Zobacz pełną wersję : Witam z Krakowa
Witam wszystkie Mamy!
Podczytuję forum od kilku miesięcy i wreszcie nadszedł czas, aby się ujawnić :) Mam córeczkę, w tej chwili ma 9 miesięcy. Trafiłam tutaj z powodu zainteresowania tematem wielopieluchowania (chusty to dla mnie czarna magia). Niestety trochę późno dowiedziałam się o takich pieluszkach i używamy ich dopiero od 3 miesięcy. Ale jestem bardzo zadowolona i powoli powiększam swój stosik, głównie dzięki informacjom z tego forum :)
Poza tym jestem wegetarianką i chętnie porozmawiam z osobami, które prowadzą podobny styl życia.
Niestety brak czasu nie pozwoli mi na bardzo aktywne uczestniczenie w rozmowach na forum, ale mam nadzieję, że mimo tego przyjmiecie mnie do swego grona.
Pozdrawiam jeszcze raz z Krakowa!
yanettee
25-01-2013, 22:15
i ja z Krakowa, witaj :hey:
iskierka76
25-01-2013, 23:13
Witamy!!!!!!!!!
Jacuszkowa
25-01-2013, 23:45
Hej Losanna, witamy, rozgość się :)
Witamy i pozdrawiamy również z Krk:)
Pozdrawiam z Krakowa :hey:
holica_1630
26-01-2013, 01:02
Pozdrawiam z obrzeży Krakowa :)
północ wita południe :lol:
I zachód wita serdecznie!
Dziękuję za miłe powitania! Aktualnie wsiąkam w forum (szczególne dział handmade) i jestem pod ogromnym wrażeniem tego, co niektóre mamy potrafią wyczarować! Chciałabym też tak umieć szyć i stworzyć choćby jakieś zabawki dla dziecka, nie mówiąc o pieluszkach.
Dziękuję za miłe powitania! Aktualnie wsiąkam w forum (szczególne dział handmade) i jestem pod ogromnym wrażeniem tego, co niektóre mamy potrafią wyczarować! Chciałabym też tak umieć szyć i stworzyć choćby jakieś zabawki dla dziecka, nie mówiąc o pieluszkach.
W takim razie zajrzyj do działu Radosna twórczość i zobacz, jak dziewczyny zaczynają i potem się pięknie rozwijają.
LavandUla
26-01-2013, 19:55
Witaj :)
To trzymamy kciuki za odważne TWORZENIE :) A kulinarnie-na pewno znajdziesz tu wiele ciekawych wątków i pomysłów! :)
:hello:
podgrzybek
28-01-2013, 01:49
:hey: witaj, witaj :)
Hej hej!
Ja też z Krakowa, też od niedawna na forum i też od niedawna w temacie pieluch wielo~, więc kilka rzeczy nas łączy :wink:
Powodzenia w pieluchowaniu i miłego pobytu na forum!
dzieckoziemi
28-01-2013, 23:59
Losanna - ja co prawda JUŻ nie wege, ale nadal bardzo do mnie idea przemawia, więc w razie czego pisz. :)
No i witaj na forum - niesamowicie wciągające jest, przekonasz się (albo i już się przekonałaś) lada moment. :mrgreen:
Dziękuję za wszystkie miłe słowa!
Oj wciąga forum, bardzo wciąga! Powoli ogarniam temat pieluszek wielo i przenoszę się na nosidełka. Może nawet z czasem przekonam się do chust! :lol:
dzieckoziemi, co sie stało, że przestałaś być wege?
cześć Losanno, witam z podhala, wege nie jetem ale od lat sympatyzuję, czytam regularnie forum wegedzieciak -nie tylko z powodu genialnych przepisów kulinarnych :)
cześć Losanno, witam z podhala, wege nie jetem ale od lat sympatyzuję, czytam regularnie forum wegedzieciak -nie tylko z powodu genialnych przepisów kulinarnych :)
Witaj :) Ja trafiłam tutaj właśnie z wegedzieciaka :) Co prawda nie jestem tam zarejestrowanym użytkownikiem, ale czytam od kilku lat, jeszcze zanim urodziłam dzidziola :)
Pozdrawiam!
zalogowałam się tam jako wiola, potem z przyczyn technicznych nie miałam dostępu do tego konta, więc powstało wiola hajda, teraz rzadko tam zaglądam, a żałuję, bo skarbnica wiedzy
carieska
31-01-2013, 20:28
witam
deviltya
10-02-2013, 18:32
witaj, ściskam rękę, też z Krakowa i też wege.