Zobacz pełną wersję : Akcja Redukcja :D
No dobra zakładam wątek wspierający dla wszystkich którzy redukują swoje stosidła,stosy i stosiki ;)
I tu Wam się pochwalę! Aż sama nie mogę uwierzyć:)
Zostałam z 6 szmatami!!! z czego 2 ciągle są wystawione na sprzedaż :)
Ach i żeby nie było niedomówień.W drodze mam jedną sztukę tylko, która zapewne po cyknięciu fotek i przymiarce poleci dalej:)
Och jednak potrafię :)Jak mi lekko :lool:
Kto się podzieli sprawozdaniem ze swojej redukcji? A może potrzebuje wsparcia duchowego:mrgreen:
Ciekawe, ile będziesz miała chust, jak Oscha wypuści nową kolekcję :twisted::mrgreen:.
U mnie stos rośnie, jak kiedyś dojrzeję do redukcji, to się zgłoszę do tego wątku.
obawiam się, że z symptomami natręctwa zwanego zbieractwem - u mnie nie będzie tak łatwo, nawet jeśli w przyszłości. bo jak wiadomo - choroba ta z czasem postępuje... :rolleyes:
...a względem chust to już pewnie zupełnie :bduh:
ale Tobie gratuluuuję :lol:
jeśli jest czego (szkoda ich no, szkodaaa!! )
Haha,samuela jeżeli uda mi się załapać na wypust to uwierz mi,że interesuje mnie tylko jedna,no może dwie ;)
Zoana - a wiesz, że wątek bez zdjęć jest nieważny:ninja:
Gratuluje i zazdroszczę, ja owszem sprzedałam jedna ale i kupiłam jedną:roll: Mam chetna na jeszcze jedna ale serce mi płacze:duh:
Myślałam, że będziesz się chciała poradzić z czym się rozstać:)
6 to całkiem niezły wynik
aginia! wiedziałam,że tu przybędziesz;)
puść te ryby w cholerę i na pocieszenie kup coś innego :lol:
a zdjęcie będzie będzie
jutro,obiecuję
Wiecie,że sprzedałam wszystkie indiacze.No nie wszystkie, mandarynka została, ale ja już jej nie traktuję jako swojej, bo jest komuś przeznaczona;)
ha! Ja się chustowo już w wakacje zredukowałam (z wielkim bólem zresztą) ale z nosidłami się rozstać nie mogę...
Myślałam, że będziesz się chciała poradzić z czym się rozstać:)
6 to całkiem niezły wynik
Ano już wcześniej gdzieś(w którym to było wątku :hmm: ) mi doradzano ;)
Teraz przedstawiam efekt,jeszcze nie końcowy,bo mam nadzieję jeszcze coś sprzedać ;)
a potem pewnie dokupić :lool:
margaretka
20-01-2013, 22:16
Nom, redukuję się, ale mam coraz większe wątpliwości:hmm: Szczególnie, że właśnie sobie zdjęcia z noszenia przeglądam i... chyba zaraz się rozmyślę:duh:
aginia! wiedziałam,że tu przybędziesz;)
puść te ryby w cholerę i na pocieszenie kup coś innego :lol:
a zdjęcie będzie będzie
jutro,obiecuję
Wiecie,że sprzedałam wszystkie indiacze.No nie wszystkie, mandarynka została, ale ja już jej nie traktuję jako swojej, bo jest komuś przeznaczona;)
:hide: oj to chyba, źle ze mna skoro to takie oczywiste:roll:
Ja mam dużoooo dobrych chęci ale nie wiem jak je przekuć w czyn:hide:
Serio indiacze puściłaś:omg: To co masz w stosie? Osche pewnie:lool: ja myslę czy tylko indiaczy i zielonych pawiszonów nie zostawić.
ja mam 4. Nie noszę od 1,5 roku.
a może dzieci Ci wyrastają?:)
Zostały mi
pawie b/cz 2007 obecnie też wystawione na sprzedaż
elipsy lilia wystawione na sprzedaż
japan granatowy z wełenką
indio mandarin z lnem(już praktycznie prawie nie moje,przeznaczone dla jednej cudownej mamy)
braid mallo
i eden caprica
:)
w drodze mam Ernę
greeneddie
20-01-2013, 22:39
Gratuluję redukcji :applause:
Moja skończyła się powiększeniem stosu o jakieś 10 chust :hide:
Ja noszę w jednej, baaaardzo rzadko a w domu 5 :duh: 2 sprzedaję ale 1 dokupilam, w stałym stosie 3 szt, gady fioletowe - prezent na rocznice ślubu, pawie pogrzebowe, i kolkowa z lany tatoo,
Hopka kupiłam na pożyczki, jak ludzie przymierzają sie do noszenia, bo jak pożyczam pawie komuś spoza forum to drżę o nie jakby żywymi kurami byly:bduh:, te 3 czekają na nowego chusciocha, choć chodzi mi po głowie sprzedaż kolkowej jeszcze.
