Zobacz pełną wersję : Dinofun bawełna
Gabriela1999
24-01-2013, 10:04
http://s1.pokazywarka.pl/i/1688873/641244/14811-568658876491566-720658088-n.jpg
No mnie nie przekonuje:cool:
No nie bardzo:thumbs down:
Fajne :) Dzieciaczkom będzie się podobać :)
Podoba mi się kolor i kreska. Skład mniej, a dinozaury... No śmieszne są, ale nie wiem...
czaderskie! dla dzieciaków :thumbs up::thumbs up::thumbs up:
Akurat do dino mnie ciągnie bardzo 8-)
jakies takie prze mega infantylne:roll:
dinusie jak z jakiegoś opakowania produktu spożywczego
czaderskie! dla dzieciaków :thumbs up::thumbs up::thumbs up:
to samo pomyślałam :D jakbym kolekcjonowała chusty, to tą bym jak najbardziej chciała ;)
kachasek
24-01-2013, 10:27
gdybym miała, byłaby (znając syna) kolejną niesprzedawalną, bo on dla swoich dzieci zostawić chce (już potwory rapalkowe takie leżą :P)
Kasia.234
24-01-2013, 10:28
to jest chusta dla dzieci, nie dla rodziców ;)
kolor śliczny:)
Myśle, że to chusta dla większych chuściochów, bo IMO dinusie trafia w gusta dzieciaczków:mrgreen:
Ale ja nie wiem czy chciałabym się w nie motać;)
:iagree:
Na chustokocyk od Basindy:lol:
Do pary z miasiami koala :) Ta sama stylistyka.
Starszakom bęzie się podobać! :lol:
I na przetwory chustowe też się świetnie nada! :thumbs up:
sensibileanima
24-01-2013, 10:36
http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/295333_568658823158238_493213020_n.jpg
http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/536877_568658649824922_1410676724_n.jpg
ciemna strona fajna :)
kachasek
24-01-2013, 10:37
kolor śliczny:)
Myśle, że to chusta dla większych chuściochów, bo IMO dinusie trafia w gusta dzieciaczków:mrgreen:
Ale ja nie wiem czy chciałabym się w nie motać;)
ja bym chciała :)
to chyba jeszcze zależy ile z dzieciaka zostało w rodzicu ;) poza tym, tak z ręką na sercu... wzór szmatek oglądamy i podziwiamy jak leżą, w lustrach i na fotach, jeśli chusta staje się przedmiotem użytkowym, wzór schodzi na dalszy plan (przynajmniej ja tak mam)
a, i fajne są, bo nie są wielkie i tak szybko nie zginą po zamotaniu
Ja lubie jak szmata jest elementem mojej garderoby:)
Ale masz racje jest moment gdy staje sie czysto użytkowa i co tam ma na sobie, w jakim kolorze jest jest totalnie nieistotne
edit.
a w okolicach godziny trzeciej w nocy to już wogóle...;)
kachasek
24-01-2013, 10:43
Ja lubie jak szmata jest elementem mojej garderoby:)
Ale masz racje jest moment gdy staje sie czysto użytkowa i co tam ma na sobie, w jakim kolorze jest jest totalnie nieistotne
też lubię, a to zgubne dla konta się robi ;)
Kurcze, mi się podobają :) My jakoś tak pałamy miłoscią wielką do dinozaUrów- mamy body i czapkę i buty z dinozaUrami.... I ta zieleń... Tak pięknej zieleni to już danwo nie było
yanettee
24-01-2013, 12:43
od dawna nic od Nati do mnie nie przemawiało
ale DINO są SUPER !
Chusta dla dziecka a nie dla mamy :mrgreen:
Sympatyczne się wydają te dinusie ;)
Jak myślicie ile będzie kosztować 6?
kachasek
24-01-2013, 13:56
Sympatyczne się wydają te dinusie ;)
Jak myślicie ile będzie kosztować 6?
za dużo :twisted::ninja:
kolorek ładny, a wzorek podoba się Wiktorkowi :) Ale który chłopak nie lubi dinozaurów :)
sylvetta
24-01-2013, 14:10
Z ust mi to wydarłaś;)
za dużo :twisted::ninja:
:lol:
pomyśl, że jeszcze będzie dla wnuków ;)
Edit: będzie ktoś polował?
