Zobacz pełną wersję : nowe polary pentelki - wersja przód-tył
Widziały już? ;)
http://allegro.pl/pentelka-bluza-polar-l-rozne-kolory-rewelacja-i2944122321.html
Fajny patent z tym golfo-kapturem ;)
Widzialy, nawet maja ;) strasznie upierdliwy przy sciaganiu, musze kombinowac, ale to moze tylko ja jakas niepelnosprytna jestem, a nie polar...
nie taki znowu super nowy ;)
kupiłam na jesieni, ale nie mam porównania z innymi. golf mi się nie bardzo sprawdzał, ale zobaczymy, jak na wiosnę.
no i nosiłam z przodu tylko, zakładało się... jako tako ;)
nie taki znowu super nowy ;)
Nie? W październiku, gdy kupowałam swój, jeszcze tej wersji nie mieli ;)
Kariatyda
28-01-2013, 22:14
Miałam w planach kupienie, ręka mi zadrżała przy Kup Teraz, weszłam na forum i zasiałyście wątpliwości.... A tak ładnie na aukcji wygląda :)
farmerkowa
29-01-2013, 09:11
Miałam w planach kupienie, ręka mi zadrżała przy Kup Teraz, weszłam na forum i zasiałyście wątpliwości.... A tak ładnie na aukcji wygląda :)
no właśnie ... też tak mam
My juz po pierwszym praniu. Zdecydowanie odradzam, caly sie zmechacil i ma miliard jasnych kulek (granatowy polar). Ja zaluje, ze kupilam, niestety potrzebowalam czegos od razu i nie moglam czekac. Ale i tak zaluje bardzo.
Marciula
01-02-2013, 10:58
A chciałam kupić :duh: na serio aż tak problemowy i się zniszczył szybko? :roll: nieźle....
farfallina_07
01-02-2013, 12:11
Planowalam kupic na nastepny sezon gdy bedziemy nosic sie na plecach,bo teraz to mam taka zwykla fajna bluze polarowa z rozciagliwym dolem.To material lipny ma skoro tak sie niszczy szybko :(szkoda.
magda-sh
01-02-2013, 12:16
mam czarny i i po praniu jest ok
kupić nie kupie, ale już wiem jak wykończę swój polarek przy szyi :mrgreen: Mam przygotowany zwykły polar do przerobienia na wiosnę do noszenia :) golfik mi sie podoba...
panthera
01-02-2013, 15:50
to musiała zmienić materiał. ja miałam kamizelkę bordową, prałam kilka razy wciąż wyglądał bardzo dobrze (żadnych kulek)
golfik wygląda fajnie. ciekawe czy rękawy się na łokciach wypychają w dwie strony...
Miałam w 2010 roku i bardzo sobie chwalę. Nic się nie kulkowało po praniu. Może rzeczywiście zmieniła materiał. Warto do niej napisać o tym.
Miałam do noszenia z przodu ale z tyłu też dało radę :)
Idealnie sprawdził się na wiosnę, jesień i chłodne letnie wieczory.
My juz po pierwszym praniu. Zdecydowanie odradzam, caly sie zmechacil i ma miliard jasnych kulek (granatowy polar). Ja zaluje, ze kupilam, niestety potrzebowalam czegos od razu i nie moglam czekac. Ale i tak zaluje bardzo.
A to może mieli jakąś dziwną serię materiału, albo sam granatowy jest lipny, ja na swój (szary) nie narzekam ;)
Atorianna
01-02-2013, 16:35
ja mam polarek brazowy jeszcze w tej wersji bez kaptura/golfa i jestem zadowolona - nie mechaci sie, po praniu jest. teraz tylko pod kurtalke, ale na wiosne pomysle o jeszcze jednym - w koncu nie mozna w jednym tylko chodzic kolorze :wink: