PDA

Zobacz pełną wersję : Dwie osoby a jedno konto

Strony : [1] 2

pati291
23-11-2012, 09:12
Mam pytanie czy to jest zgodne z regulaminem?
Bo moim zdaniem nie. Choćby dlatego, że nieuprawniona osoba moze mieć dostęp między innymi do MNK:roll:
Proszę o interpretację:)

lilka_l
23-11-2012, 09:13
Bedzie wymówka żeby dostępu nie dawać:ninja:;)

silver
23-11-2012, 09:47
Moze ONI są jednym ciałem astralnym jak Krawczyk i Włodarczyk ??? :ninja:

Gabriela1999
23-11-2012, 09:48
:thumbs up:

pati291
23-11-2012, 09:57

Silver ja tu poważne pytanie zadałam, bo targają mną wątpliwości:ninja:
Astralne, hmmmmmmm, nie pomyślałam o takiej jedności:ninja:

salome
23-11-2012, 10:09
He he, już zwęszyły płodny temacik do śmichów - wiedźmy wredne:ninja:

Ciekawe co napisze góra, bo teoretycznie to mój m też ma dostęp do MNK, z racji, że się nie wylogowuję i pewnie nie jestem wyjątkiem na forum,
w praktyce, to tylko pod wpływem tortur zajrzałby Tu, ale może niejeden małżon lubi takie tematy :ninja:

Oniona
23-11-2012, 10:42
Skoro o NAS tu mowa, to wypada się odezwać. Rozumiem zapytanie do Admin i popieram bo sama jestem ciekawa. W pozostałych wypowiedziach wyczuwam nutkę zazdrości:) Wytłumaczcie mi bo tego nie rozumiem: co jest w tym dziwnego, że ma się kochającego męża, pracuje się razem, spędza się wieczorami dużo czasu razem, rozmawia się na różne tematy, czasami na forumowe. Czy jest coś w tym nienormalnego? Czy wszystkie Formumki są nieszczęśliwe w związkach i zamiast spędzać czas wieczorami z rodziną siedzą przed kompami same? Nie wydaje mi się żeby tak było, więc nie wiem po co te aluzje i prześmiewczy ton w niektórych wypowiedziach. Uważam, że niedozwolone jest korzystanie z jednego konta przez różne, obce osoby. Natomiast jeżeli jesteśmy małżeństwem i nie mamy złych zamiarów, nie wprowadzamy żadnego zamętu na Forum i nie robimy nikomu krzywdy to dlaczego nie? Jaki byłby sens tworzenia osobnych kont, jeżeli w dzień piszę głównie ja a wieczory sędzamy razem. I w roli wyjaśnienia dla niektórych, nie każdy wieczór siedzimy przy kompie, bo mamy też wiele innych ciekawych rzeczy do zrobienia:heart:

Andzia
23-11-2012, 10:45
Ja tu inny problem widzę.
Nie wiadomo kto dany post napisał Ona czy On.

paskowka
23-11-2012, 10:46
Skoro o NAS tu mowa, to wypada się odezwać. Rozumiem zapytanie do Admin i popieram bo sama jestem ciekawa. W pozostałych wypowiedziach wyczuwam nutkę zazdrości:) Wytłumaczcie mi bo tego nie rozumiem: co jest w tym dziwnego, że ma się kochającego męża, pracuje się razem, spędza się wieczorami dużo czasu razem, rozmawia się na różne tematy, czasami na forumowe. Czy jest coś w tym nienormalnego? Czy wszystkie Formumki są nieszczęśliwe w związkach i zamiast spędzać czas wieczorami z rodziną siedzą przed kompami same? Nie wydaje mi się żeby tak było, więc nie wiem po co te aluzje i prześmiewczy ton w niektórych wypowiedziach. Uważam, że niedozwolone jest korzystanie z jednego konta przez różne, obce osoby. Natomiast jeżeli jesteśmy małżeństwem i nie mamy złych zamiarów, nie wprowadzamy żadnego zamętu na Forum i nie robimy nikomu krzywdy to dlaczego nie? Jaki byłby sens tworzenia osobnych kont, jeżeli w dzień piszę głównie ja a wieczory sędzamy razem. I w roli wyjaśnienia dla niektórych, nie każdy wieczór siedzimy przy kompie, bo mamy też wiele innych ciekawych rzeczy do zrobienia:heart:

A bo np. jeśli zarejestrowałaś/eś się jako kobieta to po spełnieniu pewnych warunków (staz, ilosc postów) będziesz mogła/mógł otrzymać dostęp do super ukrytego podforum gdzie dziewczyny piszą o rzeczach BARDZO intymnych, którymi nie podzieliłby się w sieci nigdy, przenigdy gdyby wiedziały że facet to czyta.

demona
23-11-2012, 10:49
Czy jest coś w tym nienormalnego?

tak, IMO nawet chorobliwego.

n2605
Wytłumaczcie mi bo tego nie rozumiem: co jest w tym dziwnego, że ma się kochającego męża, pracuje się razem, spędza się wieczorami dużo czasu razem, rozmawia się na różne tematy, czasami na forumowe. Czy jest coś w tym nienormalnego?

Nie ma w tym nic dziwnego i jest to oczywiście w 100% normalne, że dwoje dorosłych ludzi osiąga już wspominaną tu jedność astralną i definiuje się przez MY. Szkoda, ze to takie rzadkie...

a poważnie, nie nie zazdroszczę, raczej mnie to bawi. Skojarzenia mam z gatunku MY partia i MY naród. Lubię rozmawiać z konkretną - pojedynczą osobą.

Oniona
Ja tu inny problem widzę.
Nie wiadomo kto dany post napisał Ona czy On.
No to już zostało wyjaśnione. W dzień ja a wieczorem czasami my:)

Oniona
23-11-2012, 10:50
Nie ma w tym nic dziwnego i jest to oczywiście w 100% normalne, że dwoje dorosłych ludzi osiąga już wspominaną tu jedność astralną i definiuje się przez MY. Szkoda, ze to takie rzadkie...

a poważnie, nie nie zazdroszczę, raczej mnie to bawi. Skojarzenia mam z gatunku MY partia i MY naród. Lubię rozmawiać z konkretną - pojedynczą osobą.