sylvetta
24-01-2013, 14:20
A kiedy to ma byc?:)
kachasek
24-01-2013, 14:25
za pół godziny:mrgreen:
Dzisiaj o 15:00, ja będę polowała :sick:
sylvetta
24-01-2013, 14:27
Polowanie na dinozaury;)
Ale zaraz zaraz jaki skład?:ninja:
Kasia.234
24-01-2013, 14:28
Ale zaraz zaraz jaki skład?:ninja:
bawełna
te dinusie mnie rozwaliły ale ja ostatnio mam ciągoty infantylne bo mnie żyrafki też urzekły :sick:
cofam się :shock: ?
jeśli te dinusie będą takie nośne jak Pao to mniam :mrgreen:
pytałaś u źródła? a ile miało pao?
ile miało Pao to nie wiem niestety, a o grubości dino wiem z fb:
Natibaby :Thank you for your enthusiasm about this wrap. It was designed by a gentleman Mirek. They are about 225 g/ m2 thick. They will be available today or tomorrow. We are not sure if we manage to prepare them for today.
sylvetta
24-01-2013, 14:52
Ja nigdy nie polowałam....w morde;). To polega odswiezaniu strony i atakowaniu jak zobacze dinozaura?:)
Ja nigdy nie polowałam....w morde;). To polega odswiezaniu strony i atakowaniu jak zobacze dinozaura?:)
dokładnie :) Najlepiej jak w suzkaju sobie wpiszesz nazwę chusty, to zwiększysz swoje sznase ;)
A jaką długośc potrzebujesz?
Dziewczyny bo jeszcze nie jestem pewna czy mogę sobie na te dinusie pozwolić... :hide: ale tak dumam
tylko, że Syn śpi i coś tak się kręci, i nie wiem czy uda mi się polowanie czy nie będę akurat :bfing:
w razie czego to ja chętna na 5 lub 6 gdyby ktoś zgarnął i chciał odstąpić ;)
sylvetta
24-01-2013, 14:57
Ale oni taki lekki nieład jakis mają na swojej stronie...One zazzwyczaj wysakują jako pierwsze czy gdzies tam hen hen miedzy bawełnami?
padł serwer :/
Przesadziłyśmy.. ;)
sylvetta
24-01-2013, 15:02
to chyba przeze mnie;)
to chyba przeze mnie;)
;-)
a już miałam w koszyku ;)
spoko, spoko ;)
jak nam hameryka nie wykupi to damy rade
sylvetta
24-01-2013, 15:04
ja tez je widziałam!!! nawet widze, ale pada jak chce dodac do kosza
sylvetta
24-01-2013, 15:05
niech mi ktos kupi 4, 2 plis;)
niech mi ktos kupi 4, 2 plis;)
mi też, lub 4,6 mogą być z ok. cen. ;)
Edit: chociaż ja nie jestem pewna czy powinnam... ;)
sylvetta
24-01-2013, 15:07
spoko, spoko ;)
jak nam hameryka nie wykupi to damy rade
To tu jest tak międzynarodowo???;)
kachasek
24-01-2013, 15:08
To tu jest tak międzynarodowo???;)
no ba
sylvetta
24-01-2013, 15:13
Oj to ja musze pocwiczyć chyba to polowanie bo nie idzie mi;)
Oj to ja musze pocwiczyć chyba to polowanie bo nie idzie mi;)
sylvetta też mam 4,2- chcesz? :)
sylvetta
24-01-2013, 15:14
hahahhaha klikałam klikała a tu nagle moje konto 1 156 zł;)
sylvetta
24-01-2013, 15:15
mam w koszy 3x4,2 i 1x4,6 z okazji:). chce ktos?
Ja miałam nawet więcej ;)
Edit: mam potwierdzone 1x4,4 i 1x4,6 ok. cen.- komu, komu? ;-)
to zatwierdzaj bo zaraz znikna i nic nie będziesz miałą :twisted:
sylvetta
24-01-2013, 15:16
Ja miałam nawet więcej ;)
Tośmy poszalały;).
