Zobacz pełną wersję : kto się nie załapał na wełenki? dokładka u NATI ;)
sensibileanima
11-12-2012, 13:37
Zgodnie z info na FB:
Dziś o godzinie 15.00 w naszym sklepie pojawią się ostatnie egzemplarze:
VINTAGE SZARY 40% wełna merynos, 60 % bawełna,
VINTAGE BŁĘKIT 40% wełna merynos, 60 % bawełna,
PANCY TURKUS 13% kaszmir, 87 % bawełna,
DMUCHAWCE TURKUS 30% wełna merynos, 70 % bawełna,
O proszę :) bierzcie dziewczyny, te wełenki mięciutkie i przytulaśne są :)
morfffina
11-12-2012, 13:56
no kto się nie załapał ? ja się nie załapałam.
Powiedzcie mi jaka jest różnica miedzy 40% a 30% merynosa..?
Mnie się udało na ok.cen. :P moja mięciusia szara kapa na łóżko...;)
nosimisie
11-12-2012, 21:03
no kto się nie załapał ? ja się nie załapałam.
Powiedzcie mi jaka jest różnica miedzy 40% a 30% merynosa..?
Ja mam Vintage (40) i Japana (30) - moim zdaniem Vintage jest trochę bardziej miękki, a Japan nieco grubszy, ale to tylko moja subiektywna opinia ;) Ale ja ogólnie zakochana w Merynosach jestem :beat: Mam koszulkę sportową z merynosa i jest nie do zdarcia, cieplutka i och i ach ;)
morfffina
12-12-2012, 11:10
Ja mam Vintage (40) i Japana (30) - moim zdaniem Vintage jest trochę bardziej miękki, a Japan nieco grubszy, ale to tylko moja subiektywna opinia ;) Ale ja ogólnie zakochana w Merynosach jestem :beat: Mam koszulkę sportową z merynosa i jest nie do zdarcia, cieplutka i och i ach ;)
Dziękuje. będę miała Vintage :P
A jakie macie? Niebieskie czy szare? Dajcie jakieś fotki w akcji :)
morfffina
12-12-2012, 15:59
moja szara przyjdzie jutro.
nie omieszkam się pochwalić :)
skusiłam się na vintage szary...a miałam nie kupować już chust, skoro stosik po starszej córce zajmuje pół szafy...
ja mam pancyka z kaszmirem, jakby ktoś chciał, to mogę oddać zamówienie, bo jednak go nie chcę :)
A Dino jakieś z wełną się ostały? Pytam z ciekawości. OOO widzę, że są już!
A Dino jakieś z wełną się ostały? Pytam z ciekawości.
Dino jeszcze premiery na stronie nie miały, na razie z pre-orderu były tylko elfy róż/grafit oraz koła turkus/granat i indygo/żółty :) ale pisali, że z każdego wzoru i koloru utkali chust trochę więcej niż było zamówionych, także myślę, że Dino też jakieś pojawią się niedługo.
morfffina
14-12-2012, 23:24
Vintage w stosiku. Jeszcze nie prany i nie motany.
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/60056_545961298764983_464981388_n.jpg
nosimisie
01-01-2013, 21:50
Dzisiaj był wielki powrót Vintage Blue do akcji - postanowiłam młodego zamotać na plecach w czymś innym niż plecaku prostym i mój kochany krótki Didek okazał się za krótki. Ale w sumie się cieszę, bo na nowo odkryłam piękno Vintage :) Także wrzucam zdjęcie z pierwszego noworocznego spaceru. Wiązanie pozostawia trochę do życzenia, ale to mój pierwszy raz, więc proszę o wyrozumiałość ;)
http://f.cl.ly/items/0e0e1O1q122j0n0R453J/IMG_5653_.jpg
Krzysiu jaki szczęśliwy! Pięknie Wam! :)