PDA

Zobacz pełną wersję : wreszcie się przywitam ale nieśmiało

ania_przyszłamama
03-12-2012, 12:10
Jestem na tym forum już od kilku miesięcy ale nie witałam się oficjalnie. Właściwie to powód jest jeden: nie noszę mojej córci Agnieszki w chuście:(
Kiedy byłam w ciąży to byłam zdecydowana kupić chustę, ale Agniesia postanowiła przyjść na świat wcześniej niż miało być i nie zdążyłam. Po porodzie okazało się że malutka ma problemy z biodrami, a później jeszcze dostała wzmożonego napięcia mięśniowego, które dopiero po pół roku ustąpiło. A ja bałam się, że noszenie w chuście jej zaszkodzi, nie wiem czy miałam rację. Teraz Aga ma 7 miesiecy i jest tak ruchliwym dzieckiem, że nie wiem czy jest sens kupować chustę, bo ona chyba w niej nie wytrzyma.
Aha... zostałam na tym forum bo kupuję tutaj śliczne pieluszki:) a mój głupi:)nick został jeszcze z czasów ciąży

IzaBK
04-12-2012, 09:34
WItaj :)
ma noszenie nigdy nie jest za późno!

ślimaczuś
04-12-2012, 09:40
u mnie Zosia po ostatnim małym buncie uspokoiła się dopiero w MT więc chyba nigdy nie jest za późno :)

ania_przyszłamama
04-12-2012, 11:42
dzięki za przywitanie. Gdyby nie te problemy z dzidziusiem w pierwszych miesiącach życia pewnie już dawno bym nosiła w chuście, ale może faktycznie jeszcze nie jest za późno:)

an77
04-12-2012, 14:11
Aniu, ja też nie noszę, na razie rehabilitanci zabraniają, ale i tak forum nałogowo podczytuję przy karmieniu ;)

paulina
04-12-2012, 14:14
witaj:)

nick możesz zmienić, jeśli uważasz że jest głupi:)

ania_przyszłamama
05-12-2012, 12:46
witaj:)

nick możesz zmienić, jeśli uważasz że jest głupi:)

właśnie próbowałam kiedyś ale jak zmieniłam to nie mogłam pisać żadnych postów, tematów itp. nie wiem czemu, a zresztą zostanę już przy tym:)

ania_przyszłamama
05-12-2012, 12:48
Aniu, ja też nie noszę, na razie rehabilitanci zabraniają, ale i tak forum nałogowo podczytuję przy karmieniu ;)

jak dobrze że jest na tym forum jeszcze ktoś komu nie wolno nosić:)

Mariion
05-12-2012, 21:40
Witaj :):hey:

I nie martw się, spróbuj - myślę, że warto, a może się jej spodoba!
Trzymam kciuki za powodzenie!:)

dzieckoziemi
13-12-2012, 18:47
Witaj! Też uważam, że nigdy nie jest za późno, jeśli nie na chustę, to na nosidło może? MT? :)

Skarb
14-12-2012, 03:32
właśnie próbowałam kiedyś ale jak zmieniłam to nie mogłam pisać żadnych postów, tematów itp. nie wiem czemu, a zresztą zostanę już przy tym:)

Hej imienniczko :) o taką zmianę musiałabyś poprosić którąś z szanownych adminek ;) na górze forum jest wątek "techniczny"

hajda
07-01-2013, 20:35
hej hej :)

Linus
08-01-2013, 15:44
witam
moja córa też jest mega ruchliwa - wózka nie cierpiała, ale w nosidle uwielbia siedzieć
także daj Młodej szansę :D