A mi tym razem sie udalo 3.6 :high:
:iagree:
Na chustokocyk od Basindy:lol:
:mrgreen::mrgreen:
sylvetta
24-01-2013, 15:17
padł serwer ....kurde...przykrość
dobra jesteś ;)
z ciekawości - ile kosztowały?
z ciekawości - ile kosztowały?
4,2 289zł i 4,6 z ok. cen. tyle samo. 5,2 z ok. cen. 309
chyba jakoś tak :)
zaczynam żałować, że nie noszę:cryy: ta chusta idealnie by do mnie pasowała:love:
269zł za 3,6 z I gat
289zł za 4,2 z I gat
okoani masz dwa wyjścia:
- zamówić sobie produkt chustopodobny (cyt. metis :) )
- zamówić sobie chuściocha ;)
sylvetta
24-01-2013, 15:22
a ja dalej walcze
w morde nooooooo!!!!!!!
nie chca mi uznac mojego adreu mailowego:sick:
sylvetta ale już chyba nie ma na stanie nic - ludzie Ci z koszyki powybierali ;)
okoani masz dwa wyjścia:
- zamówić sobie produkt chustopodobny (cyt. metis :) )
- zamówić sobie chuściocha ;)
chyba mimo wszystko chciałabym "całą" chustę :D moja córa nie jest znowu taka cieżka - może ta bawełna by ją poniosła ;) A i kwestia małego chuściocha byłaby do przedyskutowania :) Problem w tym, że od początku te metry materiału do wiązania mnie przerażały...
W razie czego przypominam, że mam kupione dwie- 4,2 z I gat. i 4,6 z okazji cenowych. Jeśli będę brała to tylko jedną ;)
no jasny gwint. ostatnio nic mnie nie rusza - a gdy pojechaliśmy oglądać jakiś durny samochód do kupienia, to nati wypuszcza taką piękną!!!
no shitt.
Ale widzę jeden plus - nie muszę tłumaczyć M. dlaczego brakuje nam kasy na koncie... a samochodu i tak nie kupiliśmy :///
PS. jakby ktoś coś miał na zbyciu to chętnie.
No i czekam na zdjęcia w akcji
sylvetta
24-01-2013, 15:29
W razie czego przypominam, że mam kupione dwie- 4,2 z I gat. i 4,6 z okazji cenowych. Jeśli będę brała to tylko jedną ;)
skrzynke Ci zapchało;) Pytałam na pw czy chcesz za jedn japana z dopłatą;)?
skrzynke Ci zapchało;) Pytałam na pw czy chcesz za jedn japana z dopłatą;)?
Już oczyściłam :) i niech pomyślę... ;)
wow, ale bitwa o nie była :D
fajna zieleń, a dinusie kreska podobna jak w koalach chyba - jak bym miała większego nieco dziecia, to bym bardzo chciała :) ale na razie bardziej wolę kupić to, co mi się podoba :mrgreen:
była bitwa :twisted: już dawno się serwer nie zawiesił :whistle:
brakowało mi tego - rozumiesz mnie metis prawda?
Aksamitka
24-01-2013, 15:53
była bitwa :twisted: już dawno się serwer nie zawiesił :whistle:
brakowało mi tego - rozumiesz mnie metis prawda?Cha cha już wczoraj był przedsmak.Serwer się zakrztusił :wink: Dziś się nie bawiłam,a szkoda-lubię tak samo :lool:
Dorotka siostro :mrgreen:
to kiedy wreszcie spotkanie? :ninja:
Dziewczyny poradźcie :mighty: dostałam odpowiedź od nati w kwestii wady chusty, ale nie wiem jak to w praktyce wygląda :hmm: czy bardzo widać itp... podwójny brak nitki na około 30 cm na
szerokości chusty
Popros żeby ci obfocili- ja kilkukrotnie tak robilam i nigdy nie było problemu :)
Przyleciały więc pokazuję.