:)

JJ
23-11-2012, 10:51

zapomnialas napisac ze terapia by sie przydala :poke:

n2605
No to już zostało wyjaśnione. W dzień ja a wieczorem czasami my:)

wyjaśnione. Wyjaśnione precyzyjnie do cholery. Co to jest "w dzień", co to jest "wieczorem" a co to jest "czasami" według WAS?

pati291
on i ona mam kochajcego męża.Ponoć:ninja: Jestem w szczęśliwym związku, spędzam z mężem dużo czasu. Na szczęście mamy też granice właśnej prywatność. Osobiście czułabym się zmęczona mają wszystko wspólne z mężem. Muszę mieć coś tylko swojego. Ale po prawie 14 latach razem można pragnąć odmiany;)
Adresy mailowe też mamy osobne:ninja: Choć konto bankowe wspólne:)
A tak serio. Nie czuję się komfortowo wiedząc, że ktoś może mieć dostęp tam gdzie nie powinien. I tu nie chodzi o moje zwierzenia czy fakt ukrycia czegoś przed moim mężem. Na tym forum też są inne małżeństwa. Z tego co wiem kazdy ma swoje konto i dostęp tam gdzie powinien. Chodzi o uczciwość wobec innych uczestników forum.

edit: jak widzę nie tylko ja nie czuję się komfortowo

Oniona
23-11-2012, 10:52

Poproszę o wyjaśnienie, rozwinięcie myśli:)

Gabriela1999
23-11-2012, 10:55
"Uważam, że niedozwolone jest korzystanie z jednego konta przez różne, obce osoby. Natomiast jeżeli jesteśmy małżeństwem i nie mamy złych zamiarów, nie wprowadzamy żadnego zamętu na Forum i nie robimy nikomu krzywdy to dlaczego nie?"
Jak Twój M, lubi siedzieć na Forum, to konto niechaj założy, jako chustotata, i nie podszywa się pod kobietę:evil:

Oniona
23-11-2012, 10:56
on i ona mam kochajcego męża.Ponoć:ninja: Jestem w szczęśliwym związku, spędzam z mężem dużo czasu. Na szczęście mamy też granice właśnej prywatność. Osobiście czułabym się zmęczona mają wszystko wspólne z mężem. Muszę mieć coś tylko swojego. Ale po prawie 14 latach razem można pragnąć odmiany;)
Adresy mailowe też mamy osobne:ninja: Choć konto bankowe wspólne:)
A tak serio. Nie czuję się komfortowo wiedząc, że ktoś może mieć dostęp tam gdzie nie powinien. I tu nie chodzi o moje zwierzenia czy fakt ukrycia czegoś przed moim mężem. Na tym forum też są inne małżeństwa. Z tego co wiem kazdy ma swoje konto i dostęp tam gdzie powinien. Chodzi o uczciwość wobec innych uczestników forum.

Staż mamy podobny( małżeński). Każdy powinien mieć prawo do indywidualnego modelu małżeństwa. Sprowadza się wszystko do jednego. Trzeba być po prostu szczęśliwym i tyle. Zakładając osobne konta mamy taki sam dostęp do wszystkich treści. Mąż tak samo miałby dostęp do tego co piszesz jak i w zaistniałej sytuacji. Nie widzę różnicy.

Oniona
23-11-2012, 10:58
Jak Twój M, lubi siedzieć na Forum, to konto niechaj założy, jako chustotata, i nie podszywa się pod kobietę:evil:

Mój się nie podszywa pod kobietę bo piszemy jawnie jako MY. Nic nie ukrywamy. Nie szukajcie spisku bo jego tu nie ma:) Prosta sprawa a tak rozdmuchana.

n2605
23-11-2012, 10:59
Staż mamy podobny( małżeński). Każdy powinien mieć prawo do indywidualnego modelu małżeństwa. Sprowadza się wszystko do jednego. Trzeba być po prostu szczęśliwym i tyle. Zakładając osobne konta mamy taki sam dostęp do wszystkich treści. Mąż tak samo miałby dostęp do tego co piszesz jak i w zaistniałej sytuacji. Nie widzę różnicy.

Nie miałby dostępu do MNK. To spora różnica.

matysia
23-11-2012, 10:59
Jakos tez to do mnie nie przemawia. Ja to ja a nie mój facet. Nie chciałabym żeby czytał o intymnych
sprawach moich forumowych koleżanek z szacunku dla nich. Ja także, nie będe mu przez ramię zagladac jak siedzi w necie. Co oczywiscie nie znaczy, że czasem mu czegos nie przeczytam, albo ze mam tajemnice przed nim. Bardzo go kocham ale szczoteczki do zębów mamy osobne, emaile tez, a jeden wspólny.

agataamb
23-11-2012, 11:00

ale są ukryte podfora dostepne powyżej danej ilości postów, stazu itp. niektóre sa dostepne dla kobiet, niektóre dla mężczyzn....

Oniona
23-11-2012, 11:01
ale są ukryte podfora dostepne powyżej danej ilości postów, stazu itp. niektóre sa dostepne dla kobiet, niektóre dla mężczyzn....

A to o tym nie miałam pojęcia bo niby skąd jak dopiero zaczynam. Nie mówi się o tym oficjalnie przecież.

Edit: To zmienia postać rzeczy. To w takim razie muszę zmienić hasło:) Chyba można, czy nie? Zaraz sprawdzę. A jeszcze się zapytam jakie są te progi?

demona
23-11-2012, 11:01
Bardzo go kocham ale szczoteczki do zębów mamy osobne, emaile tez, a jeden wspólny.
Otóż to:)

Poproszę o wyjaśnienie, rozwinięcie myśli:)
Niezdolność do samodzielnej egzystencji, my tu tego dzieci uczymy.

n2605
23-11-2012, 11:03
A to o tym nie miałam pojęcia bo niby skąd jak dopiero zaczynam. Nie mówi się o tym oficjalnie przecież.

O, cześć ONA, jakoś tak lepiej jak nie męczysz pluralem ;)

Oniona
23-11-2012, 11:04
O, cześć ONA, jakoś tak lepiej jak nie męczysz pluralem ;)

Od początku mojej konwersacji piszę przecież jako ja:)

Oniona
23-11-2012, 11:05
Niezdolność do samodzielnej egzystencji, my tu tego dzieci uczymy.

Tutaj to pojechałaś równo. Można się nawet obrazić.

bydzia
23-11-2012, 11:06
A bo np. jeśli zarejestrowałaś/eś się jako kobieta to po spełnieniu pewnych warunków (staz, ilosc postów) będziesz mogła/mógł otrzymać dostęp do super ukrytego podforum gdzie dziewczyny piszą o rzeczach BARDZO intymnych, którymi nie podzieliłby się w sieci nigdy, przenigdy gdyby wiedziały że facet to czyta.

o!!!!

co do nieszcześliwości mojego idealnego związku
każdy z nas ma swój laptop :)))
i owszem zdarza się nam korzystać z nieswojego, ale ja nie wchodze na jego "gupie" fora a on na moje ;)
chociaż czasem daję mu poczytać - szczególnie jak sama zakłądam wątki celem utwierdzenia się w czyms tam

ale sprawa dotyczy IMO tylko i wyłącznie tego o czym cytowana wyżej przeze mnie paskówka napisała

demona
23-11-2012, 11:07
Tego regulamin nie zabrania:)

JJ
23-11-2012, 11:08

mozna nawet raportowac :wink:

Oniona
23-11-2012, 11:09
Tego regulamin nie zabrania:)

Ale chyba nie sęk w tym, żeby kogoś obrażać, prawda?

wetówka
23-11-2012, 11:12
Nie miałby dostępu do MNK. To spora różnica.

a przypomnijcie mi prosze co ten skrot oznacza?gdzies mi mignal ale mi umknal:-( a co do 2 osob to tez uwazam,ze nie powinno tak byc,ja to ja ,maz to maz,jestesmy malzenstwem to fakt i realu razem:-) w internecie osobno,mail kazdy ma swoj,konto bankowe tez:-)

demona
Ale chyba nie sęk w tym, żeby kogoś obrażać, prawda?
prawda

Czy wszystkie Formumki są nieszczęśliwe w związkach i zamiast spędzać czas wieczorami z rodziną siedzą przed kompami same?

