PDA

Zobacz pełną wersję : kupiłybyście uzywanego elastyka?

monjan
02-03-2009, 14:27
nie traci na własciwosciac?nie szmaci sie?nie robią sie kulki?
nie mam doswiadczen z elastykami...

polaquinha
02-03-2009, 14:43
qurcze juz gdzie byl podobny watek... Zdania byly podzielone wtedy.
Wszystko zalezy chyba jednak od dlugosci i intensywnosci uzytkowania a takze wyjsciowej jakosci produktu :wink: jednym slowem -trza porzadnie ogladnac zdjatka oferowanej uzywki i zaufac sprzedajacemu, ze po prawdzie opisuje stan aktualny towaru :lol:

Za jakis czas moge opowiedziec o elastyku nati ale poki co-za krotko nosze chyba bo jest idealny :)

Olik
02-03-2009, 14:44
Mój elastyk kupiony jako używany poszedł do następnej osoby i też jest z niego zadowolona.

Ania
02-03-2009, 15:03
kupilam elastyka MamWrap uzywanego i byl IDEALNY nic nie mozna mu bylo zarzucic pomimo tego ze byl noszony- moim zdaniem wszystko zalezy od " wyjsciowej jakosci produktu" 8))

aniakom
02-03-2009, 16:01
Ja kupiłam przyjaciółce w prezencie używanego Polekonta - chciała niebieski, a wtedy mama-anika nie miała tego koloru. Był w bardzo dobrym stanie. Kupowałam "w ciemno" na allegro, sprzedawczyni okazała się uczciwa :)

Anna Nogajska
03-03-2009, 21:50
widziałam używki chusta.pl i były w baardzo dobrym stanie.

doominikaa
03-03-2009, 22:06
też kupiłam używanego polekonta, ja byłam zadowolona i następny użytkownik także
w sumie to zwykle krótko się tej chusty używa i trzeba by się mocno nastarać, żeby jakoś znacząco ją zniszczyć (chyba, że jest się 15 właścicielem :wink: )

Aneczka
04-03-2009, 10:08
Ja pożyczyłam dwa polekonty - jeden nowy, drugi używany (dość intensywnie). Różnica, jak mnie ogromna, na korzyść nowego... Używany był taki trochę powyciągany...

humusia
04-03-2009, 12:48
J też miałam używanego elastyka i był i jest nienagannym stanie, brak zaciągnięć, bez kulek... racja nie używa ich się tak "namiętnie" jak tkane- pewnie dla tego taki ich stan i może też jakość bawełny?
widziałam wymęczone elastyki no cóż-ale to na prawdę różnie bywa, wszystko zależy od tego jak się traktuje to co się ma

olazola
04-03-2009, 13:20
to zależy ile ten elastyk był używany, ja swojego motałam może kilkanaście razy, 2 razy prany, więc stan praktycznie idealny, chciałam go sprzedać, ale mąż z sentymentem powiedział "niech zostanie w rodzinie" :)dla przyszłych chuścioszków