PDA

Zobacz pełną wersję : Olsztyn - widziałam widziałam widziałam!!!!

mayetschka
02-03-2009, 16:49
Mamę nie znaną mi (jeszcze mam nadzieję) :) A było to o 14:04, w centrum, stała na przejściu dla pieszych przy Poczcie 'Czerwonej' :D Mama: blondynka - jasna blondynka, włosy do ramion, chusta niebieska (prawdopodobnie Ontario albo Fale Dunaju - Nati) Mała dzidzia - podejrzewam że dziewczynka, bo różowy jaśniutki miała kombinezon :) Ja śmignęłam tylko samochodem, bo... w przeciwnym razie już bym Cię znała Chustomamo ;)
Kochana Chusto-mamo odezwij się i śledź proszę kiedy spotkanie następne będzie tu i na http://klubkangura.com.pl/forumkangura/viewforum.php?f=17 (bo poznam Was chętniei co nieco bym poprawiła dla komfortu noszenia Twojego i dzieciaczka :roll: )

caroleenka2004
08-03-2009, 10:49
hehe wczoraj mówię mojemu m, że fajne to chustowanie jeszcze pod innym względem, właśnie takim, że chustowe mamy jak żeglarze na jeziorach- się integrują. Jak widzisz chustówkę lecisz zaraz zagadać i to jest fajne. Na to mój mąż "i co podchodzisz i mówisz "cześć jaki masz 'sypeł'?" hehehe padłam ze śmiechu :D

magdziara
09-03-2009, 17:27
_ Jaki masz sypeł......ale się uśmiałam :lool: :lool: :lool:

mayetschka
09-03-2009, 21:19
tak tak przez 'supeł' to o mało z krzesła nie spadłam i dzieciaków rechotem nie pobudziłam... :lool: :lool: :lool:

liwus
10-03-2009, 23:13
dobre dobre...hehe...