Zobacz pełną wersję : Które natki chciałybyście żeby były w sprzedaży?
Wiewiórka
01-01-2013, 20:23
Niedawno wróciły do sprzedaży japany i miasteczko w nowych kolorach. Tkanych było tyle chust, których normalnie już nie można kupić. Jakie chusty i w jakim kolorku chciałybyście, by firma natibaby zaczęła znowu produkować?
Proponuję Grecję, ciekawy, wzór, ale były tylko 3 kolory, wybór taki sobie. Chciałaby, taką Grecję w słonecznym żółtym kolorku z czerwienią albo pomarańczą albo w turkusowej wersji z białym
A wy?
Grecja chętnie (były 4 kolory), ale z wełną koniecznie. I konopnego japana :) Natur :beat:
I koty:)
Konopie !!! :love: Marzy mi się jakiś natkowy szmatan dla starszaków :mrgreen:
japan granatowy jeszcze raz......
japan granatowy jeszcze raz......
:lool:
japan również ale w innych kolorach
czerwonyyyyyyyyyy
a jeszcze konopny to już w ogóle raj!
Ooo czerwony japan to by było coś! :mrgreen:
Ooo czerwony japan to by było coś! :mrgreen:
co nie? :D
i jeszcze fioletowy,zielony,natur,czarno biały....
A ja będę nudna. Palla Usheri :ninja:
Koty, koty, koty! ale nie takie szerokie i najchętniej bawełnę lub kaszmir
a japan czerwony lub winny też bardzo chętnie
Kasia.234
01-01-2013, 23:24
Koty, koty!
ważki z jedwabiem albo konopiami
błękitno - srebrne
i zeby jeszcze nie miały po metrze szerokosci;)
i zeby jeszcze nie miały po metrze szerokosci;)
oj tam oj tam. zawsze można ciachnąć i zrobić sobie dłuuuuuugi szaliczek, z takiej kaszmirowej pancy np. :P
Konopie !!! :love: Marzy mi się jakiś natkowy szmatan dla starszaków :mrgreen:
Podłączam się, również czekam na konopie;) A wzór? ja bym dużo nowości sobie w 2013 życzyła;)
Gabriela1999
02-01-2013, 11:52
Grecja czerwona wełniana:ninja: i japan czerwony:beat:
Nie no, Japan ostatnio skradł moje serce - serio! :oops:
Dlatego Japan jedwabny, kaszmirowy, konopny - jak najbardziej :mrgreen: i tak tak, winny byłby super, i poproszę też szary i fioletowy.
Miasteczko też poproszę w jakiejś nowej odsłonie :) plus elfy w kaszmirze :love: Grecja owszem, też byłaby ok, chociaż wielką fanką wzoru nie jestem, to w tych kolorach, co Wiewiórka proponowała, myślę, że wyglądałaby fajnie.
IMO tak naprawdę, to już nie ma tego dreszczyku...
wracają stare wzory, jeśli zbierze się określona ilość osób
tkanina może zostać utkana, rynek się nasycił
więc nic chyba już nie budzi mojego pożądania
jak onegdaj srebrne dmuchawki no-cotton ;) czy cokolwiek z bambusem, jedwabiem i kaszmirem ;)
IMO tak naprawdę, to już nie ma tego dreszczyku...
wracają stare wzory, jeśli zbierze się określona ilość osób
tkanina może zostać utkana, rynek się nasycił
więc nic chyba już nie budzi mojego pożądania
jak onegdaj srebrne dmuchawki no-cotton ;) czy cokolwiek z bambusem, jedwabiem i kaszmirem ;)
dałabym reputa, gdyby były... kiedyś to było szał ciał :)
Gabrielo, oj tak! Czerwony japan z wełenką, nawiązujący kolorem do ukochanej greczynki :heart::heart::heart: Rozmarzyłam się na fest
O tak! Granatowy jest cudny ale mi się ciągle marzy taki czerwony typowo zimowo/świąteczny:D
Czyli konopie. I japan. Albo koty.
To co, zbieramy chętnych :ninja:?
Nieeeeee, nikt nie chciałby konopnego szmatana?:P
ja chce szarego japana ;):love: takiego samego jakiego sprzedałam :duh:
Wiewiórka
29-05-2013, 11:48
a podniosę, a co!
Ja chciałabym lipy, ale nie wiem jaki kolor ani skład...może jakiś fiolet...nie wiem;)
albo trzykolorową, och jak bardzo!
owieczka33
02-06-2013, 17:02
A ja Alice in Wonderland, ale z konopiami, w jakiś fajnych, kontrastowych kolorach- ta wersja śliwka+pomarańcz była niezła. :D
pijana_wiatrem
02-06-2013, 18:02
alice i lipy są boski :)
właśnie - Alicja mnie jakos ostatnio urzeka :) kolory dowolne ale z dużym kontrastem jak w oryginale
Marciula
15-06-2013, 10:24
koniczyny - te zielone z czarnym chyba? Takie najbardziej "realne" ;) bardzo mi się :heart:
edit.
Wiem co jeszcze jest bardzo piękne, ale nie było puszczane na Polskę! Konopne, biało-szare zygzaki - chevron :) są przepiękne!!!
Może da radę je utkać? :love:
koniczyny - te zielone z czarnym chyba? Takie najbardziej "realne" ;) bardzo mi się :heart:
edit.
Wiem co jeszcze jest bardzo piękne, ale nie było puszczane na Polskę! Konopne, biało-szare zygzaki - chevron :) są przepiękne!!!
Może da radę je utkać? :love:
ja się dołączę i błagam o CHEVRONA!!! ten wzór jest mega!!!