Mam jedną wystawioną na bazaru i nikt jej nie chce, drugie dziecię okazało się niechustowe,
Kiedyś Wam dzieci wyrosną to i szmaty pójdą w świat.....
Szkoda mi czasu na interesowanie się chustami, wolę ten czas z dziećmi spędzić, późno do tego dojrzałam... I idę już sobie
Edit: ależ jestem zblazowana ;)
Szkoda mi czasu na interesowanie się chustami, wolę ten czas z dziećmi spędzić, późno do tego dojrzałam... I idę już sobie
Święte słowa. Racja, racja, racja.
:duh:
To i ja się pochwalę - zostały mi 2 chusty z czego jedna wystawiona na sprzedaż :D Nie sądziłam, że potrafię, ale znalazłam sobie nową niszę ;) teraz wyposażam kuchnię - ajjjjj wyposażam :P
w ramach redukcji kupiłam 4 nowe... a żadnej przy tym nie sprzedałam... noszę w jednej... a ostatnie kilka tygodni nie nosiłam, bo miałam nogę w gipsie...
ja mam 4. Nie noszę od 1,5 roku.
Brzmi, jak wyznanie z Klubu Anonimowych Chustomaniczek;)
Mam jedną wystawioną na bazaru i nikt jej nie chce, drugie dziecię okazało się niechustowe,
Kiedyś Wam dzieci wyrosną to i szmaty pójdą w świat.....
Edit: ależ jestem zblazowana ;)
Atelko - zdradz, proszę jak osiagnąć ten stan zblazowania?
Ja przez jakis czas byłam na dobrej drodze, cieszyłam sie z tego co mam i nic nie kupowałam...no ale też nic nie sprzedawałam:duh:
Teraz strasznie mnie uwiera, że mam tych szmat zdecydowanie za dużo:|.... a każda naj:cryy:
Zoano - gratuluję:thumbs up:
JA też od dłuższego czasu jestem wyleczona.
Nie kupiłam nic od....października:hmm:
Odkryłam, że dla mnie istnieje tylko jedna chusta i tylko ta jedna zostanie forever.
Reszta jest w pożyczkach i/lub wystawiona na bazarze:D
Zoano - gratuluję:thumbs up:
JA też od dłuższego czasu jestem wyleczona.
Nie kupiłam nic od....października:hmm:
Odkryłam, że dla mnie istnieje tylko jedna chusta i tylko ta jedna zostanie forever.
Reszta jest w pożyczkach i/lub wystawiona na bazarze:D
która która?
a u mnie po redukcji
właśnie zamówiłam dwa milky waye z preorderu:)
a nie jest? :lol:
a nie jest? :lol:
No wiesz, gdzie mi tam oceniać:lool::lool::lool:
która która?
a u mnie po redukcji
właśnie zamówiłam dwa milky waye z preorderu:)
:lool:
Zostawiam sobie konopnego antracyta:D
Redukuję się powoli, trudno mi wybrać . Na pewno zostanie Indio Rose. Ryby caraibskie. reszta dyskusyjna.
Redukuję się powoli, trudno mi wybrać . Na pewno zostanie Indio Rose. Ryby caraibskie. reszta dyskusyjna.
U mnie redukcja idzie marnie, ale to dlatego, że co się czegoś pozbędę, to nabieram chęci na coś nowego.
PRAWDA, MARGARETKO????????????????? ;)
Już my się obie podobnie redukujemy... ;)
matysiu, mając na uwadze Twój imponujący stos, ostatnia redukcja była jak dla mnie MEGA-redukcją :thumbs up: Powinnaś być z siebie dumna!
jadorota
21-01-2013, 13:45
6 chust to chyba miałam w szczytowym momencie chustowania. Teraz planuję pozbycie się dwóch długich, bo nie noszę w nich wcale. Brakuje mi kółkowej, ale jak miałam to rzadko nosiłam...