I w roli wyjaśnienia dla niektórych, nie każdy wieczór siedzimy przy kompie, bo mamy też wiele innych ciekawych rzeczy do zrobienia:heart:

efcia1981
wetówka -miedzy nami kobietami :)

JJ
23-11-2012, 11:13
a przypomnijcie mi prosze co ten skrot oznacza?

Miedzy Nami Kobietami - dostep od 200 postow

Oniona
23-11-2012, 11:18
prawda

Wyrwałaś z kontekstu. Po moim pytaniu czy wszystkie Forumiki są nieszczęśliwe automatycznie odpowiedziałam, że chyba nie. Zresztą nie to jest głównym tematem wątku.

Szczuru
23-11-2012, 11:22
mniejsza o większość..chodzi o to ,że to słabe dzielić konto na forum i tyle.rejestracja jest free więc nie widzę problemu,żeby założyć sobie osobne konta ;)

mój tam nie chciał,on tylko czasem pyta czy było coś nowego,co by go interesowalo i do tego sie to ogranicza,ale prywata musi byc oszalałabym chyba ,gdyby mój miał wgląd do wszystkiego co robię.

Frezis
23-11-2012, 11:23
ja mam mieszane uczucia co do Waszej podwójnej osobowości....

czy maila też macie wspólnego? otwieracie i czytacie swoją pocztę?

co jak ktoś będzie chciał wysłać pw do Onej. ma w temacie napisać, że to do ONEJ a nie ONEGO?

nie czuję się z tym komfortowo.

poza tym podział "w ciągu dnia" czasem "wieczorem" jest złudny, bo nie będzie mi się chciało sprawdzać za każdym razem godziny zeby się zorientować kto to pisał....

bydzia
23-11-2012, 11:25
a wyobraźcie sobie:ninja:
on ją czymś zdenerwował
i ona będzie rady poszukiwać TU
i on jako on będzie pisał
a ona jako ona w jednym wątku - ale z zupełnie innej perspektywy .....
czadzik !!!!:lool:

wetówka
23-11-2012, 11:26
Miedzy Nami Kobietami - dostep od 200 postow

dzieki wielki:-)a to mi jeszcze troche postow zostalo;-)a jakies ograniczenia czasowe sa??a jak juz powiedzmy bede miec tyle postow samo mi sie to ujawni czy trzeba pytac modow o dostep??;-)

mamaduo
23-11-2012, 11:30
jako ze mam dostep do MNK i Rozmowy to uwazam, ze moge sie wypowiedziec.
Po pierwsze uwazam, ze kazdy powinien miec swoje konto. Dla przejrzystosci.
Po drugie uwazam, ze skoro wiemy, ze konto jest jednak podwojne i korzysta z niego maz i zona, a zasadniczo chodzi o to, ze korzysta facet, to takie konta nie moga miec dostepu do MNK i Rozmowy. Oraz oczywiscie w druga strone do Miedzy nami Mezczyznami (bo zdaje sie takie podforum meskie tez bylo/jest).
I mysle, ze jest zasadne, zeby ujac to w Regulaminie tych podforum? (podforow?)
I watek wcale nie jest dla mnie zartem, bo jak ktoras napisala - po to powstaly takie fora, zeby dziewczyny mogly rozmawiac intymnie w swoim gronie. Nie mam ochoty poruszac pewnych tematow w meskim towarzystwie i idea podforow byla tez wlasnie taka.
Jesli bede chciala pogadac w tow. kobiet i mezczyzn to jest tez odpowiednie podforum MNP.

aginia
23-11-2012, 11:31
Poza tym co jesli ktos będzie chciał wysłać do Ciebie w sensie Onej prywatną wiadomość, jaka ma gwarancję, że to Ty przeczytasz:ninja:

n2605
23-11-2012, 11:32
mamaduo, choć logiczne co piszesz, to się nie zgadzam. praktyczniejszy jest zakaz podówjnych kont, niż dostosowywanie forum i regulaminów podforów do czyjegoś modelu małżeństwa :wink:

Frezis
23-11-2012, 11:32
aginia - no właśnie o tym pisałam :-)

bydzia :lool:

kammik
23-11-2012, 11:33
Można się nawet obrazić.

Można! Nikt nie zabrania! Nikt nie jest przeciw!

mamaduo
23-11-2012, 11:34
mamaduo, choć logiczne co piszesz, to się nie zgadzam. praktyczniejszy jest zakaz podówjnych kont, niż dostosowywanie forum i regulaminów podforów do czyjegoś modelu małżeństwa :wink:

oczywiscie, dlatego ujelam to w pierwszym punkcie. Przede wszystkim uwazam, ze powinien byc zakaz tworzenia podwojnych kont. Nie wyrazilam sie jasno, przepraszam.

matysia
23-11-2012, 11:34
dzieki wielki:-)a to mi jeszcze troche postow zostalo;-)a jakies ograniczenia czasowe sa??a jak juz powiedzmy bede miec tyle postow samo mi sie to ujawni czy trzeba pytac modow o dostep??;-)
Trzeba pytać.

n2605
23-11-2012, 11:36
oczywiscie, dlatego ujelam to w pierwszym punkcie. Przede wszystkim uwazam, ze powinien byc zakaz tworzenia podwojnych kont. Nie wyrazilam sie jasno, przepraszam.

to ja dla wszelkiej jasności popieram Twój pkt 1 :)

Hainaut
23-11-2012, 11:38
Na forum, na ktorym jestem moderatorka mamy taki zapis w regulaminie odnosnie wielosci osobowosci/kont:
5.1.Zabronione jest użyczanie dostępu do swojego konta innym. Korzystanie z tego samego konta przez więcej niż jedna osobę spowoduje zablokowanie konta.
5.2.Zakładanie więcej niż jednego konta przez tą samą osobę spowoduje zablokowanie dostępu do Forum do momentu wyjaśnienia sprawy.

Polecam.
Tak jest przejrzysciej.
Zdarzylo nam sie juz zablokowac konto dwoch psiapsiolek wynajmujacych razem mieszkanie i korzystajacych z jednego komputera.

Stivel
23-11-2012, 11:38
Można! Nikt nie zabrania! Nikt nie jest przeciw!

to już Liberum Veto nie przysługuje? ;)

salome
23-11-2012, 11:44
Wyrwałaś z kontekstu. Po moim pytaniu czy wszystkie Forumiki są nieszczęśliwe automatycznie odpowiedziałam, że chyba nie. Zresztą nie to jest głównym tematem wątku.

Oniono, my tu się psychoanalizą i obnażaniem ukrytych intencji pasjonujemy;) OTy mile widziane,
na początku też mnie to uderzyło, ale wyrobisz sie, wyluzuj i jeszcze przejdziesz na czarna stronę mocy ;)

OT: szczęście to nie stan permanentny, a chwile ulotne, ja tam w taki stan rzeczy jaki prezentujesz uwierzyć nie umiem, no może jestem zwyrolem życiowym:dunno:,
czy wy się nigdy nie kłócicie? bo co się by stało z waszym kontem po kłótni? oboje musieli byście nie korzystać czy jak?8-)

mamaduo
23-11-2012, 11:47
Na forum, na ktorym jestem moderatorka mamy taki zapis w regulaminie odnosnie wielosci osobowosci/kont:
5.1.Zabronione jest użyczanie dostępu do swojego konta innym. Korzystanie z tego samego konta przez więcej niż jedna osobę spowoduje zablokowanie konta.
5.2.Zakładanie więcej niż jednego konta przez tą samą osobę spowoduje zablokowanie dostępu do Forum do momentu wyjaśnienia sprawy.

