PDA

Zobacz pełną wersję : jborowa

muzakate
03-12-2012, 16:45
Bardzo fajna wymianka-polecam!

annagdynia
19-12-2012, 23:46
nasza nie doszła do skutku, jborowa najpierw była bardzo chętna na moje rzeczy, ale o listę czegoś w zamian kilka razy prosiłam i odpowiedź była, że później, jutro .... w końcu odpuściłam ;)

franciszka
21-12-2012, 19:56
nasza nie doszła do skutku, jborowa najpierw była bardzo chętna na moje rzeczy, ale o listę czegoś w zamian kilka razy prosiłam i odpowiedź była, że później, jutro .... w końcu odpuściłam ;)
wiesz, jak się ma dwójkę bardzo małych dzieci :P
hehehehehe to czasem nie wiesz, gdzie ręce włożyć :D

Olapio
21-12-2012, 19:59

ode mnie chciała pieluche ale wpłaty nie było od połowy listopada także tez opuściłam

miss_kumcia
21-12-2012, 20:10
ode mnie chciała pieluche ale wpłaty nie było od połowy listopada także tez opuściłam

U mnie tez kupila. Za pierwszym razem udalo nam sie sfinalizowac transakcje po jakich dwoch tygodniach na wymiance na zywo. Za drugim przelew byl z tygodniowym poslizgiem. Moglabym duzo zrozumiec,ale w przypadku drugiej prosilam o szybka wplate,bo zalezalo mi na pieniadzach,a i tak czekalam. Bardzo fajna dziewczyna, niby dobry kontakt,ale za oba zakupy ma u mnie minus.

miss_kumcia
21-12-2012, 20:11
wiesz, jak się ma dwójkę bardzo małych dzieci :P
hehehehehe to czasem nie wiesz, gdzie ręce włożyć :D

W sumie co racja to racja ;) dlatego i tak ja lubie ;)

Anushka
21-12-2012, 23:00

No u mnie podobnie, rozmawiałyśmy o sprzedaży, podałam dane do przelewu, ale nie dogadałyśmy się na pw, bo nie było potem odpowiedzi... A wystarczyłoby napisać, że nie, dziękuję, rezygnuję z zakupu. Trochę byłam w zawieszeniu.

Oniona
22-12-2012, 00:00
Dogadałyśmy się co do kurtki puchowej. A później dłuuuuga cisza z jej strony mimo kilku przypomnień z mojej strony. Kompletny brak odzewu. Też mam dwójkę małych dzieci a jednak staram się zawsze sprawy doprowadzać do końca. A jeżeli mam jakieś opóźnienie to zawsze o tym piszę i przepraszam. A jeżeli się rozmyśliła to mogła właśnie napisać "nie, dziękuję". Tym bardziej, że właśnie w tym czasie brała udział w innych wątkach. Także defakto czas miała.

jborowa
22-12-2012, 23:18
gubię się, fakt, dlatego wymianki na razie odpuszczam, póki się nie ogarnę :oops: od połowy ciąży nie mam głowy do takich rzeczy :oops:

dodam, że do tego stopnia nie wiem 'gdzie ręce włożyć' , że paczek wysłanych do mnie również nie odbieram i wracają do nadawców :duh: i muszę płacić raz jeszcze.no ;)

Karusek
25-12-2012, 01:27
rzadko wystawiam komentarze :hide: ale tym razem czuję, że powinnam ;)

jborowa kupiła ode mnie chustę. Zaraz po deklaracji zakupu uprzedziła :thumbs up:, że być może przelew będzie za kilka dni. Pieniążki dostałam bez mojego upominania się o nie w ciągu 2-4 dni (nie pamiętam już dokładnie). Transakcja była w pełni udana :thumbs up: dziękuję i niech chusta dobrze nosi i cieszy Was :)

Karusek
24-01-2013, 22:11
Dziękuję za pomoc w zakupie oschy :kiss: Nie mam karty kredytowej i bez uprzejmości jborowej nie miałabym chusty ;) A dzięki jej pomocy dzisiaj dostałam potwierdzenie, że biedroneczki już w drodze do mnie! :fire::fire::fire: (upolowała, zapłaciła i załatwiła wszystkie formalności bezinteresownie)
Dziękuję! :kiss::kiss::kiss:

kropka1
27-01-2013, 15:14
u mnie było podobnie. Chciała d mnie kupić chustę, prosił o rezerwację z tym, że wpłc zaliczkę i resztę na początku stycznia. Jakbym się dwa razy nie upominała, to nawet nie dałaby znać, że rezygnuje :/. Trzymałam chustę ponad miesiąc!

Mamamaria
28-01-2013, 22:15
najciekawsza osoba kupująca:mrgreen: Utwierdziła mnie w przekonaniu, że przechowywanie wiadomości jest ważne:ninja: Transakcja skomplikowana, ale w ostatecznym rozrachunku udana :thumbs up:

margaretka
28-01-2013, 22:35
najciekawsza osoba kupująca:mrgreen: Utwierdziła mnie w przekonaniu, że przechowywanie wiadomości jest ważne:ninja: Transakcja skomplikowana, ale w ostatecznym rozrachunku udana :thumbs up:
Lepiej bym tego nie ujęła:thumbs up:
U mnie dokładnie tak samo;)

odynka
01-02-2013, 20:57
to ja podziękuję za transakcję - wszystko przebiegło pomyślnie i bez komplikacji:)

zoolka
02-02-2013, 09:31
Wszytko było jak się umawiałyśmy :D Żadnych 'ale' nie mam :) Pozdrawiam.

gabinia
02-02-2013, 15:14
polecam zdecydowana kupująca;)) dzięki wielkie ;)

Pat
02-02-2013, 19:05

Podpisuję się za Marią ;) jborowa to strasznie sympatyczna osoba, ale trzeba by częściej supełki wiązać ;)

MonikaK
02-02-2013, 20:21
To ja dopiszę od siebie- jborowę znam od początku mojego gimnazjum, za jej czyste intencje ręczę ;)
Zakręcona za to jest strasznie :lol: Ale przy dwójce dzieci z praktycznie rocznym odstępem można wybaczyć :kiss:

carieska
02-02-2013, 20:35
Kupiłam nosidło. Kontakt bardzo dobry. Paczuszka przyszła błyskawicznie. Polecam i Bardzo dziękuję

Roma
04-02-2013, 15:31
U nas były małe komplikacje, ale to Mąż jborowej narozrabiał. No, ale cały czas byłyśmy w kontakcie i chyba fakcztycznie jborowa trochę zakręcona, ale sympatyczna :)
Pozdrawiam

Wiewi00ra
06-02-2013, 04:31
Szybko, miło, solidnie - polecam :)

nulka
12-02-2013, 09:50
może i sympatyczna ale niepoważna
od miesiąca proszę o zwrot swoich rzeczy po niedoszłej wymiance i nadal wszystkiego nie dostałam
kontakt raczej sporadyczny
mało precyzyjne odpowiedzi
niemiło

Mała Mi
14-02-2013, 09:52
Nasza transakcja zakończyła się pomyślnie :) Bardzo miły kontakt. Polecam :)

natasszzka87
04-03-2013, 19:31
Kontakt super, transakcja przebiegła bez problemowo:) Polecam:)

Pat
04-03-2013, 20:19
Nasza druga transakcja super :)

mazumal
08-03-2013, 10:53
Transakcja szybka i bezproblemowa :) Pielucha czadowa :mrgreen:

Pat
09-03-2013, 00:35
Kolejna transakcja za nami - wszystko super :)