Ale wspieram wirtualnie te, które się wyzbywają, bo wiem, że często z niezrozumianych dla mnie powodów, jest to ciężkie przeżycie ;)
dołączam
jest 16 (chyba)
bardzo chcę zejść do 10
a właściwie 6 (stan na razie nieosiągalny)
jedyne, co mi się udaje, to nie kupować (a przynajmniej rzadko :ninja:)
wyprałam dzisiaj NSI z myślą o wystawieniu na stragan i już się łamię :duh: jest tak mięciutkie i przyjemne w dotyku...
nino s/h wystawiam od tygodnia i ciągle rezygnuję :duh:
zdecydowanie należę do klubu ACh
Zoano, do Twojego stanu jeszcze długo nie dojdę ;)
eeee Karusku bez przesady Zoana własnie kupiła dwie szmaty:ninja: tak więc piekna cyfra 6 jest już nieaktualna:mrgreen:
eeee Karusku bez przesady Zoana własnie kupiła dwie szmaty:ninja: tak więc piekna cyfra 6 jest już nieaktualna:mrgreen:
no właśnie a ja w tym pięknym stanie długo nie wytrwałam :lol:
nie doczytałam :lol:
fakt, że ta świadomość "Mam mało szmat, a co tam, mogę kupić jedną" ;) jest strasznie zdradliwa :twisted:
(no ale przydałaby mi się jakaś krócizna, bo ta co mam, wyprana czeka na sprzedaż, a druga jeszcze nie przyszła...)
Atelko - zdradz, proszę jak osiagnąć ten stan zblazowania?
W moim wypadku, ograniczenie forumowania= brak okazji na kupienie czegoś
Jednym słowem odwyk ;) choć u mnie młodsza córka nie przepada za noszeniem więc mi było łatwiej
I wyprowadziłam się na wieś, tu się nam chusta gorzej sprawowała niż w mieście, okazało się że kochamy terenowy wózek, i my i dziecko
oto efekt redukcji :D
https://lh6.googleusercontent.com/-q6V6qQwSga4/UQ6K7AHrhVI/AAAAAAAADbI/32CS8fMJ9qA/s576/DSC01298.JPG
A co to jest to na dole? Grube indio , podobne do Cynoberka, ale chyba grubsze:confused:
A co to jest to na dole? Grube indio , podobne do Cynoberka, ale chyba grubsze:confused:
Małgosiu to na dole to indio mandarin z lnem.Nie jest grube raczej.
Fajny stosik. Ja się zbieram do redukcji, tylko może poczekam, aż wszystko co jest w drodze do mnie doleci.
Wow:omg:
Niezmiernie gratuluję redukcji. Jestem/byłam fanką Twoich stosików, "indiów" i innych i zdjęć, trochę mnie zaskoczyłaś...brakować mi chyba nawet tego będzie:hmm::wink:
Marzyłam sobie, że kiedyś coś kupię od Ciebie:bduh:
ach
haha Gugu jeszcze zdążysz:) Mam 4 szmaty w drodze :) i to pewnie nie koniec :lol:
;-) hehehe
zoana, to wszystko, co zostało ze zdj na pierwszej stronie?:omg: aa
Zoana, co się stało z Twoim awatarem? OT
;-) hehehe
zoana, to wszystko, co zostało ze zdj na pierwszej stronie?:omg: aa
yyyyyyy ale na 1. stronie chyba nie ma foty :hmm:
w każdym razie gdzieś wklejałam stosikową
i tak,tylko tyle zostało :mrgreen:
Zoana, co się stało z Twoim awatarem? OT
aaaaa się wziął i se zniknął :lol:
a poważnie miałam robić małą zmianę ale,że nie zgrałam zdjęcia na kompa a z tel wychodzi mi bokiem(nie wiem dlaczego) to zostało bez ;)
yyyyyyy ale na 1. stronie chyba nie ma foty :hmm:
w każdym razie gdzieś wklejałam stosikową
i tak,tylko tyle zostało :mrgreen:
oj gdzieś tam w tle, no! eniłej - wow ;) nie wiem tylko czy bić brawo, bo smutek wielki ;)
oj gdzieś tam w tle, no! eniłej - wow ;) nie wiem tylko czy bić brawo, bo smutek wielki ;)
ej no pewnie,że brawo;)
lekko mi :lol:
ale niedługo znów urośnie choć już mam zamiar bardziej trzymać go w ryzach;)
ze tak za karuskiem OTnę sobie :
a stosik niechaj rośnie, na zdrowie mu! :lol:
Początki redukcji idą mi wręcz fantastycznie. Jedna chusta sprzedana, za to przyleciały dwie nowe :thumbs up:.