Polecam.
Tak jest przejrzysciej.
Zdarzylo nam sie juz zablokowac konto dwoch psiapsiolek wynajmujacych razem mieszkanie i korzystajacych z jednego komputera.

jestem za wprowadzeniem takiego zapisu.

mamaLiKa
23-11-2012, 11:49
ja też jestem przeciwko dzieleniu konta z drugą osobą - myślę, że warto by taki zapis wprowadzić do regulaminu, np. w formie jakiej Hainaut zasugerowała.

OT: no i w końcu objawiły mi się te gwiazdki, o których wczoraj głośno, a których do tej pory nie widziałam, fakt, ciut jak hotel albo restauracja Michelin ;)

salome
23-11-2012, 11:49
Dzięki Haniut :), wszystko jasne

salome
23-11-2012, 11:50
OT: no i w końcu objawiły mi się te gwiazdki, o których wczoraj głośno, a których do tej pory nie widziałam, fakt, ciut jak hotel albo restauracja Michelin ;)

Tak masońsko się zrobiło ;)

Paulina J.
23-11-2012, 11:56
Zapis proponowany przez Hainaut bardzo mi się podoba.

Zastanawiam sie teraz nad szczęściem mojego małżeństwa ;). Nie dość, że mamy oddzielne konta na forach, to w dodatku na różnych forach. Staramy się nie wchodzić sobie w paradę w internecie. Choć czasem czytam mojemu m. o różnych sprawach, które mogą dotyczyć naszej rodziny.

OT: a ja u jednych mam gwiazdki u innych cegiełki - czyli jedni bardziej masońscy niż drudzy:ninja: ;)

kammik
23-11-2012, 11:56
to już Liberum Veto nie przysługuje? ;)

U nas? Że my miałybyśmy mieć różne zdania? NFW!

Czy prawa do wspólnego konta są rozstrzygane podczas podziału majątku przy rozwodzie?

Paulina J.
23-11-2012, 11:58
Czy prawa do wspólnego konta są rozstrzygane podczas podziału majątku przy rozwodzie?

i co jeśli dana para ma podpisaną intercyzę?

lilka_l
23-11-2012, 11:58
a wyobraźcie sobie:ninja:
on ją czymś zdenerwował
i ona będzie rady poszukiwać TU
i on jako on będzie pisał
a ona jako ona w jednym wątku - ale z zupełnie innej perspektywy .....
czadzik !!!!:lool:
Jeśli oninona obiecają że będą wylewać swoje małżeńskie żale na forum to jestem za tym żeby nic się nie zmieniło i dalej występowali jako dwójca:twisted:

n2605
23-11-2012, 12:00

Ja wezmę plazmę, a Ty konto na chustach :)

demona
23-11-2012, 12:02
Jeśli oninona obiecają że będą wylewać swoje małżeńskie żale na forum to jestem za tym żeby nic się nie zmieniło i dalej występowali jako dwójca:twisted:

myslsz, ze po takim wyznaniu jednosci dusz bedą mieli odwagę się przyznać :ninja:

Ja wezmę plazmę, a Ty konto na chustach :)
:lol:

Tola_zet
23-11-2012, 12:02
Oniono, my tu się psychoanalizą i obnażaniem ukrytych intencji pasjonujemy;) OTy mile widziane,
na początku też mnie to uderzyło, ale wyrobisz sie, wyluzuj i jeszcze przejdziesz na czarna stronę mocy ;)

ba, ja wręcz specjalizuję się w zbieraniu opitolu od nowych za OTowanie - parę razy mi się oberwało, że hej :D:D:D. Podoba mi się niezmiernie jak ktoś wchodzi, pisze a potem zaczyna instruować przybyłych do wątku jakże to należy prowadzić dyskusję... I może i ma rację, ale jakże nieświadom jest iż jego słowa trafiają w bezbrzeżną pustkę :D

edit: o chryste!!! co to za gwiazdki i dlaczego mam ich tyle??? taaaa wiem, szukaj, ale nie mam czasu bo siedze w robocie - podlinkujcie, błłłagam...

Stivel
23-11-2012, 12:06

Wskutek luźnego przepływu myśli, przestawiania się literek i odnajdywania nowych znaczeń, jak już zmienisz hasło, to zmień też nicka - swojska cebula zamiast angielskiego oniona powinna pasować :twisted:

Frezis
Ej, ale jak to jest on i ona to mogą sobie sami ze sobą pisać w jednym wątku, prawda?
takie konwersacje prowadzić.
tylko czy będa mogli post pod postem? czy to zgodne z regulaminem?
8-)

grimma
mi sie ten zapis bardzo podoba - o zabranianiu korzystania z jednego konta przez 2 osoby.

jednoczesnie nie potrafię sie osobiscie odnależć przy takiej podwójności. nie mam jasnosci do kogo piszę, a staram sie personalizować swoje wypowiedzi.
dla mnie takie konto jest trudne w kontakcie i raczej przychodzi mi do glowy ze to taki zart, jakieś niepoważne traktowanie reszty forum.

mamaduo
23-11-2012, 12:08
mi sie ten zapis bardzo podoba - o zabranianiu korzystania z jednego konta przez 2 osoby.

jednoczesnie nie potrafię sie osobiscie odnależć przy takiej podwójności. nie mam jasnosci do kogo piszę, a staram sie personalizować swoje wypowiedzi.
dla mnie takie konto jest trudne w kontakcie i raczej przychodzi mi do glowy ze to taki zart, jakieś niepoważne traktowanie reszty forum.

no wlasnie ja mam dokladnie tak samo.

demona
23-11-2012, 12:08
edit: o chryste!!! co to za gwiazdki i dlaczego mam ich tyle??? taaaa wiem, szukaj, ale nie mam czasu bo siedze w robocie - podlinkujcie, błłłagam...

gwiazdki oznaczaja jak bardzo nie masz zycia osobistego i jesteś nieszczęśliwa w małżeństwie, przez co spędzasz za dużo czasu samotnie na forum :twisted:

Szczuru
23-11-2012, 12:09
gwiazdki oznaczaja jak bardzo nie masz zycia osobistego i jesteś nieszczęśliwa w małżeństwie, przez co spędzasz za dużo czasu samotnie na forum :twisted:

ahahahaha xD pięknie żeś podsumowała :D

agataamb
23-11-2012, 12:10
trafna odpowiedź ;)

Hainaut
23-11-2012, 12:10
Albo jak bardzo sie nudzisz w pracy. :ninja:

salome
23-11-2012, 12:11
ba, ja wręcz specjalizuję się w zbieraniu opitolu od nowych za OTowanie - parę razy mi się oberwało, że hej :D:D:D. Podoba mi się niezmiernie jak ktoś wchodzi, pisze a potem zaczyna instruować przybyłych do wątku jakże to należy prowadzić dyskusję... I może i ma rację, ale jakże nieświadom jest iż jego słowa trafiają w bezbrzeżną pustkę :D

nawet nie wiesz kiedy zaprzedałaś duszę diabłu i wstąpiłaś w progi masonerii ;)

a co do powyzszego, to taki sobie chrzest trzeba przejść na samym początku, jak "konto" wytrzyma te wstrząsy od "bezbrzeznej pustki", to sobie odbije na kolejnej "nówce", taki schemacik:hide:

salome
23-11-2012, 12:12

Ha,ha, ha świetna prawda!

