PDA

Zobacz pełną wersję : chusta ratunkowa

shilo
05-03-2009, 10:23
Witajcie :)

Będę chwalić, chustę i córeczkę (2.5 msc). Narzekałam tu już trochę, że mała na chusty marudna i niechętna. Ostatni tydzień był mocno hardcorowy, bo mężu wyjechał w delegację i zostałyśmy same. I dziecięciu się odmieniło! Pozałatwiać sklepy i poczty - da się w chuście, tulić wieczorem (i słuchać Muminków) - też :mrgreen: No szaleństwo po prostu :D Moje ręce i kręgosłup chwalą to sobie niesamowicie! Dodatkowo dwa dni się już buntuje na spacery w wózku, choć na samo wyjście się cieszy, a że pogoda ułatwia sprawę, to dziś mam plan spróbować chusto-spacerowania. Nawet szaliko-golfik w tym celu staram się wydziergać :) I w przypływie dobrych nastrojów zamówiłam u Vegi silkowe indio :jump:

miedziana
05-03-2009, 10:26
Wiosna idzie to od razu się lepiej chustuje :) Cieszę się, że Maleńka noszenie takie polubiła. Wielu wspaniałych chwil Wam życzę :)

P.S. A skąd te Muminki do słuchania?? :)

shilo
05-03-2009, 10:33
Sama jej czytam, taki spacerek wokół stołu z książką w ręku :wink:

m.m.
05-03-2009, 17:43
Wiosna idzie to od razu się lepiej chustuje :) Cieszę się, że Maleńka noszenie takie polubiła. Wielu wspaniałych chwil Wam życzę :)

P.S. A skąd te Muminki do słuchania?? :)
OT cudnie muminki czyta Krzysztof Kowalewski, ksiazka audio byla w gw i merlinie

shilo
05-03-2009, 18:34
OT cudnie muminki czyta Krzysztof Kowalewski, ksiazka audio byla w gw i merlinie
Dzięki za wiadomość, trzeba się będzie temu przyjrzeć koniecznie :)

anse
05-03-2009, 19:31
Ciesze sie razem z Wami, ze tak dobrze Wam idzie. Pamietam doskonale jakie to fajne uczucie jak takie malenstwo jezdzi sobie z przodu.
Mojego Kube teraz to juz najczesciej na plecach chustuje.

rzufik
05-03-2009, 20:51
fotki prosimy :D i gratuluję córze gustu - przywiązanie do mamy cudną sprawą :D
OT - skąd cytat w podpisie? :)

shilo
05-03-2009, 21:24
fotki prosimy :D

Kiedyś zapodam, jak aparat raczy wrócić z serwisu (miesiąc cfaniaki już trzymają :/).

fskąd cytat w podpisie?

Terry Pratchett, rzecz jasna :mrgreen: "Potworny regiment". Sikorką być... ;)

rzufik
05-03-2009, 21:36
skąd cytat w podpisie?

Terry Pratchett, rzecz jasna :mrgreen: "Potworny regiment". Sikorką być... ;)

wiedziałam wiedziałam!! :D
tylko akurat to czytałam po angielsku i bardzo dawno temu ale czułam terryego na kilometr!! :D