Chusta raczej dla maluszków, moja Toś ma 9kg+ i tak hmmm no tak sobie :hmm: Mięciutka, wzór świetny, naprawdę ładne kolory, choć to czerń/zieleń to nie jest smutna, fanką zieleni nie jestem a ta mi się podoba :). Ładnie współpracuje i ma śliczny malusi węzełek ale według mnie to chusta albo dla maluszka albo na szybki wypad do sklepu, jest kompaktowa więc do torebki jak znalazł.
https://lh6.googleusercontent.com/-jRcG906eFLc/UQQqnl3nZGI/AAAAAAAAGGM/2KNjCXhWO6U/s640/DSC08341.JPG
https://lh6.googleusercontent.com/--tMhY3LsM84/UQQqmMGFEOI/AAAAAAAAGF8/0axZCBTQqc0/s640/DSC08342a.JPG
https://lh5.googleusercontent.com/--FtZz0pyc6Q/UQQqmlc-ZKI/AAAAAAAAGGA/lsjZUHZ1pMs/s512/DSC08378.JPG
acha i dość wąska co widać tu
https://lh6.googleusercontent.com/-ISRgIm-Xe28/UQQrTP0V_CI/AAAAAAAAGGc/3_HOxV3It6I/s640/DSC08400.JPG
Zuz, no to Ci powiem, żeś mnie podłamała :| Ja właśnie czekam na dinusie i mam zamiar nosić w nich swoje 11kg :neutral: I czemu ona jest węższa? :bduh:
No teraz to się poważnie zastanawiam, czy nie zamienić ich na zyrafy :-(
Zuz, no to Ci powiem, żeś mnie podłamała :| Ja właśnie czekam na dinusie i mam zamiar nosić w nich swoje 11kg :neutral: I czemu ona jest węższa? :bduh:
No teraz to się poważnie zastanawiam, czy nie zamienić ich na zyrafy :-(
A masz żyrafy zamówione też?
Jeśli chodzi o nośność nie zastanawiaj się. Ważyłam dinusie 4,6 i mają 530g .....
Pao brązowe to też sama bawełna ale jakże zwarta i nośna. A to raczej nie, ale jak piszę to moje subiektywne odczucia... żeby nie było.
Fajna, mój Ignas by oszalał z wrażenia :thumbs up:
oj, to widzę, że dobrze zrobiłam i nie zapłaciłam, bo takiej cienizny nie chcę :( idę anulować zamówienie
Ooo Zuz to mnie zasmuciłaś :( bo mi się tak te dinusie podobały, ale do noszenia mam prawie 11kg. Hmm co tu zrobić :hmm:
nie chce ktoś zamienić dinusi na pao albo żyrafy? ;)
Ktos ma na zbyciu Dinusie?
Ktos ma na zbyciu Dinusie?
dziś będą szare i błękitne z merynosem https://www.facebook.com/media/set/?set=a.570545226302931.130551.122142851143173&type=1
dziś będą szare i błękitne z merynosem https://www.facebook.com/media/set/?set=a.570545226302931.130551.122142851143173&type=1
Fajne te szare, ale chyba zielone bardziej misie podobają ;)
No mi szary i niebieski w ogóle do wzoru nie pasuje :roll:
zielone wymiatają, jakby takie z wełną albo lnem zrobili to uhuhu :thumbs up:
sylvetta
01-02-2013, 15:12
Mam swoje dinki:).
Bardzo pozytywny wzór. A kolory piękne - uwazam , ze to istny must have rudowłosych mam. Zamotałam nieprane - ale nie mogłam zrobic foty bo małz aparat wyniósł.
własnie sie uprały:).
są cienkie, ale moja Ritka 7 kg wazy, wiec mysle, ze jeszcze przez 2 kg. ponoszę spokojnie.
A! czy to mozliwe , ze rozmiar 4, 2 od nati ma długosc z 5 metrów?:twisted:
Mam swoje dinki:).
Bardzo pozytywny wzór. A kolory piękne - uwazam , ze to istny must have rudowłosych mam. Zamotałam nieprane - ale nie mogłam zrobic foty bo małz aparat wyniósł.
własnie sie uprały:).
są cienkie, ale moja Ritka 7 kg wazy, wiec mysle, ze jeszcze przez 2 kg. ponoszę spokojnie.
A! czy to mozliwe , ze rozmiar 4, 2 od nati ma długosc z 5 metrów?:twisted:
Tak, tak, te dino straaasznie długie wypadły :/
Mayka1981
01-02-2013, 19:27
Fajne :D
I dobrze, ze wąskie - ja naprawdę nie wiem po kiego 70cm dla wszystkiego co nie jest plecakiem prostym przy wyskakującym egzemplarzu...