Mag
23-11-2012, 12:12
wzięłam zaraportowałam Samej Górze, żeby cos zdecydowała:)

demona, Ty sie tu nie prześmiewaj, w kontekście Twojego biznesu to próchno....rozumiesz:lool:

Oniona
23-11-2012, 12:13
Najbardziej przekonuje mnie argument istnienia ukrytego potworum, faktycznie macie prawo do prywatności na nich zarówno kobiety jak i mężczyźni więc zmieniam hasło dostępu. I zaznaczam, że wcześniej nie miałam o nim pojęcia, ponieważ nigdzie nie jest jawnie o tym napisane. Więc uroczyście ogłaszam naszą metamorfozę z On i Ona na tylko Ona. I tak wiem, że nie wszystkie z Was będą usatysfakcjonowane tym faktem ale wszystkim dogodzić se ne da:)

amst
23-11-2012, 12:13
Wskutek luźnego przepływu myśli, przestawiania się literek i odnajdywania nowych znaczeń, jak już zmienisz hasło, to zmień też nicka - swojska cebula zamiast angielskiego oniona powinna pasować :twisted:

ryczę :lol::lol::lol:

Tola_zet
23-11-2012, 12:15

a w dodatku oszukuję pracodawcę (czyli róznież siebie samą :) i klientów - pisząc w robocie :D

a i jeszcze jaką jestem złą matką - bo zamiast wdrażać w życie dobre rady to o nich czytam, względnie udzielam :D:D:D

dziękuję WAM za uświadomienie, choć cieszę się, że nie sięgnęłam jesczze gwieździstego dna :P

:lool:

bydzia
23-11-2012, 12:19
że nie sięgnęłam jesczze gwieździstego dna :P

gwieździste dno jest cudne

salome
23-11-2012, 12:23

lepiej się odmienia!

guzik
23-11-2012, 12:23
Więc uroczyście ogłaszam naszą metamorfozę z On i Ona na tylko Ona. I tak wiem, że nie wszystkie z Was będą usatysfakcjonowane tym faktem ale wszystkim dogodzić se ne da:)

myślę, że to krok w dobrą stronę :)

Mika
23-11-2012, 12:26
powiem tak- jesteście boskie (obśmiałam się jak norka, mimo że temat ważki został poruszony) a oniona vel cebulka też ma plusa za to, że nie walnęła focha ( co nie jest niczym dziwnym tutaj :mrgreen:)

Tola_zet
23-11-2012, 12:29
gwieździste dno jest cudne

i tak niedługo się przekonam (jasna -nomen omen - cholera znowu tu wlazłam...) :P

Mag
23-11-2012, 12:30
Ona, wejdź w swój profil i po lewej na dole masz dołącz do grup i jak tam wejdziesz to masz różne towarzystwa i wpisane co trzeba miec, żeby Cię przyjęli:)

bydzia
23-11-2012, 12:32
i tak niedługo się przekonam (jasna -nomen omen - cholera znowu tu wlazłam...) :P

ja to myślałam o wyrażeniu jako takim :)
niekoniecznie o celu ;)

Pondo
23-11-2012, 14:57
A tak między nami.
Naprawdę jak piszecie te wszystkie mega prywatne sprawy na forum, to liczycie, ze przynajmniej połowa mężów/koleżanek forumek nie leży na podłodze i nie ryczy ze śmiechu?
Więcej, część historii zaczyna żyć swoim życiem na innych forach i innych komunikatorach.

Myślę, ze najdoskonalszy regulamin chyba nie jest wstanie więcej zdziałać na rzecz intymności i poszanowania prywatności niż zdrowy rozsądek i dyskrecja w sprawach własnych.

Przecież jak ktoś sobie zrobi operację powiedzmy nosa, i tu nam pisze, jak poprawiło mu to samoocenę i w ogóle, a w życiu opowiada "o wyjeździe do sanatorium i diecie" to wcześniej czy później ktoś ma znajomego królika na forum i dualizm poglądów życiowych wychodzi.

n2605
23-11-2012, 15:02
Myślę, ze najdoskonalszy regulamin chyba nie jest wstanie więcej zdziałać na rzecz intymności i poszanowania prywatności niż zdrowy rozsądek i dyskrecja w sprawach własnych.

Przecież jak ktoś sobie zrobi operację powiedzmy nosa, i tu nam pisze, jak poprawiło mu to samoocenę i w ogóle, a w życiu opowiada "o wyjeździe do sanatorium i diecie" to wcześniej czy później ktoś ma znajomego królika na forum i dualizm poglądów życiowych wychodzi.

Podno, 100% racji :) Mam nadzieję jednak, że to dla wszystkich jasne jest.

Oniona
23-11-2012, 15:06
Ona, wejdź w swój profil i po lewej na dole masz dołącz do grup i jak tam wejdziesz to masz różne towarzystwa i wpisane co trzeba miec, żeby Cię przyjęli:)

Dzięki DOBRA KOBIETO:) Zaraz sprawdzę:)

Andzia
23-11-2012, 15:07
Chyba każdy to wie ale nie do końca przyjmuje do wiadomości.

Ja na własnej skórze przekonałam się o "dobroci " współpiszących ( araczej podglądających) i od tej pory jestem bardziej powściągliwa w wyrażaniu opini o swoim życiu prywatnym w sieci .

v
23-11-2012, 15:08
Trzeba być po prostu szczęśliwym i tyle.

OT
czy moglibysmy to zamiescic w regulaminie?

Paulina J.
23-11-2012, 15:09
Pondo - zgadza się bez rosądku ani rusz. Internet żyje własnym życiem.
Mi nawet nie chodzi o kwestię dostępu do MNK, gdy wyrażam swoje zdanie na temat loginu dla dwóch osób. Ja po prostu wolę wiedzieć, że rozmawiam z 1 osobą pod danym nickiem (wiem, w patologicznych sytuacjach ktoś może skorzystać z sytuacji i użyć mojego konta gdy się nie wylogowałam).

U mnie w domu mój komputer jest jak prywatny notes (tak samo komputer mojego męża) druga osoba musi dostać "zaproszenie" by czytać zawarte w nim informacje - poczta, fora, prywatne wiadomości na fb itd. Zabrzmiało to bardzo restrykcyjnie - ale po prostu mamy życie rodzinne, wspólne, nasze, a każdy z nas ma też swoje małe ogródki.

n2605
23-11-2012, 15:13
Zabrzmiało to bardzo restrykcyjnie - ale po prostu mamy życie rodzinne, wspólne, nasze, a każdy z nas ma też swoje małe ogródki.

