie przyjmuje?
bubusita
11-03-2009, 13:06
Tja, załamujcie mnie dalej...w MT Ani jestem zakochana od dawna. Właściwie to jedyna rzecz jaką chciałabym mieć tak NAPRAWDĘ i w dodatku wygodne jest, znaczy piękne i wygodne. :? . Mąż obiecał mi, że zdobędzie je dla mnie na urodziny :D , kurcze urodziny już za 3 dni, a nikt sprzedać nie chce :cry: (no chyba, że ktoś sprzedał, a mąż trzyma to w takiej tajemnicy :ninja: - ale wątpię). Bamberoo tyż piękne, ale cena wysoka.. :shock: i jaką ma on nośność, mój Jeremi z tych puchatych i ważących sobie, nie wiem czy to długo by go poniosło.
Bo miała za długie kolejki i nie chciała być w kieracie.
Zdaje się jednak, że już coraz bliżej do momentu, kiedy zaczną z mamą szyć MT do upolowania :fire: Jeszcze jakieś pół roku... Głęboko w to wierzę i czekam :roll: :wink:
Ja uwielbiam moja zyrafke od Ani.. nie tylko piekna, ale i wygodna.. ale ze wzgledu na material minkee (cieplutki) latem w tym MT raczej nosic nie bede.. na jesien, zime super sprawa, ale latem oboje bysmy sie spocili w tym MT...
Nymphadora
11-03-2009, 13:49
Bo miała za długie kolejki i nie chciała być w kieracie.
Zdaje się jednak, że już coraz bliżej do momentu, kiedy zaczną z mamą szyć MT do upolowania :fire: Jeszcze jakieś pół roku... Głęboko w to wierzę i czekam :roll: :wink:
Czyli jest nadzieja :jump: