Zobacz pełną wersję : Krótkowzroczność . Witamy się
Przepraszam, że dopiero dzisiaj ale dopiero teraz zauważyłam wątek. Witam się ze wszystkimi :hello: . Moja przygoda z chustami dopiero się zaczyna a raczej tak w 100 % dopiero w maju jak się urodzi mojej bobo. O chustach dowiedziałam się w bardzo dziwny sposób. Mianowicie przez allegro jak szukałam nosidełka i tak mnie wkręciły jakoś, że Trafiłam tu do was z czego się bardzo cieszę.
A o sobie ciężko mi coś napisać mam nadzieję, że same mnie poznacie. No mogę dodać tylko tyle, że chyba jestem tu najmłodsza ale mam nadzieję, że wam to nie przeszkadza.
Iwanna.T
10-03-2009, 21:32
witaj :)
PS: czytam "krótkowzrocznośc" i pędzę czytac, bom sama w okularach ;) A tu po prostu nowa chustomama - :hello:
:hello: :hello:
rozgość się
bardzo fajny awatar :)
lindgren
10-03-2009, 21:39
:hello: :hello: :hello: :hello: :hello:
witamy witamy :)
a jak bardzo "najmłodsza" jesteś? :)
PS: czytam "krótkowzrocznośc" i pędzę czytac, bom sama w okularach ;) A tu po prostu nowa chustomama - :hello:
:lol: ta sama reakcja
witaj!
skleparz
10-03-2009, 22:01
witaj i rozwijaj się spokojnie do maja :hello:
rangiroa
10-03-2009, 22:10
witaj :hello:
Bo się patrzyłam na wiek tak mniej więcej mam i średnia to jest ponad 25 lat a ja mam dopiero 21. Widzę, że nie będzie z tym żadnych problemów. Dziękuje za miłe przywitanie
Nymphadora
10-03-2009, 22:55
witaj!
miedziana
10-03-2009, 23:29
Witajcie :)
Dużo radości w oczekiwaniu na Maleństwo życzę i jeszcze więcej po narodzinach :) I oczywiście miłego noszenia w chuście !!!
A Opole fajne :) i nie tak daleko od nas ;)
Witaj , rośnij duuuuuża okraglutka :D
Już myślałam że masz 15 lat, czy jakoś tak.Dzisiaj usłyszałam że w Krakowie urodziła dziecko 13letnia dziewczynka.............
Bo się patrzyłam na wiek tak mniej więcej mam i średnia to jest ponad 25 lat a ja mam dopiero 21. Widzę, że nie będzie z tym żadnych problemów. Dziękuje za miłe przywitanie
Haha, a ja chyba młodsza :) roznik 88, tyle że z października :) ciekawe czy są tu młodsze mamy :)?
Witaj i rozgość się :) (ja jak widać zadomowiłam się ekspresem)
bubusita
11-03-2009, 13:39
Witaj :D . Miałam tak jak Joania taką 13-stkę przed oczami :wink: , ale 21 za młoda?No co Ty, starucho :wink: :lol: ..
, ale 21 za młoda?No co Ty, starucho :wink: :lol: ..
Dziękuje za komplement :D :D :D :D
I jednocześnie bardzo się ciesze, że są tu również mamy w moim wieku ponieważ bałąm się, że mogę zostać nie zaakceptowana. Chociaż po tych zaledwie 4 dniach atmosfera jest tu wręcz disnejowska :D. I jestem wręcz zachwycona tym, forum oraz mam takie sympatyczne uczucie, że nawiąże tu kilka naprawdę przesympatycznych znajomości. :D :D :D :D
Raszka-witamy serdecznie :hello:
z racji moich minusów na oczach też oczywiście tu wlazłam z ciekawości :lol:
hej Raszko, ja mam 23 :) witam :hello:
Cześć, Raszka :)
Pozdrowienia od dużo starszej koleżanki, która nic do młodych nie ma ;)
:hello:
Witaj,
Ja też z tych krótkowzrocznych 8)) :D
Witaj Raszka!
To ja z tych starszych :? ale przyjaźnie nastawiona do młodszych, hehehe!