No, w świetle przedstawionego w tym wątku modelu małżeństwa powinnaś przemyśleć co nieco...

Paulina J.
23-11-2012, 15:18
No, w świetle przedstawionego w tym wątku modelu małżeństwa powinnaś przemyśleć co nieco...
Tak, tak to już wiem - "szczęśliwe małżeństwo" w tym wypadku wsadzam między bajki ;)

Liv
23-11-2012, 15:34
Najbardziej przekonuje mnie argument istnienia ukrytego potworum,

niby literówka a jaka siła rażenia. zwłaszcza w kontekście tego wątku.
wy potworzaste potwory jedne, wyśmiewające czyjeś szczęście.

edit - halooo, a to nie było grane już? dysleksja i te sprawy? :omg:

OT
czy moglibysmy to zamiescic w regulaminie?

zoana
23-11-2012, 16:09
a ja tak z innej mańki,z ciekawości troszkę
v co to za cudo u Cię pod liczbą postów?
"Wpisów: 2 " :hmm:

Stivel
23-11-2012, 16:11
a ja tak z innej mańki,z ciekawości troszkę
v co to za cudo u Cię pod liczbą postów?
"Wpisów: 2 " :hmm:

blog. Vunia się tam wywnętrza :P :P :P

Karusek
23-11-2012, 16:14

chyba nawet dwukrotnie :hmm:
chyba w obu przypadkach to były osoby zbanowane :hmm:
(nie to, żebym prorokowała :mrgreen: ani nie sugeruję, że dyslekcja to powód do bana :mrgreen:)

demona
23-11-2012, 16:15
edit - halooo, a to nie było grane już? dysleksja i te sprawy?

To by tłumaczyło powsciągliwość w foszeniu...

lilka_l
23-11-2012, 16:17
Poruszająco zresztą:D

demona
23-11-2012, 16:19

no i lekko niefrasobliwie... tak publicznie;)

zoana
23-11-2012, 16:21

oooooooooooo uuuuuuuuuu noooooooo
doczytałam :ninja:

grimma
23-11-2012, 16:31
To by tłumaczyło powsciągliwość w foszeniu...
kurcze - ja nie jestem jednak bystra ;)

Mita
23-11-2012, 16:34
kurcze - ja nie jestem jednak bystra ;)
taki lajf :kiss:
taka Cię mamy, taką Cię kochac musimy :mrgreen:

paulina
23-11-2012, 16:37
Ja od początku mam wrażenie że nam tu Eko Fantasmagorie pod osłoną dymną z fsjur męża wróciła:whistle:

pati291
23-11-2012, 17:14
Nie wierzę, że w końcu założyłam wątek co ma więcej niż dwie strony:lool:

on i ona sam/a zrozumiał/a, że jedno konto=jedna osoba. Ale warto wpisać to do regulaminu.

Ajka
23-11-2012, 17:45
wiem ze sprawa wazna ale usmialam sie strasznie a bylo mi to potrzebne dziesiaj bardzo bo hymor mialam podly
Dzieki dziewczyny :heart:

n2605
23-11-2012, 17:48
Ja od początku mam wrażenie że :whistle:

a jak by mnie tak zbanowali, a wróciłabym nie pod innym nickiem ale niejako podwójna, to nie naruszę regulaminu, co? Bo nie ja wracam ino MY.

kammik
23-11-2012, 18:07
Ale to byś se musiała kogoś doprosić do duetu :) Może zrobimy dział "szukam pary".

n2605
23-11-2012, 18:14
Ale to byś se musiała kogoś doprosić do duetu :) Może zrobimy dział "szukam pary".

Brakuje tu teraz Pondo, żeby Ci wytłumaczyła że świat wirtualny może być fantazją... Znaczy się mogę sie "pluralnąć" siedząc samotnie na kanapie. Ba, mogę nawet oświadczyć, że jestem długonogą sarniorzęsą osiemnastką :) Wiecznie szczęśliwą oczywiście.

Ale jeśli czujesz, ze możemy coś powiedzieć jednym głosem to bez krępacji mówmy, a nawet piszmy.

Olapio
23-11-2012, 18:15

:applause: gratulacje!

aginia
23-11-2012, 18:43

taki lajf :kiss:
taka Cię mamy, taką Cię kochac musimy :mrgreen:

Gratulacje kochana:kiss:

Wiecie za co lubie to forum najbardziej? Za cudowne fristajlowe jeżdżenie w tę i z powrotem, momentami bez ładu i składu aż po gwieździste dno:lool:

julinkowa
23-11-2012, 18:56
gwiazdki oznaczaja jak bardzo nie masz zycia osobistego i jesteś nieszczęśliwa w małżeństwie, przez co spędzasz za dużo czasu samotnie na forum :twisted::lool::lool::lool:

kamuszyca
23-11-2012, 18:57
niby literówka a jaka siła rażenia. zwłaszcza w kontekście tego wątku.
wy potworzaste potwory jedne, wyśmiewające czyjeś szczęście.

dedektyf Łodyga? :ninja:

julinkowa
23-11-2012, 19:05
a ja mam pytanie jeszcze do On i ona -kiedys juz pytałam i nie odpowiedziałaś/eś- a co będzie, jak w jakimś temacie nie będziecie się zgadzać? Najpierw będzie jeden post na TAK, a zaraz pod nim drugi na NIE? No, chyba że wy ZAWSZE się ze sobą zgadzacie.....:ninja:

kammik
23-11-2012, 19:10
Ale jeśli czujesz, ze możemy coś powiedzieć jednym głosem to bez krępacji mówmy, a nawet piszmy.

Dziękujemy :)

Julinkowa - a wątek - "jakie kubeczki menstruacyjne polecacie?", "nosicie kalesony?" oraz "czy lubicie być na górze?" :D

AS
23-11-2012, 19:19
Julinkowa - a wątek - "jakie kubeczki menstruacyjne polecacie?", "nosicie kalesony?" oraz "czy lubicie być na górze?" :D
Problem widzę jedynie z kubeczkiem, choć nieduży, wszak polecać można i bez doświadczenia osobistego przecież :D Resztę z lekkim poświęceniem można uzgodnić.

A poza tematem - gratki, Pati, TAKIEGO wątku!

lilka_l
23-11-2012, 20:13
Dziękujemy :)

Po prostu - " MY używamy kubeczków firmy... i jesteśmy naprawdę zadowoleni"

AS
23-11-2012, 20:22
Po prostu - " MY używamy kubeczków firmy... i jesteśmy naprawdę zadowoleni"
My, król...

Pondo
23-11-2012, 21:16

Ty juz taka nie bądź dowcipna :) bo sama co nieco kiedyś napisałaś, a potem się powściągnęłaś:P Forum zapamiętuje, nawet to co człowiek kasuje:D

Kasia.234
23-11-2012, 21:17
Ty juz taka nie bądź dowcipna :) bo sama co nieco kiedyś napisałaś, a potem się powściągnęłaś:P Forum zapamiętuje, nawet to co człowiek kasuje:D

forum zapomina, Pondo nigdy :lool:

demona
23-11-2012, 21:26
:mrgreen:
wciąż jednak uwazam, ze upublicznienie przyniosło mi wiecej plusów niz minusów.

Pondo
23-11-2012, 21:43
forum zapomina, Pondo nigdy :lool:

Taaak!

wciąż jednak uwazam, ze upublicznienie przyniosło mi wiecej plusów niz minusów.

W ogóle muszę ci powiedzieć, że jednak stalowe nerwy masz, a w związku z tym niestety nie stanowisz interesującej ofiary do drażnienia:D Lubię cieniasów, tak łatwo się dają wypuszczać:D

paulina
23-11-2012, 21:45
a ja mam pytanie jeszcze do On i ona -kiedys juz pytałam i nie odpowiedziałaś/eś- a co będzie, jak w jakimś temacie nie będziecie się zgadzać? Najpierw będzie jeden post na TAK, a zaraz pod nim drugi na NIE? No, chyba że wy ZAWSZE się ze sobą zgadzacie.....:ninja:

Jak się nie zgadzają to on chyba idzie z nerwów zajarac, a ona pisze:)

demona
23-11-2012, 21:49
W ogóle muszę ci powiedzieć, że jednak stalowe nerwy masz, a w związku z tym niestety nie stanowisz interesującej ofiary do drażnienia:D Lubię cieniasów, tak łatwo się dają wypuszczać:D

A tak, to że mnie nie lubisz juz wczesniej ustaliłyśmy;)

silver
23-11-2012, 21:56
Taaak!

W ogóle muszę ci powiedzieć, że jednak stalowe nerwy masz
e tam.
ostrzeżenia się boi :lol:

BTW, ze wspólnym używaniem kubeczka miałam bardzo świńskie skojarzenie, nie nadające się na opisanie na tym poprawnym pod każdym względem forum :hide:

Kreska
23-11-2012, 22:00
Temat i problem bardzo poważny.
Dzięki za elementy humorystyczno - detektywistyczne :-)

lilka_l
23-11-2012, 22:07
e tam.
ostrzeżenia się boi :lol:

BTW, ze wspólnym używaniem kubeczka miałam bardzo świńskie skojarzenie, nie nadające się na opisanie na tym poprawnym pod każdym względem forum :hide:
Istnieje podobno inne, mniej poprawne forum na któym można zaszaleć...ze skojarzeniami of kors:ninja:

silver
23-11-2012, 22:08
Istnieje podobno inne, mniej poprawne forum na któym można zaszaleć...ze skojarzeniami of kors:ninja:

serio? :ninja:

glodomorek
To wychodzi na to, że ja jestem bardzo szczęśliwa:omg::duh: 100 postów w ponad rok hehe

v
mozesz sobie poszalec ze skojarzeniami w komentarzach na moim intymnym forumowym bLoGaSkU :party: :glitter sritter:

silver
23-11-2012, 22:09
mozesz sobie poszalec ze skojarzeniami w komentarzach na moim intymnym forumowym bLoGaSkU :party: :glitter sritter:

lilka_l
23-11-2012, 22:10
serio? :ninja:

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRO5v5JJogRWg38pG50l9E_FXCnkuzXu cwrI5SrtNry3vMiLn9ejJvswN_ecQ

Stivel
23-11-2012, 22:15

http://m.onet.pl/_m/a478d6d5bbf5496d4df1f7da2ebd5371,62,37.jpg

v
23-11-2012, 22:18
St. Ivel (http://en.wikipedia.org/wiki/St_Ivel) :mrgreen:, wiedzialam, masz osobny folder pt. "defekowanie tecza"!

Liv
23-11-2012, 22:30
http://m.onet.pl/_m/a478d6d5bbf5496d4df1f7da2ebd5371,62,37.jpg

faken sziten :lool::lool::lool:

v
23-11-2012, 22:32
faken sziten :lool::lool::lool:

jak Ci pasuje do avatarka!

Liv
23-11-2012, 22:34
jak Ci pasuje do avatarka!

:lol::lol::lol:

silver
23-11-2012, 22:35
St. Ivel (http://en.wikipedia.org/wiki/St_Ivel) :mrgreen:, wiedzialam, masz osobny folder pt. "defekowanie tecza"!

weź używaj polskich znaków, co?
przeczytałam : "..krocza"

guzik
23-11-2012, 22:37

ale wiecie, tam dostęp mają nieliczni, z tego co się kiedyś orientowałam ;)

Guest
23-11-2012, 22:43
wiecie co kurczę tu niejedna się użala ze do kibla bez dzieci pójć nie może a tu taki fetyszyzm tym kubeczkiem ......
nie ogarniam ;)

Stivel
23-11-2012, 22:44
weź używaj polskich znaków, co?
przeczytałam : "..krocza"

na takie nadinterpretacje to nawet polskie znaki nie pomogą ;) to się leczy :P

silver
23-11-2012, 22:45
na takie nadinterpretacje to nawet polskie znaki nie pomogą ;) to się leczy :P

czym, specjalistko? :D

v
23-11-2012, 22:46
zagadka

brazowe futerko jako symbol osobowosci i wiary w wolnosc jednostki

tagi: film, slynne cytaty

Stivel
23-11-2012, 22:47

czym, specjalistko? :D

głupoty z głowy to się laniem w dupsko wybija :P
Takim AP laniem - za porozumieniem stron :P

Stivel
23-11-2012, 22:48
zagadka

Miałaś pracować, na trzeźwo, heloł!!!

gugle mi tego nie gugla.

AS
23-11-2012, 22:49
Czyżby takie, jak w tym poście, 6 linijek od końca? Uwaga, nie dla ludzi o wyszukanym smaku!
http://www.chusty.info/forum/showthread.php/6660-MoonCup-i-podpaski-wielorazowe...?p=2020296&viewfull=1#post2020296

Guest
23-11-2012, 22:51
AS:lool:

v
23-11-2012, 22:52
Miałaś pracować, na trzeźwo, heloł!!!

nie mogę się uspokoić po Reniferze Niko, ani kodeina, ani kokaina, nic.

Czyżby takie, jak w tym poście, 6 linijek od końca? Uwaga, nie dla ludzi o wyszukanym smaku!
http://www.chusty.info/forum/showthread.php/6660-MoonCup-i-podpaski-wielorazowe...?p=2020296&viewfull=1#post2020296

to takie niewegańskie

silver
23-11-2012, 22:52

nieeeee

Stivel
23-11-2012, 22:54
nie mogę się uspokoić po Reniferze Niko, ani kodeina, ani kokaina, nic.
znaczy się film trafił na podatny grunt :P :P :P

to takie niewegańskie
a czy auto-kanibalizm jest w wege przeciwwskazany? w końcu krzywdy się nikomu nie robi :P

v
23-11-2012, 22:57
a czy auto-kanibalizm jest w wege przeciwwskazany? w końcu krzywdy się nikomu nie robi :P

wlasnie siedze i dumam.
nad moralnym aspektem urynoterapii.
ale chyba jesli to auto-, to spoko.
po to sa kubeczki, by z nich pic ;)

JJ
23-11-2012, 23:36
alescie popisali ludziska
kiedy ja to teraz nadrobie :hmm:

dirk5
23-11-2012, 23:39
Taaak... Nie bywa się na forum, uciekają imprezy :-(

To na serio - to podzielam (jakże oryginalnie :roll:- zgadzam się z Grimmą... chyba powinnam to sobie w sygnaturę wkleić :roll:).