Ja się zredukowałam tak, że bardziej się nie da ;) Miewałam po 4-5-6 chust, nigdy mniej niż 3. A dziś mam ile? 1. Jedną! Czyste szaleństwo!!! :rolleye: Ale to czasowe - za jakiś czas znowu będę miała 3 lub 4 ;)
Sprzedałam 6, kupiłam jedną, myślę jeszcze o 2 ehhhh :hide: Taka redukcja :mad:
Ale :!: Aktualnie, aczkolwiek chwilowo, mam w domu chust sztuk dwie 8))
Tak sobie mysle, tutaj to chyba pasuje, czy nie powinno byc watku wsparcia dla AC? Cos jak AA, tyle, ze chusty jako glowny afrodyzjak :P
Chyba sie juz kwalifikuje
U mnie redukcja wygląda tak:
miałam 14 chust
sprzedałam 4, wymieniłam 1
i mam 13
:hmm::hmm::hmm:
(plus 3 w preorderze:duh:)
greeneddie
26-02-2013, 13:25
Tak sobie mysle, tutaj to chyba pasuje, czy nie powinno byc watku wsparcia dla AC? Cos jak AA, tyle, ze chusty jako glowny afrodyzjak :P
Nie chcę się leczyć :cryy: to takie przyjemne :lol: Chociaż koniecznie muszę się zredukować :rolleye:
No dobra, leczyc niekoniecznie, zgadzam sie, ale... w ryzach jakos trzymac by sie zdalo :P
Wspaniały kolor drugiej od góry chusty. Co to jest? Ja dopiero zaczynam budować kolekcję.
Już wiem!
Aggie, tutaj? http://chusty.info/forum/showthread.php/92422-Akcja-Redukcja-D?p=2200620&viewfull=1#post2200620 to eden caprica oschy
weszłam tutaj, bo chciałam napisać, że się ładnie trzymam, na straganie nic nie kupuję,
i dotarło do mnie, że dwa tygodnie temu przyszło eibe i biedrony, wczoraj aprosas, dzisiaj skowrony, u nati upolowane wróżki, ...
a ja naprawdę myślałam, że jest lepiej :duh::hide:
franciszka
27-02-2013, 22:19
Zoana - a wiesz, że wątek bez zdjęć jest nieważny:ninja:
Gratuluje i zazdroszczę, ja owszem sprzedałam jedna ale i kupiłam jedną:roll: Mam chetna na jeszcze jedna ale serce mi płacze:duh:
No co TY :D
wiesz, mam to samo... szmat pełno, ale przybrać się do sprzedaży..... jakoś i ciężko i żal..... :P
a u mnie aktualnie na stanie 5 szmat :D
+2 preorderowe Osche i 2 Milky Waye ale one się nie liczą bo ich fizycznie jeszcze nie ma :twisted:
O, zapomniałam o Milky Wayu :hide:.
Ale podniosłam sobie limit posiadanych chust z 10 na 20:lool:.
O, zapomniałam o Milky Wayu :hide:.
Ale podniosłam sobie limit posiadanych chust z 10 na 20:lool:.
z 10 na 20 to się nazywa redukcja :lol:
margaretka
28-02-2013, 00:00
Jestem za grupą wsparcia!
