Zobacz pełną wersję : Przywitac się chciałam :)
No własnie... szukałam wątku powitalnego, ale nie widzę, może źle szukałam ;)
Mam na imię Ania, jestem mamą 5-mies. dziabąga imieniem Wiktoria :)
Chcemy zacząc się nosić, więc jak na razie podczytujemy sobie forum :) A forum wygląda miło, więc pewnie zostaniemy na dlużej :)
witaj :hello:
a watek powtalny jest tu: viewforum.php?f=16 (http://www.chusty.info/forum/viewforum.php?f=16)
A to sory, tak to jest, jak się przegląda forum razem z dziabągiem
Jasnie Pani :)
05-03-2009, 09:37
Witaj Verena :welcome:
Watek powitalny jest gdzies na samym dole, wszystkim trudno znalezc, wiec sie nie przejmuj. Moderki ci ten przeniosa we wlasciwe miejsce :wink:
Witaj Vereno :)
Rozgość się :hello:
anialodz
05-03-2009, 09:46
witamy i szybkiej decyzji co do chusty zyczymy,
karolinka251
05-03-2009, 09:52
witamy i do pisania zapraszamy:-)
Nymphadora
05-03-2009, 10:00
witaj!
Witamy! To forum to kopalnia wiedzy nie tylko o chustach. Miłego buszowania :)
Witam :)
Masz już coś na oku? :wink:
PodwójnaMama
05-03-2009, 11:53
No to witamy serdecznie i czekamy na wieści czy już chustę macie, jaką i jaką wybierzecie następną... bo na jednej się nie skończy :wink: Niedługo się takw ciągniesz, że każdą wolną chwilę bedziesz spędzać z nami 8)) :komp:
miedziana
05-03-2009, 12:12
Hej! Hej!
jakie miłe powitanie :)
Co do chusty, to w trakcie szycia dla nas jest mt nubikowe (mała już właściwie siedzi, więc za chwilkę będziemy mogły się już nosić).
No i zastanawiam się nad czymś na lato - myślę o chuście kółkowej, bo chciałabym coś poręcznego, szybko motanego no i przewiewnego, żeby na upały było... Tylko nei wiem, czy jest sens akurat tę chustę kupowac, bo młoda juz teraz wazy 8kg - co myslicie?
aha, czasem pisze bez polskich liter, bo siedze nad lapkim z mała i mam ino jedna reke wolna ;)
PodwójnaMama
05-03-2009, 14:50
jakie miłe powitanie :)
aha, czasem pisze bez polskich liter, bo siedze nad lapkim z mała i mam ino jedna reke wolna ;)
Tak tak u nas zawsze tak miło jest :D :love:
Ech no wiele z nas niestety nie ma jak pisać poprawną polszczyzną więc się nie przejmuj, trzeba sobie wszak jakoś radzić :)