Zobacz pełną wersję : Zmiana metki?
Moja miłość do Nati ostatnio powróciła gdy nabyłam granatowego japana:love::beat::love::heart:
Ale,żeby nie było tak kolorowo...nienawidzę natkowych metek :twisted: !!!!!!!!
No obłęd po prostu,kawał wielkiej wszytej na środku gryzącej,nie dającej się schować metki wrrrrr
Było już milion pińcet razy o tych metkach,wiem,ale może by tak z małą sugestią(petycją :lol: ) do Nati o zmianę metek?
Co Wy na to?
Byłabym za :)
Ze wszystkich metek tej kategorii (mam na myśli metki wszyte w krawędź), Nati ma najbrzydsze. Myślę, że nowa, zgrabna, ładna graficznie metka byłaby korzyścią dla firmy :)
Wiewiórka
01-01-2013, 21:17
Też jej nienawidzę:evil:Najgorsza z możliwych:mad:Czy nie można po prostu jako oznaczenie środka koalowe logo bez napisów i przyszyte jak owieczka w LL? Przecież to samo co na środku jest też na ogonach! I są za duze na środku! I wszyte obie po lewej stronie:mad A ja np. japana rudego noszę tylko po lewej
Zoana to jakaś telepatia chyba bo dzisiaj o tym myślałam.
jestem za!!
Wiewiórka
01-01-2013, 21:23
ja już myślałam od dawien dawna by załoyc ten temat
Ja się podpiszę, napiszcie tylko gdzie :roll: Moja Mea ukochana, tak oszpecana - ileż razy już mnie kusiło by to wypruć...
O tych metkach przewijało się już wiele wpisów w różnych wątkach.Postanowiłam więc uczynić naszą chęć zmiany bardziej widoczną i założyć temat;)
Metka przy ogonie ze składem niech sobie zostanie ta sama,ok.
Ale te oznaczające środek to...no litości :roll:
Natalioooooo ;) Usłysz nasze wołanie :D
Moim zdaniem wystarczyłoby zrobić tak, jak ma Storchenwiege:
Na metce zostawić tylko wizerunek koali, bez żadnych dodatkowych napisów i adresów, zrobić jednostronną delikatną - byłoby super. Przecież to tylko oznaczenie środka, a nie baner reklamowy! A na ogonie może sobie zostać duża z adresem i składem.
Hihi i rozesłać użytkownikom żeby sobie poprzeszywali jak komuś duża przeszkadza :twisted:
Napisałam maila do Nati i podlinkowałam temat ;)
Mam nadzieję,że Natalia się wypowie jak tylko tu zajrzy.
też się podpisuję ;)
i osobiście wolałabym naszytą a nie wszytą w krawędź, bo nawet trudno ją przesunąć czy się całkowicie pozbyć
ja również za każdym razem gdy widzę te jej ostre krawędzie, to myślę ' o co cho? ' :hmm:
Aniu miałam dziś te same przemyślenia ale w związku z moimi do Nati petycjami ostatnio zaniechałam zakładania tematu :lol:
czyli - jestem ZA :mrgreen:
Ola,jest nas dużo z podobnymi przemyśleniami;)
Im więcej osób sie tu wypowie,tym większa szansa,że coś się ruszy ;)
I ja jestem bardzo ZA! :mrgreen:
Wiem ale po akcji zaspokojenia mojego pragnienia w postaci japana z wełną w kolorze nam znanym wolę by inni teraz przodowali :thumbs up:
No dobra to dodam do siebie że mi się logo Natibaby podoba, te misie dwa (koala?) są fajne i widziałabym na środku tylko takie właśnie zmniejszone do kwadracika dwa misiowe pyszczki na kwadracie
http://imageshack.us/photo/my-images/22/natibaby.jpg/#http://imageshack.us/photo/my-images/22/natibaby.jpg/http://img22.imageshack.us/img22/4756/natibaby.jpg
tylko bardziej w kwadrat te misie jakoś
EDIT - powtórzyłam się po dziewczynach teraz doczytałam :)
głosuję za zmianą!
ta metka to szkaradziejstwo.gryzie w szyje malucha, nijak toto wywinąć, ani ładne,ani praktyczne
Natalio litośći!
Wiewiórka
01-01-2013, 23:14
jeszcze dodam,że jak mają być wszyane przy każdej krawędzi to dobrze by było jak u didków, czyli jedna na lewej stronie chusty a druga na prawej. Ale starczy przy jednej krawędzi
Misie super, "koala" mówimy na nasza córę noszoną jeszcze sporadycznie, to chyba byłaby jak podpisana :thumbs up:
Misie są fajne.
Tylko niech będą takie tycie tycieńkie:D
Gabriela1999
01-01-2013, 23:44
Jestem za!
Jacuszkowa
02-01-2013, 00:59
też się podpisuję
ślimaczuś
02-01-2013, 01:47
To i ja się podpisuję :D
stare były subtelniejsze, ale też bez szału
sensibileanima
02-01-2013, 07:39
ja też jestem za :thumbs up:
choć nie jetem mega estetką i bardzo mnie nie razi, to popieram prośbę...
No fakt, mi też się zawsze wydawały za duże i strasznie wystające, więc jeśli byłaby możliwość zmiany na coś subtelniejszego, mniejszego i bardziej schowanego, to również bardzo prośbę popieram.
justyna_m
02-01-2013, 11:43
mi się generalnie udaje schować, ale fakt, w didkach nawet się nad tym przy wiązaniu nie zastanawiam, a tu muszę zwracać uwagę, żeby ukryć, żeby nie gryzły itd.
czyliże jestem za.