No nie mogę już, sprzedam jedną, kupuję dwie, wymieniam, zamieniam, a później kombinuję, żeby M. się zbytnio nie połapał, co się dzieje na wspólnym koncie:hide:
Niech mnie ktoś wyleczy:lol:
Ja sobie wyliczylam, ze mam nedzne siedem :P
Dodam, ze dwa miesiace temu to bylo ino dwie sztuki, z czego jedna nie wiem gdzie jest ;)
Aha, MT nie wliczam :D
Muszę się zredukować, muszę! Dobija mnie ta ilość szmat a do tego każda naj:roll:
Pomożecie?:kiss:
W drodze jeszcze różyczki waniliowe;) I zapomniałam dorzucić do stosu japana indygo :)
https://lh6.googleusercontent.com/-0DvEENIEt74/UT3-pBnk6BI/AAAAAAAAB2A/nIBwySKpH_I/s640/IMG_1408.jpg
Więcej szczegółowych fotek tutaj - http://chusty.info/forum/showthread.php/15-Stosiki?p=2264998&viewfull=1#post2264998
chyba za dużo mam niebieskiego:roll: częśc oczywiście niesprzedawalna:wink:
gosica502
11-03-2013, 17:16
Aginia ja tylko powiem że współczuje wyboru :D:D
ja zostałam z 3 szmatami :lol:
milorzab
11-03-2013, 17:19
Aginia! Jak na mój gust super stos i absolutnie nie widzę potrzeby redukcji. Jest piękny, różnorodny, różnokolorowy. Dobra - jedno wełniane indio, raczej zielone, bo masz zielone pawie też. Trzy wełny - a do zimy daleko, ale ze sprzedażą wełny lepiej poczekać do jesieni, więc jeśli Ci się nie śpieszy - trzymaj. Ryby karaibskie, ale to mi nie podpasowały. Wolałabym noić w oceanie niż w tych rybach, ale w każdym razie któryś z grubszych lnów turkusowych do odstrzału. Mi brakuje w tym stosie czegoś wesołego, kolorowego girasolka np.
Pawie Viola Ci nie potrzebne;):hide:
Własnie zobaczyłam na fotelu nie ujetego na fotkach japana indygo - tak więc jeszcze jego trzeba doliczyć:roll:
rybki sprzedaj ;)
Skłaniam sie ku temu, i w zasadzie jestem na tak tylko jedna rzecz mnie powstrzymuje - Franek, który tylko tę jedną chuste sobie upatrzył i jesli już w ogle chce byc noszony z własnej nieprzymuszonej woli to własnie tę wybiera:roll: Może jak zniknie to nie bedzie sie jej dopominał:hmm: Ma fioła na punkcie ryb:roll:
Aginia ja tylko powiem że współczuje wyboru :D:D
Tak wiem, sama sobie też współczuję, a mąż sie lekko podłamał jak zobaczył To Coś w pełnej okazałości:hide:
ja zostałam z 3 szmatami :lol:
Zuz - jak Ty to zrobiłaś:omg:
Aginia! Jak na mój gust super stos i absolutnie nie widzę potrzeby redukcji. Jest piękny, różnorodny, różnokolorowy. Dobra - jedno wełniane indio, raczej zielone, bo masz zielone pawie też. Trzy wełny - a do zimy daleko, ale ze sprzedażą wełny lepiej poczekać do jesieni, więc jeśli Ci się nie śpieszy - trzymaj. Ryby karaibskie, ale to mi nie podpasowały. Wolałabym noić w oceanie niż w tych rybach, ale w każdym razie któryś z grubszych lnów turkusowych do odstrzału. Mi brakuje w tym stosie czegoś wesołego, kolorowego girasolka np.
Masz rację co do wełenek, dużo ich i jeszcze do tego zielone plus granatowy japan...ale prawda jest taka, że każda jest kompletnie inna i cieżko ja zastapić pozostałymi:(
Moss - cudna klasyka, mięciutki, przytulaśny:heart:
Olivia - nie miałam bardziej nośnej szmaty, poezja - ale rzeczywiście za chwile zrobi się na nią za gorąco:neutral:
Pawie zielone - najcieńsze z tych wełenek, same się wiążą no i piekne są:heart:
Może japana puścić:hmm:
Pawie Viola Ci nie potrzebne;):hide:
:kiss: Może jak mnie przyciśnie, choć w teorii kupione dla następnego malucha bo wydaje mi się, ze będa cudne dla noworodka;)
No i dalej klops:hide:
Zuz - jak Ty to zrobiłaś:omg:
bardzo prosto :roll:
zamarzył mi się remont salonu :lool::lool::lool:
a japana jaki masz rozmiar?
do wyoutowania idą:
rybki - bo indio ocean zostaje :)
pawie viola - bo pawie junos są ładniejsze i dla newborna też będą ekstra :)
TOL - bo jakoś do mnie nie gada
indio olivia (czy jak mu tam) - jw.
indio a/z - jw. choć konopne, to może zostaw :hmm:
japan - za dużo wełny, za dużo :roll:
bardzo prosto :roll:
zamarzył mi się remont salonu :lool::lool::lool:
a japana jaki masz rozmiar?
