Zobacz pełną wersję : edycja zaawansowana - problem ze zrywaniem połączenia
A propos tematu edycji postów
czy Wam też zrywa połączenie z forum, gdy piszecie posta w zwykłej edycji, chcecie dodać emotki, więc wchodzicie do edycji zaawansowanej i wtedy zrywa połączenie i post znika (i nie daje się go odzyskać)? :mad::mad::mad:
NIGDY lub prawie nigdy nie udaje mi się w trakcie pisania postu przejść do edycji zaawansowanej, bo zawsze mi kasuje post. Więc piszę najpierw post, zatwierdzam, i od razu go edytuję, jeśli chcę dodać emotki.
Problem z moim łączem czy ktoś też tak ma?
nie, własnie sprawdziłam na wszelki wypadek teraz pisząc tu:),, nigdy u mnie to sie nie zdarzyło i niestety nie jestem w stanie się domyslec, co by u Ciebie szwankowalo.
:razz::komp::thumbs up::welcome::seesaw: i blablabla;)8))
Aksamitka
22-01-2013, 19:08
Dziś mi się zdarzyło. Massssakra zważywszy jakie wypracowanie miałam napisane :rolleye:
Ja sobie (już :mrgreen:) kopiuję treść wiadomości przed edytowaniem i (zżymając się nieco :lol:) wklejam i śmigam dalej 8))
Ale na ogół działa wszystko.
Dziś mi się zdarzyło. Massssakra zważywszy jakie wypracowanie miałam napisane :rolleye:
Ja sobie (już :mrgreen:) kopiuję treść wiadomości przed edytowaniem i (zżymając się nieco :lol:) wklejam i śmigam dalej 8))
Ale na ogół działa wszystko.
ale to priv, nie post?
Aksamitka
22-01-2013, 19:12
ale to priv, nie post?Priv.
Ale post też się zdarzało jak mnie wylogowało w międzyczasie.
też mi sie jeszcze nie zdarzyło..
A jak już niknie wszystko w tej rozszerzonej edycji, to nie pomaga cofanie do poprzedniej strony? Wydaje mi się, że tekst powinien się pojawić :hmm:
Aksamitka
22-01-2013, 19:17
A jak już niknie wszystko w tej rozszerzonej edycji, to nie pomaga cofanie do poprzedniej strony? Wydaje mi się, że tekst powinien się pojawić :hmm:TYLKO cofanie. Jak próbowałam odświeżyć to już uciekało całkiem.
A jak już niknie wszystko w tej rozszerzonej edycji, to nie pomaga cofanie do poprzedniej strony? Wydaje mi się, że tekst powinien się pojawić :hmm:
może źle się wyraziłam - w momencie gdy klikam "Zaawansowana edycja" nie otwiera zaawansowanej tylko wyskakuje błąd połączenia, resetuje stronę, na której jestem, a skoro post nie jest zapisany (no bo nie jest, bo jeszcze go piszę), to post znika :/
ale może to błąd u mnie w kompie albo łącza, skoro nikt inny tak nie ma
nie za każdym razem, ale bardzo bardzo często
edit: cofanie nic nie daje, bo post nie jest zapisany
edit2: Dokładnie wyskakuje "Program IE przestał działać" - przed chwilą znowu miałam ;)
może wina przeglądarki
Aksamitka
22-01-2013, 19:20
może źle się wyraziłam - w momencie gdy klikam "Zaawansowana edycja" nie otwiera zaawansowanej tylko wyskakuje błąd połączenia, resetuje stronę, na której jestem, a skoro post nie jest zapisany (no bo nie jest, bo jeszcze go piszę), to post znika :/
ale może to błąd u mnie w kompie albo łącza, skoro nikt inny tak nie ma
nie za każdym razem, ale bardzo bardzo częstoAle jak cofniesz taką pustą stronę to wróci. Tylko nie wiem jak z zalogowaniem-czy musisz być zalogowana czy nie,bo już mi się pomieszało kiedy co było.
Edit: Mnie wraca.Ja mam Chrome.Ale cofanie to musi być pierwsza czynność jaką zrobisz po zerwaniu połączenia.
Och, IE
No to nie pomogę, przepraszam, nie znam się zbytnio na IE
IMO może coś u Ciebie w ustawieniach przeglądarki? :hmm:
no to jak już wiem, że jestem jedyna :? to spróbuję się przerzucić na ff, bo to może faktycznie przeglądarka
dzięki!
sensibileanima
22-01-2013, 19:54
no to jak już wiem, że jestem jedyna :? to spróbuję się przerzucić na ff, bo to może faktycznie przeglądarka
dzięki!
Karusku na IE się cuda potrafią dziać :)
polecam FF, albo operę, albo po prostu coś innego niż IE ;)
nawet jest taki dowicip
- Do czego przeciętny użytkownik używa internet explorera? -
- Do ściągnięcia firefoxa ;)-