Ja też jestem za. Metki są dużo za duże i nie chcą się chować po zamotaniu.
sie obiema recami podpisuje pod apelem :)
popieram wniosek o zmianę ;)
Fajna idea. Popieram zmianę oznaczenia środka :)
Dzięki za życzliwe i konstruktywne sugestie. :kiss: Popracujemy nad nimi, choć to trochę potrwa. Musimy znaleźć na to chwilę.
Kiedy wprowadzaliśmy te wszywki, to były wtedy głosy, że wszywka powinna być duża, żeby była widoczna i żeby było ją łatwo znaleźć. Niemniej jednak faktycznie można ją trochę zmniejszyć.
Natalio miło,że się z nami zgadzasz:D
To naprawdę dobry pomysł,nie trzeba w sumie wcale nic zmieniać oprócz wielkości;)
Wielkosci i szorstkosci brzegu!!!
Mayka1981
03-01-2013, 19:54
Przyszłam zagłosować także za zmianą :)
IMO z jednej strony by wystarczyła w zupełności, wszywana "dookoła" krawędzi jest ładniejsza niż taka dyndająca jak w ciuchach.
I może czarno-biała? Bo te brązo-beże to mnie się nijak nie widzą...
jeszcze dodam,że jak mają być wszywane przy każdej krawędzi to dobrze by było jak u didków, czyli jedna na lewej stronie chusty a druga na prawej
Tak, tak, tak! Ja też często zawiązałabym na "lewą" stronę, ale ta metka :hmm:
Też jej nie znoszę! Duża, drapiąca i po obu stronach :duh: zdecydowanie wolę owieczkę w LL :roll:
może nie w temacie, ale mam pytanie, kiedy się zmieniła metka Natibaby, bo ja właśnie zakupiłam chustę i ona ma zupełnie inną metkę niż widziałam dotychczas, a mianowicie jest niebieska z delikatnym napisem i wcale nie jest jakaś mega wielka...:? czy to jakaś "stara" chusta? Kiedy nastąpiła zmiana metek u Nati?
może nie w temacie, ale mam pytanie, kiedy się zmieniła metka Natibaby, bo ja właśnie zakupiłam chustę i ona ma zupełnie inną metkę niż widziałam dotychczas, a mianowicie jest niebieska z delikatnym napisem i wcale nie jest jakaś mega wielka...:? czy to jakaś "stara" chusta? Kiedy nastąpiła zmiana metek u Nati?
starsze natki lepiej nosza i sa nie do zdarcia, wiec dobrze trafilas!
a co do pytania - nie wiem dokładnie. w 2010 już były nowe, jeśli dobrze kojarzę
starsze natki lepiej nosza i sa nie do zdarcia, wiec dobrze trafilas!
a co do pytania - nie wiem dokładnie. w 2010 już były nowe, jeśli dobrze kojarzę
w dodatku wygląda jak zupełnie nowa i kupiona za 70 zł... standard długość...chyba rzeczywiście dobrze trafiłam :) a czy te natki trzeba łamać? bo ona chyba w ogóle noszona nie była, albo bardzo bardzo niewiele...przepraszam za offf top
Podbijam temat
póki co próbuje wiązać "na sucho" ale wydaje mi się strasznie sztywna...czy Stare Natki trzeba łamać???? plizzzz pomóżcie...czy ona taka juz jest i taka jej uroda?
owieczka33
14-04-2013, 21:51
Może trafiłaś zupełnie nową chustę i warto ją złamać. Pobaw się nią, pozaplataj, prześpij się na niej, albo podłóż mężowi (preferuję to drugie) i zobaczysz jak szmata zmięknie. :lol:
owieczka dobrze radzi z tym spaniem na chuście :thumbs up:
te starsze natki były twardsze i na pewno trzeba było je połamać (przez chwilę miałam jakąś i nie była złamana, ale nie wiem, ile motała w nią poprzednia mama)
dzięki! zaplotłam warkocze, a od dziś do porodu będę z nią spać :)
He he nie wpadłabym na to by z chusta spac :) moze tez wypróbuje...
nowa metka na fumusie :)
http://images34.fotosik.pl/640/e1d37a121ef8581cgen.jpg
mniejsza,ale wyglada na tak samo ostro zakonczona jak poprzednie :(
Podoba mi się ta nowa metka :thumbs up: Przyszyta chyba tak jak w LL.
Duużo korzystniej! :thumbs up:
Super.Wzięli sobie do serca nasze narzekania na te ogromniaste metki :)
Super! A napiszcie mi proszę czy przyszyta dodatkową nitką czy tą samą co brzeg obszyty? Pytam na wypadek chęci skracania ;)
Natalio dziękujemy!! :D:heart:
madagaskar
01-05-2013, 15:08
a buuuuu-myslalam ze taka odkrywcza jestem , a tu widze musztarda po obiedzie
i jaka blyskawiczna zmiana -fiu,fiu-wystarczylo ladnie poprosic;)
:thumbs up:
owieczka33
01-05-2013, 21:19
Śliczna! :high:
Wiewiórka
01-05-2013, 22:14
cieszę sie bardzo z tej zmiany:thumbs up:
w końcu oznaczenie środka przestało szpecić chustę jak to było we wcześniejszych natkach