PDA

Zobacz pełną wersję : Mam Bamberoo :)

Nymphadora
11-03-2009, 09:13
Poniewaz dziec coraz wiekszy, zachecona postami Lindy kupilam Bamberoo.
Musze powiedziec, ze efekt przewyzszyl wszelkie moje oczekiwania :love:

Synek, ktory od miesiecy juz nie chcial spac w chuscie, w Bamberoo zasnal po pieciu minutach od wlozenia czyli musi mu byc bardzo wygodnie. Znowu moge go nosic w czasie jego poludniowej drzemki! Nie jestesmy juz postawieni przed wyborem: spacer z wozkiem, albo zostajemy w domu.

Mi tez jest wygodnie, tak samo jak z dobrze dociagnieta chusta.

marza
11-03-2009, 09:26
Super ze skrzat zadowolony z nowego nabytku mamy :D

Teraz pora na fotki w akcji :wink:

aneta.s
11-03-2009, 09:42
bardzo ładny :) dobrze, że jesteście zadowoleni :)

11-03-2009, 09:46
a gdzie kupiłas tego mt, Nymphadoro?
bambaroo sa cudne :)
mam jedno i nosi swietnie.

Linda
11-03-2009, 09:47
Bardzo ladny panel, takie radosne motylki :D A bamberoo nadal pozostaja moimi ulubionymi MT :
Tez czekam na fotki w akcji :D

m.m.
11-03-2009, 10:19
Ponieważ nie widziałam na 'żywca' to proszę użytkowniczki napiszcie:
Czym różni się bamberoo od innych mt? Co wpływa na wasze pozytywne o nim opinie? Dla jakich dużych dzieci jest przeznaczone?

Nymphadora
11-03-2009, 10:21
a gdzie kupiłas tego mt, Nymphadoro?
bambaroo sa cudne :)
mam jedno i nosi swietnie.

http://www.tragezauber.de/Mei-Tai/Bambe ... 7_454.html (http://www.tragezauber.de/Mei-Tai/Bamberoo:::17_454.html)

wlasnie przeczytalam, ze producent podniosl ceny :(

139 euro? co prawda mozna sobie wybrac kolorki, panel i material, ale to naprawde duzo..

Nymphadora
11-03-2009, 10:23
Czym różni się bamberoo od innych mt? Co wpływa na wasze pozytywne o nim opinie? Dla jakich dużych dzieci jest przeznaczone?

niestety nie mam porownania do innych MT wiec moze niech ktos inny sie wypowie

co dla mnie bylo wazne, to wielkosc panela - moje dziecko ma 15 miesiecy i jest naprawde duze (zaczyna nosic rozmiar 92), a mimo to, panel siega mu powyzej karku

11-03-2009, 10:26

co dla mnie bylo wazne, to wielkosc panela - moje dziecko ma 15 miesiecy i jest naprawde duze (zaczyna nosic rozmiar 92), a mimo to, panel siega mu powyzej karku

ja mam porównanie do innych MT.
teraz mam dwa by Tulikowo i by bamberoo :)
bamberoo cudowne, ale Tulikowo wygrywa w wygodnosci i nosnosci.
bambero wygrywa jednak w kompaktowowoci - jest mniejsze i miesci sie do sredniej torby.
ale cos za cos. wygoda jest kosztowna.

Nymphadora
11-03-2009, 10:31
Tylko, ze Tulikowo ma pewna mala wade - Ania nie przyjmuje zamowien :(

11-03-2009, 10:32
:kiss:

Linda
11-03-2009, 11:45
Mialam 4 rozne bamberoos.. roze rodzaje pasow naramiennych. Dla mnie wygrywa jednak szyte na zamowienie bamberoo z grubszych welwetowych pasow, jak dla mnie nosnosc dziecka super, jak do tej pory nie mialam MT, w ktorym moje dziecko wydawaloby sie najlzejsze (a testowalam ponad 20 roznych MT). Ale tak jak z wszystkim, co kto lubi, to sprawa bardzo indywidualna.

polah
11-03-2009, 11:56
Mój mąż bardzo sobie chwali Bamberoo. Nasze jest sztruksowe, nosi świetnie. Na mnie co prawda pasy naramienne są za szerokie trochę, ale na mojego m. idealne!!!

witbor
11-03-2009, 12:53

ja mam porównanie do innych MT.
teraz mam dwa by Tulikowo i by bamberoo :)
bamberoo cudowne, ale Tulikowo wygrywa w wygodnosci i nosnosci.
bambero wygrywa jednak w kompaktowowoci - jest mniejsze i miesci sie do sredniej torby.
ale cos za cos. wygoda jest kosztowna.

Miałam okazję nosić w obu (w przeciągu kilku dni odstępu) i zgadzam się z Pasją. Te najnowsze MT Ani z wszelkimi możliwymi wypełnieniami, profilowaniem na pupę dziecia są nieprawdopodobnie wygodne. Dla mnie dużo wygodniejsze niż Bamberoo i Calyx - pas biodrowy i pasy naramienne w Tuliku są szerokie i miękkie - idealne, a w Bamberoo i Calyx to wypełnienie jest dużo skromniejsze. Ale faktycznie MT z Tulikowa zajmował sporo miejsca w moim Gugubagu.

skybear
11-03-2009, 12:56

a dlaczego nie przyjmuje?

bubusita
11-03-2009, 13:06
Tja, załamujcie mnie dalej...w MT Ani jestem zakochana od dawna. Właściwie to jedyna rzecz jaką chciałabym mieć tak NAPRAWDĘ i w dodatku wygodne jest, znaczy piękne i wygodne. :? . Mąż obiecał mi, że zdobędzie je dla mnie na urodziny :D , kurcze urodziny już za 3 dni, a nikt sprzedać nie chce :cry: (no chyba, że ktoś sprzedał, a mąż trzyma to w takiej tajemnicy :ninja: - ale wątpię). Bamberoo tyż piękne, ale cena wysoka.. :shock: i jaką ma on nośność, mój Jeremi z tych puchatych i ważących sobie, nie wiem czy to długo by go poniosło.

witbor
11-03-2009, 13:10

Bo miała za długie kolejki i nie chciała być w kieracie.
Zdaje się jednak, że już coraz bliżej do momentu, kiedy zaczną z mamą szyć MT do upolowania :fire: Jeszcze jakieś pół roku... Głęboko w to wierzę i czekam :roll: :wink:

Linda
11-03-2009, 13:16
Ja uwielbiam moja zyrafke od Ani.. nie tylko piekna, ale i wygodna.. ale ze wzgledu na material minkee (cieplutki) latem w tym MT raczej nosic nie bede.. na jesien, zime super sprawa, ale latem oboje bysmy sie spocili w tym MT...

Nymphadora
11-03-2009, 13:49

Bo miała za długie kolejki i nie chciała być w kieracie.
Zdaje się jednak, że już coraz bliżej do momentu, kiedy zaczną z mamą szyć MT do upolowania :fire: Jeszcze jakieś pół roku... Głęboko w to wierzę i czekam :roll: :wink:

Czyli jest nadzieja :jump: