PDA

Zobacz pełną wersję : Chwalę się!

aniakom
06-03-2009, 13:46
Ostatnio Zosia nie chce być noszona, na spacerach od razu słyszę z pleców "tup,tup ama!", wiec w grę wchodzi tylko MT lub nosidło.
Odkąd przestałem ją karmić przesypia całą noc, czasem raz się budzi, ale wzięta do naszego łóżka przytula się i od razu zasypia. Więc ma kłopoty z drzemką, ale jak nie śpi w dzień, to wyraźnie jest zmęczona. A ja cierpię na brak czasu. Muszę zdążyć z jej spaniem, zanim pódę po JUlkę do szkoły, a codziennie to jest o innej godzinie.
Dzisiaj też nie mogła zasnąć - czytanie, tulenie, śpiewanie, udawanie, że ja śpię - nic, przez blisko godzinę. I...wzięłam chustę, zamotałam Zo do plecaczka, połaziłam chwilę po domu śpiewając i ŚPI! :lol: :lol:
Szkoda, że nie ma mi kto zdjęcia zrobić. Znowu mam pomysł na chusty, hurra!
Idę się uczyć, ale pochwalić się musiałam :wink:

skybear
06-03-2009, 13:51
zazdraszczam i gratuluje :applause:
moja chyba nigdy mi na plecach nie zasnie :roll:

lemonka
06-03-2009, 14:03
Fajnie :)

magda-sh
07-03-2009, 14:39
Dominika do tej pory u mnie tylko na plecach zasypia - nie wiem czy mam sie cieszyć czy nie - bo kilogramów jej nie ubywa :D

czukczynska
07-03-2009, 15:07
Jak ja lubię usypianie na plecach :D

aniakom
07-03-2009, 15:52
Ale rozwiązujecie jak zaśnie? Bo ja nie wiem, jak mogłabym ją odłożyć po zaśnięciu?

magda-sh
08-03-2009, 11:57
Ja zawsze ja odkładam - jak sobię troszke pochodze i się nacieszę :D

IwontaG
08-03-2009, 17:37
MOja Karolka też lubi tak zasypiac, ja zresztą również, zawsze ją odkładam i dalej śpi w łóżeczku.
Obawiam się, że niedługo tylko tyle z noszenia nam zostanie. :(

aniakom
08-03-2009, 18:52
Napiszcie mi proszę jak komu głupiemu jak rozwiązać i zdjąć z pleców dziecko, żeby się nie obudziło???
Wydaje mi się to niemożliwe, ale możliwe być musi, skoro tak robicie :?

IwontaG
08-03-2009, 20:29
Jak już Karolka dobrze zaśnie siadam na kanapie i delikatnie rozwiązuję chustę, ona opada na łóżko śpiąca, potem ją wkładam pomalutku do łóżeczka i już.