Zobacz pełną wersję : czesc wszystkim mamom i tatom!
szaszasz
23-01-2013, 00:12
Witam,
Jestem mamą 8 miesięczniaka. Jestem na forum od ponad półroku. Mało się udzielalałm do tej pory, ale ostanio pomyślałm że forum dużo mi daje i może samemu czas zacząć się tu udzielać i coś z siebie dać.
Spędzam na forum sporo czasu i wiele forumowych rad wprowadziłam juz w zycie. Ostatnio kaszki Holle i hula hop na oponkę :D
Trafiłam tu ponieważ szukałam informacji o tym w czym nosić dziecko. Nosiłam w chuscie krótko, może znów wrócę, jeśli nie teraz to napewno przy drugim dziecku.
:hey:
Witaj szaszasz potwierdzam forum wciąga oj wciąga ;) mnie na tyle pochłonęło, że nawet jak nie mam czasu to na szybko przez komórkę zerknąć muszę co na łódzkim wątku słychać u dziewczyn ;) Co do 8 miesięczniaka ;) to polecam w tym wieku Tule - Wspaniałe nosidło no bajka po prostu i mąż się przekonał do noszenia( chusty jakoś nie ogarniał). I jest na tyle rozwojowe że ostatnio moja 3 latka usypia mi w nim na popołudniową drzemkę.
ps chadzasz na spotkania w mama i ja ?
witaj
i baw się dobrze na forum :welcome:
To Forum to kopalnia wiedzy:) Witam:high:
szaszasz
23-01-2013, 09:41
Witam i dziękuje za miłe powitanie :)
Kaaska Tule rozważe na poważnie, spróbuje też jeszcze raz z chustą. Na spotkania w Mama i ja nie chadzam bo nic na ten temat nie wiem? A co tam ciekawego się dzieje ?
Edit ;)
Juz się doinformowałam co do spotkań :) To będę w sobotę, 26 stycz. Bedziesz?? ;)
justyna_m
23-01-2013, 11:57
dawaj dawaj, bedzie pewnie sporo osób :)
i witaj tu :hey:
gosianow1050
23-01-2013, 14:44
dzień dobry ;)
Witam i dziękuje za miłe powitanie :)
Kaaska Tule rozważe na poważnie, spróbuje też jeszcze raz z chustą. Na spotkania w Mama i ja nie chadzam bo nic na ten temat nie wiem? A co tam ciekawego się dzieje ?
Edit ;)
Juz się doinformowałam co do spotkań :) To będę w sobotę, 26 stycz. Bedziesz?? ;)
Niestety się nie wyrobie ;( ! Na temat chust Tuli i samych wiązań dowiesz się tam na pewno ;)
LavandUla
25-01-2013, 16:45
Witaj :hello:
Hej, hej :) Witaj na forumowej łajbie :)
dzieckoziemi
28-01-2013, 22:51
No to widzę forum już Cię wciągnęło na dobre. :) Bardzo słusznie. :high:
Witaj i pisz jak najczęściej. :)