Zobacz pełną wersję : wywala mnie
Ratunku co zrobić?
Wyrzuca mnie z forum. Ledwo się zaloguję chcę coś obejrzeć i mnie wylogowuje automatycznie. Jest tak od oparu dni, nawet nie mogę przejrzeć czy ktoś miał podobnie bo mnie wywala :lol:
tak że nie piszcie: -Było! Tylko ratujcie!!!!
Ja bez forum jak bez tlenu.
Jeszcze się okaże, że Demona wystawi lumierkowe resztki albo pojawi się nowa chusta a mnie to ominie!!!!:duh:
spadłamznieba
08-02-2013, 16:10
murmle tez tak mam i to od dłuzszego czasu
może wywala cie po jakiejś osobie która napisała cos w watku
ja doszłam sama po kim mnie wywala i faktycznie jeśli ta osoba napisze na jakimkolwiek innym watku to mnie od razu wywali - nie tylko na naszym ursynowskim
Pisałam juz wam kiedys na watku ursynowskim ze tak mam
jedyne co moge poradzić to jeśli chcesz cos przeczytac to naciśnij "odpowiedz na ten temat' i wtedy przeczytasz
niestety mi nikt w tej sprawie do dnia dzisiejszego nie pomógł
pisałam do mod. w tej sprawie i cisza
nawet ktoś mi tez z naszego ursynowskiego wątku napisał że w tej sprawie sie nic nie zrobi :-(
A mnie wywala ogólnie z forum, wylogowuje i to nagminnie dzisiaj, co jest, czy administrator żaden nie mógłby mi pomóc????
spadłamznieba
08-02-2013, 16:21
mam tak że mnie nie wywala z forum ogólnie
mogę sie zalogować
otworzy mi sie główna strona podfora
tematy blebleble
ale jak wchodzę na watek ursynowski to zawsze naciskam tak aby otworzyła mi sie pierwsza strona i wtedy robię "odpowiedz na ten tema" abym mogła przeczytać co jest napisane
inaczej mnie wywali z przeglądarki
współczuję