PDA

Zobacz pełną wersję : zestawy na noc

ania_przyszłamama
17-01-2013, 15:45
Chciałabym, żebyście poleciły mi jakieś super nocne zestawy dla dziecka 8 miesięcy. Nie znam się wogóle na wełniakach, ani na bambusowych formowankach. Ostatnio kilka mam poleca mi formowanki little lamb, ale nie wiem co na to założyć. Nie chcę żeby dziecko miało skrępowane ruchy. Podajcie proszę jakieś konkretne marki.

madagaskar
17-01-2013, 16:02
ja uzywam flipa i do srodka wklad od Issy Beara+dodatkowy cienki mikrofibrowy +polarek od pupy-ale to chyba niezbyt sie w twoje oczekiwania wpisalam :/
i ostatnio real easy hip hip baby bardzo polubilam-tylko to AIO i dluzej schnie:(

agatkan
17-01-2013, 16:07
U nas formowanka bambusowa kokosi, albo kieszonka bambusowa ecodidi do tego welniak od magnoli lub otulacz ecodidi:mrgreen:
Ecodidi ma teraz formowanke bambusowa, ona tez powinna byc super na nocki

Maminek
17-01-2013, 16:08
my używamy issy bearów 2 wklady, charlie banana 2 wkłady, blueberry 2 wkłady, chinki 2 wkłady (np issy beara), tots bots easy fit +dod. wkład, inne kieszonki jakie tam mamy + 2 wkłady.

czyli generalnie kieszonka + 2 wkłady.

czasem sie zdazy formowanka + flip, ale to jeszcze opcja dla nas do przećwiczenia. słyszałam że konopne formowanki są bardzo pojemne, tyle że twarde

polly
17-01-2013, 16:37
formowanka flanelowa od Agny + otulacz wełniany od magnolii :)

Meta
17-01-2013, 16:39
Użyj Szukaja

http://i291.photobucket.com/albums/ll314/Mecik/Adm/00-1.png