Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : edycja zaawansowana - problem ze zrywaniem połączenia

Karusek
22-01-2013, 12:11
A propos tematu edycji postów

czy Wam też zrywa połączenie z forum, gdy piszecie posta w zwykłej edycji, chcecie dodać emotki, więc wchodzicie do edycji zaawansowanej i wtedy zrywa połączenie i post znika (i nie daje się go odzyskać)? :mad::mad::mad:

NIGDY lub prawie nigdy nie udaje mi się w trakcie pisania postu przejść do edycji zaawansowanej, bo zawsze mi kasuje post. Więc piszę najpierw post, zatwierdzam, i od razu go edytuję, jeśli chcę dodać emotki.

Problem z moim łączem czy ktoś też tak ma?

Mag
22-01-2013, 12:16
nie, własnie sprawdziłam na wszelki wypadek teraz pisząc tu:),, nigdy u mnie to sie nie zdarzyło i niestety nie jestem w stanie się domyslec, co by u Ciebie szwankowalo.

:razz::komp::thumbs up::welcome::seesaw: i blablabla;)8))

Aksamitka
22-01-2013, 19:08
Dziś mi się zdarzyło. Massssakra zważywszy jakie wypracowanie miałam napisane :rolleye:

Ja sobie (już :mrgreen:) kopiuję treść wiadomości przed edytowaniem i (zżymając się nieco :lol:) wklejam i śmigam dalej 8))

Ale na ogół działa wszystko.

Mag
22-01-2013, 19:11
Dziś mi się zdarzyło. Massssakra zważywszy jakie wypracowanie miałam napisane :rolleye:

Ja sobie (już :mrgreen:) kopiuję treść wiadomości przed edytowaniem i (zżymając się nieco :lol:) wklejam i śmigam dalej 8))

Ale na ogół działa wszystko.
ale to priv, nie post?

Aksamitka
22-01-2013, 19:12
ale to priv, nie post?Priv.

Ale post też się zdarzało jak mnie wylogowało w międzyczasie.

agatkan
22-01-2013, 19:12
też mi sie jeszcze nie zdarzyło..

Meta
22-01-2013, 19:13
A jak już niknie wszystko w tej rozszerzonej edycji, to nie pomaga cofanie do poprzedniej strony? Wydaje mi się, że tekst powinien się pojawić :hmm:

Aksamitka
22-01-2013, 19:17
A jak już niknie wszystko w tej rozszerzonej edycji, to nie pomaga cofanie do poprzedniej strony? Wydaje mi się, że tekst powinien się pojawić :hmm:TYLKO cofanie. Jak próbowałam odświeżyć to już uciekało całkiem.

Karusek
22-01-2013, 19:18
A jak już niknie wszystko w tej rozszerzonej edycji, to nie pomaga cofanie do poprzedniej strony? Wydaje mi się, że tekst powinien się pojawić :hmm:

może źle się wyraziłam - w momencie gdy klikam "Zaawansowana edycja" nie otwiera zaawansowanej tylko wyskakuje błąd połączenia, resetuje stronę, na której jestem, a skoro post nie jest zapisany (no bo nie jest, bo jeszcze go piszę), to post znika :/
ale może to błąd u mnie w kompie albo łącza, skoro nikt inny tak nie ma
nie za każdym razem, ale bardzo bardzo często

edit: cofanie nic nie daje, bo post nie jest zapisany

edit2: Dokładnie wyskakuje "Program IE przestał działać" - przed chwilą znowu miałam ;)
może wina przeglądarki

Aksamitka
22-01-2013, 19:20
może źle się wyraziłam - w momencie gdy klikam "Zaawansowana edycja" nie otwiera zaawansowanej tylko wyskakuje błąd połączenia, resetuje stronę, na której jestem, a skoro post nie jest zapisany (no bo nie jest, bo jeszcze go piszę), to post znika :/
ale może to błąd u mnie w kompie albo łącza, skoro nikt inny tak nie ma
nie za każdym razem, ale bardzo bardzo częstoAle jak cofniesz taką pustą stronę to wróci. Tylko nie wiem jak z zalogowaniem-czy musisz być zalogowana czy nie,bo już mi się pomieszało kiedy co było.

Edit: Mnie wraca.Ja mam Chrome.Ale cofanie to musi być pierwsza czynność jaką zrobisz po zerwaniu połączenia.

Meta
22-01-2013, 19:21
Och, IE
No to nie pomogę, przepraszam, nie znam się zbytnio na IE
IMO może coś u Ciebie w ustawieniach przeglądarki? :hmm:

Karusek
22-01-2013, 19:30
no to jak już wiem, że jestem jedyna :? to spróbuję się przerzucić na ff, bo to może faktycznie przeglądarka

dzięki!

sensibileanima
22-01-2013, 19:54
no to jak już wiem, że jestem jedyna :? to spróbuję się przerzucić na ff, bo to może faktycznie przeglądarka

dzięki!

Karusku na IE się cuda potrafią dziać :)
polecam FF, albo operę, albo po prostu coś innego niż IE ;)
nawet jest taki dowicip
- Do czego przeciętny użytkownik używa internet explorera? -
- Do ściągnięcia firefoxa ;)-