:mrgreen: Rzeczywiście prosta sprawa;)
japana mam 5:)
Madzi - Ty to jestes konkretna dziewczyna:kiss: czuje, ze dobrze mówisz:hide:
Z olivią i tolem będzie tylko kiepsko:hide:
zatem jak będziesz sprzedawała japana to proszę o pierwszeństwo bo mam 4 a małż nie umie bez pomocy zawiązać plecaka więc 5 nas ratuje :mrgreen:
kachasek
11-03-2013, 21:08
O, chyba tu przyjdę ze swoim stosem :lol:
O, chyba tu przyjdę ze swoim stosem :lol:
Może lepiej nie, bo jak Cię dziewczyny zredukują do trzech to będziesz płakać;)
:lool::lool::lool:
te czerwone różyczki absolutnie nie pasują do reszty i zdecydowanie uśmiechają się w moją stronę :ninja:
piękny stos! nie redukuj :lol:
kachasek
11-03-2013, 21:28
:lool: a kto mi to kupi? Na ebayu chyba że, albo za grosze
Oschóf ni mom :-P
:lool: a kto mi to kupi? Na ebayu chyba że, albo za grosze
Oschóf ni mom :-P
Ja w oschaszał nie wpadłam, a i tak wiele szmat przyspiesza bicie mego serca;)
te czerwone różyczki absolutnie nie pasują do reszty i zdecydowanie uśmiechają się w moją stronę :ninja:
że ja na to nie wpadłam :duh::duh::duh:
Karusek, tylko ustalmy jeszcze do kogo bardziej się uśmiechają :lool:
że ja na to nie wpadłam :duh::duh::duh:
Karusek, tylko ustalmy jeszcze do kogo bardziej się uśmiechają :lool:
nie wiem, jak na Twoim monitorze, ale u mnie nic prawie nie widać, tylko na całej szerokości:D
A ja naiwna liczyłam na bezinteresowną pomoc:duh:
A ja naiwna liczyłam na bezinteresowną pomoc:duh:
:D :D :D
Dobra, Karusek skoro one aż tak do Ciebie się :D, to weź je
ja tak podskórnie, wewnętrznie czuje, że te waniliowe co jeszcze nie doszły i ich nie ma na zdjęciu, robią to samo do mnie ;)
i widzisz aginia już się pozbyłaś dwóch szmat :)
wariatki:lool::lool::lool::kiss:
madzi, popieram i dziękuję :lol:
(ekhem, aginiu, czy w obliczu tak konkretnej i życzliwej pomocy, do oschki będę musiała coś dopłacić, czy rozliczymy się bezgotówkowo: pomoc za oschkę? :mrgreen:)
(ekhem, aginiu, czy w obliczu tak konkretnej i życzliwej pomocy, do oschki będę musiała coś dopłacić, czy rozliczymy się bezgotówkowo: pomoc za oschkę? :mrgreen:)
Ty t masz łeb nie od parady :)
To dopiero byłaby redukcja - pełną gębą:lol:
kachasek
11-03-2013, 23:04
Aginia a ty nie miałaś się redukować? To tak tylko odnośnie gradacji dzisiejszej :P
Aginia a ty nie miałaś się redukować? To tak tylko odnośnie gradacji dzisiejszej :P
No wiesz! jak możesz:mad:, myślałam, ze nikt nie zauważy:hide: Jesli moss okaże sie dobry to coś sprzedam - obiecuję:znaika:
Matko co za wtopa:duh:
No wiesz! jak możesz:mad:, myślałam, ze nikt nie zauważy:hide: Jesli moss okaże sie dobry to coś sprzedam - obiecuję:znaika:
Matko co za wtopa:duh:
a na poważnie, do różyczek stoję na przyszłość, mogę za madzi ;) chyba idealnie mój kolor ;)
kachasek
11-03-2013, 23:23
Aginia, a niech wam się nosi i stos rośnie, ja tam nie mam nic przeciwko :mrgreen:
Karusku, jam ci w wątku napisała i priva (taki mały OT, ale widzę, że tu urzędujesz, w sprawie "redukcji" mej :rolleye:)
Aginia, a niech wam się nosi i stos rośnie, ja tam nie mam nic przeciwko :mrgreen:
Karusku, jam ci w wątku napisała i priva (taki mały OT, ale widzę, że tu urzędujesz, w sprawie "redukcji" mej :rolleye:)
właśnie priwa smaruję, tylko co chwilę się rozpraszam :D już kończę :)
Karusku, Madzi - będę o Was pamiętała:kiss: ale jestem pewna, ze jak tylko utka sie preorder to az sie od nich zaroi;)
A ja bym Cie aginiu tak odchudzila...
