Zobacz pełną wersję : A co się stało z wątkiem "kupię unikata"?
sylvetta
29-12-2012, 23:22
W ogóle pamiętacie????:)
:ninja:
Właśnie teraz dotarło do mnie, ze on został skasowany bezpowrotnie tak?:-(
Kurde....nie powinno mnie to dziwić, bo przeciez wiem, ze wątki na bazarku są regularnie sprzątane i kasowane, ale teraz sobie o nim przypomniałam.
Ktos kiedys w nim napisał, ze ten wątek nie powinien zostać usunięty, bo był z lekka śmieszny:lol:. Nawet było mi troche głupio jak potem przez forum przeszła lawina "UNIKATÓW" w róznych wydaniach. A teraz mnie siekło wspomnienie i bym tam zajrzała.
To se ne wrati????:ninja:
Pamiętamy, pamiętamy :D
Ale co się z wątkiem stało to nie wiem :dunno:
Kasia.234
30-12-2012, 01:16
ja znalazłam taki :)
http://www.chusty.info/forum/showthread.php/26197-moje-chustowe-SZCZYTOWANIE!
ale chyba nie o ten chodziło?
joleczka
30-12-2012, 01:21
ktoś kiedyś pisał o wyszukiwaniu wątków usuniętych przez archiwum, ale jak to się robi... :hmm:
ja znalazłam taki :)
http://www.chusty.info/forum/showthread.php/26197-moje-chustowe-SZCZYTOWANIE!
ale chyba nie o ten chodziło?
to nie ten, tamten się zakończył tym, ze Tata Sylvetty, który pracuje u Didka utkał jej na zyczenie indiacza.
sylvetta
30-12-2012, 09:42
to nie ten, tamten się zakończył tym, ze Tata Sylvetty, który pracuje u Didka utkał jej na zyczenie indiacza.
hahah!
Tak było.
Raz w zyciu sie mój Stary wykazał;)...
Bazar jest czyszczony regularnie, +/- raz w miesiącu - doszczętnie i nieodwracalnie.
Może google by coś znalazło, bo przez forum na pewno nic się nie wygrzebie :roll:
Bazar jest czyszczony regularnie, +/- raz w miesiącu - doszczętnie i nieodwracalnie.
Może google by coś znalazło, bo przez forum na pewno nic się nie wygrzebie :roll:
niestety, googiel trzyma kopie tylko pół roku, jeśli dobrze pamiętam, a ten wątek był dawniej :(
sylvetta
30-12-2012, 11:14
Zycie...;)
No nic...trzeba bedzie kupić drugiego;).