PDA

Zobacz pełną wersję : chustotata w Wysokich Obcasach

agapee
07-03-2009, 16:43
w fotoreportażu.

edit: ale byka strzeliłam!

Kanoko
07-03-2009, 16:54
widziałam, super :thumbs up:
i do tego tata jest na urlopie wychowawczym :applause:

nelles
07-03-2009, 21:10
Ja też czytałam z rana - fajnie patrzeć na zamotanych tatusiów. A już naprawdę chylę czoło przed tymi panami co zostają na urlopie wychowawczym.
Mój mąż zawsze powtarza że nie dał by rady (chociaż z opieką i wszelkimi czynnościami przy chłopcach świetnie sobie radzi ale cały dzień co dzień to już nie to samo - tu trzeba mocnych nerwów :D ).

kamilcia.xt
07-03-2009, 21:35
a w jakiej chuście :?:

Ilonsa
07-03-2009, 21:57
Ja też czytałam z rana - fajnie patrzeć na zamotanych tatusiów. A już naprawdę chylę czoło przed tymi panami co zostają na urlopie wychowawczym.
Mój mąż zawsze powtarza że nie dał by rady (chociaż z opieką i wszelkimi czynnościami przy chłopcach świetnie sobie radzi ale cały dzień co dzień to już nie to samo - tu trzeba mocnych nerwów :D ).

Mój M. bardzo chciałby iść na wychowawczy i myślę, że zająłby się domem i Hanią lepiej niż ja niestety ze względu na pieniadze nie możemy sobie na to pozwolić...

Kanga
07-03-2009, 23:59
Pan jest z Plocka ... A reporterka jest mama,która nosi w chuscie :) regularnie pojawia się u nas na warsztatach ;)
Fajny materiał wogóle co?

agapee
08-03-2009, 10:03
Świetny materiał, fajne zdjęcia no i super tatusiowie.

lemonka
08-03-2009, 11:51
Moze ktos skan mógłby wrzucic?

enkeli
08-03-2009, 16:06
Czy to to?
http://kobieta.gazeta.pl/wysokie-obcasy ... nskim.html (http://kobieta.gazeta.pl/wysokie-obcasy/5,53663,6351755,Meska_rzecz___na_tacierzynskim.htm l)

Pytam, bo daleko mi do najblizszego kiosku, gdzie moglabym nabyc WO. Pozdrawiamy zachustowanych tatusiow! ps.maz wlasnie omotal sie z malutka w chuste i graja na gitarze razem :kiss:

oj, zapomnialam dodac, ze maz byl na tacierzynskim i razem w domku z malutka spedzalismy pierwsze tygodnie. Super sprawa do poznania siebie w nowej sytuacji, wspaniala pomoc i jaka radosc byc razem w tych pierwszych chwilach!!! I tez go kocham za to, ze sie zdecydowal na tak wspaniala rzecz.