Tylko róże eros i waniliowe zostawic a reszta out :mrgreen:
No moze ewentualnie junoski jeszcze dla urozmaicenia "stosu" :lool:
A ja bym Cie aginiu tak odchudzila...
Tylko róże eros i waniliowe zostawic a reszta out :mrgreen:
No moze ewentualnie junoski jeszcze dla urozmaicenia "stosu" :lool:
Oj pojechałas siostro:lool: Przy tak ostrym cięciu to bym sie chyba rozchorowała:hide:
się chciałam pochwalić
zredukowałam się na maxa :)
obecny stan 1 :mrgreen:
jedna jedyna chusta i wc tula toddler w drodze :)
się chciałam pochwalić
zredukowałam się na maxa :)
obecny stan 1 :mrgreen:
jedna jedyna chusta i wc tula toddler w drodze :)
taki stan jest możliwy???
Gratuluję!!!
taki stan jest możliwy???
Gratuluję!!!
najwyraźniej :)
dziękuję :)
Zoana, trzeba to zmienić :ninja: no co Ty :roll::hide:
(zapłaczę się, jak dojdę do takiego etapu chustowania :hide:)
mówisz?
na razie jest mi z tym dobrze,zobaczymy na jak długo :lool:
mówisz?
na razie jest mi z tym dobrze,zobaczymy na jak długo :lool:
Jaka jest ta jedna jedyna ?? Eden Caprica??
Tak, potwierdzam : JESTEŚ ZAJEBISTA:)
Wow! Nieźle.
Co się ostało?
Ja chcę zejść do 10... ciężka sprawa.
owieczka33
26-06-2013, 22:10
Zoana, ustalmy :cool:.... stan 1 chusta jest u Ciebie od jakiejś godziny, skoro zapakowałas dla mnie zimne słoneczka.Będzie można odnotować w annałach przed-ostatnia chustę Zoany wzięła owieczka...
Ciekawe, czy rzeczywiście przed-ostatnią, czy przed-przedostatnią, albo przed-przed-przed-przedostatnią. :lool:
Jejku kiedy ja zaczne redukcję? Na razie co sprzedam to kupuję!
greeneddie
26-06-2013, 22:15
Ja też :hide:
Wow! Nieźle.
Co się ostało?
Ja chcę zejść do 10... ciężka sprawa.
Na razie mogę sobie pomarzyć :lol:
GRATULUJĘ :D
Dwa miesiące temu również osiągnęłam taki stan, byłam z siebie bardzo dumna :D Dzisiaj zastanawiam się, które szmaty wybrać do idealnego stosiku 5-ciu chust, a które precz :D
margaretka
26-06-2013, 22:24
Ja nie gratuluję, ja tak nie chcę! 3 wiązane to u mnie absolutne minimum, do tego kółkowa i ergo, a raczej 2 w różnych rozmiarach, bo dziewczyny jeszcze w jedno się nie mieszczą;)
Zoana, pochwal się, co ci zostało? Rona?
Ale to się raczej zmieni, jak Oscha niebieskie różyczki wypuści, co;)?
Zostało mi indio mandarin z lnem :)
nooo tak racja o tych różyczkach pomyślę,aczkolwiek któż to wie czy się załapię na fakturę ;)
a co sie stało? nic takiego,taki etap po prostu :)
Marciula
26-06-2013, 23:39
zoana - gratuluję! :high:
Przedwczoraj udało mi się zejść do 10, dzisiaj już mam 2 w drodze :duh:. Nie wiem, co sprzedać. Chyba wystawię wszystko, najwyżej ulubione za trochę zaporowe ceny.
W ogóle pół mojego stosu to Starry Night w różnych wersjach:duh::duh::duh:.