A tak między nami.
Naprawdę jak piszecie te wszystkie mega prywatne sprawy na forum, to liczycie, ze przynajmniej połowa mężów/koleżanek forumek nie leży na podłodze i nie ryczy ze śmiechu?

Piszę o wszystkim, czego nie mam do ukrycia i w realu ;).

I....:fire:?!...

ale wiecie, tam dostęp mają nieliczni, z tego co się kiedyś orientowałam ;)

Przykra sprawa :dunno:... choć w sumie dla niektórych to lepiej :hmm:.

zagadka

Że co?! Nic nie kumam :cryy:...

Na miły Bóg :szok:!

Silver, jeżeli coś w tym stylu, to proszę... uprzedź jak AS, ok?...

lilka_l
23-11-2012, 23:59
Przykra sprawa :dunno:... choć w sumie dla niektórych to lepiej .

Z pewnoscia lepiej zyc w blogiej nieswiadomosci

bydzia
23-11-2012, 23:59
zagadka

Misiu?:)))).

Karusek
24-11-2012, 00:01
one million hotel czy cośtam
stawiam
tylko nie iwdziałam, nie wiem, co ma wolnośc do zwierzaka :hmm:

luliluli
24-11-2012, 00:01
Jada, jada Misie:)

przepraszam, a chrupki juz byly?

Stivel
24-11-2012, 00:05

zawsze można wziąć sprawy w swoje ręcę ;)

v
24-11-2012, 00:07
Misiu?:)))).

one million hotel czy cośtam
stawiam
tylko nie iwdziałam, nie wiem, co ma wolnośc do zwierzaka :hmm:

dzikosc serca

przepraszam, jakos tak natychmiast ten cytat skojarzyl mi sie z kroczem, silver i leczeniem :lol:
juz mi przeszlo, juz koniec glupawki
i w ogole gdzie jest oniona??

lilka_l
24-11-2012, 00:10

Chyba wole nieswiadomosc;)

silver
24-11-2012, 00:10
Przykra sprawa :dunno:... choć w sumie dla niektórych to lepiej :hmm:.

dla których? :lol:

Na miły Bóg :szok:!

Silver, jeżeli coś w tym stylu, to proszę... uprzedź jak AS, ok?...
uprzedzam.
tak, coś w tym stylu, tylko od drugiej strony

dzikosc serca

przepraszam, jakos tak natychmiast ten cytat skojarzyl mi sie z kroczem, silver i leczeniem :lol:

:lool: :lol: :lool:

dirk5
24-11-2012, 00:29

Podświadomość i wyobraźnia bywa tak sugestywna :ninja:...

:stop:! Chciałam po prostu rzec, że to nie w tym problem ;).

Czasem nawet rąk nie trzeba :ninja:...

dla których? :lol:

Dla tych, co powinni się zmobilizować do pracy :komp:... a nie są wystarczająco silni :dunno:...

uprzedzam.
tak, coś w tym stylu, tylko od drugiej strony

:omg:?!

To ma być wyzwanie dla wyobraźni :szok:?!

Ale mi dziś intelekt wysiadł, co wybitnie dziś tu już wykazałam (nie, nie chodzi o ten wątek)...

:hmm:...

pati291
24-11-2012, 07:56
Zamiast siedzieć w nocy na forum mogłybyście się koło mężów połozyć i do nich przytulić:ninja:
A nie w aluzjach o seksie pisać:D

silver
24-11-2012, 08:50
Zamiast siedzieć w nocy na forum mogłybyście się koło mężów połozyć i do nich przytulić:ninja:
A nie w aluzjach o seksie pisać:D

siedziałam na forum PO przytulaniu :P

lilka_l
24-11-2012, 08:52
o, to już trzecia szczęśliwa. :D

pati291
24-11-2012, 08:57
siedziałam na forum PO przytulaniu :P

Jeszcze energię miałaś na siedzenie:ninja:

AS
24-11-2012, 09:03
A zdarzyło się kiedyś, żeby Silver energii nie miała? :D

silver
24-11-2012, 09:05
o, to już trzecia szczęśliwa. :D

tak. wcześniej leżałam.

A zdarzyło się kiedyś, żeby Silver energii nie miała? :D
coś Ty, robotom się tylko bateryjki wymienia i jadą dalej :P

AS
24-11-2012, 09:07
coś Ty, robotom się tylko bateryjki wymienia i jadą dalej :P
To chyba nie o Tobie, bo Ty na forum przyszłaś :P

silver
24-11-2012, 09:09
To chyba nie o Tobie, bo Ty na forum przyszłaś :P
rozrabiać :D

Jazzoo
24-11-2012, 16:13

Polecam.
Tak jest przejrzysciej.

Dziekuje, na pewno sie przyda :)

czarna_zaba
24-11-2012, 16:56
Z merytorycznego pytania o regulamin poszło w stronę, dla mnie, niesmaczną. Szkoda.

n2605
24-11-2012, 17:47
Z merytorycznego pytania o regulamin poszło w stronę, dla mnie, niesmaczną. Szkoda.

ależ życie forumowe byłoby nuuuudne bez otów, zwrotów akcji, ripost różnego kalibru... Wchodzisz w wątek: "pytanie o regulamin" i czytasz merytoryczne pytanie i merytoryczną na nie odpowiedź. Wyobrażacie to sobie? To byłby horror :)

pati291
24-11-2012, 17:54

A co masz na myśli?

Korzystając z przywileju, że jestem autorka tego wątku8-)uprzejmie informuję, że nie mam nic przeciwko OTom. Zresztą jestem ich miłośniczką:hey:

Mag
24-11-2012, 18:27
pati, przyznaj się, że specjalnie ten watek załozyłas dla OTów:razz:

Pondo
24-11-2012, 19:29
poszło w stronę, dla mnie, niesmaczną. Szkoda.

Też tak myślę, seks małżeński i kubeczki menstruacyjne są niesmaczne:D

lilka_l
24-11-2012, 19:47
Też tak myślę, seks małżeński i kubeczki menstruacyjne są niesmaczne:D
Może pozamałżeński byłby smaczniejszy?

bydzia
24-11-2012, 20:02
Może pozamałżeński byłby smaczniejszy?

to zależy poza czyim małżeństwem byłby ten seks ;)

pati291
24-11-2012, 20:06
pati, przyznaj się, że specjalnie ten watek załozyłas dla OTów:razz:

Nie przyznaje:DNie ośmieliłabym się zalożyć OTowego wątku w takim dziale.

to zależy poza czyim małżeństwem byłby ten seks ;)

czarna_zaba
24-11-2012, 20:20
wszystko co napiszecie o swoich małżenstwach i sexach przed, po, poza i w ich trakcie obiecuję przeczytać z wypiekami na twarzy. Dywagacje na temat małżeństwa on i ona pozostawiając jednak zainteresowanym i w ich przypadku poprzestając na kwestii naruszenia lub nie regulaminu.

pati291
24-11-2012, 20:48
wszystko co napiszecie o swoich małżenstwach i sexach przed, po, poza i w ich trakcie obiecuję przeczytać z wypiekami na twarzy. Dywagacje na temat małżeństwa on i ona pozostawiając jednak zainteresowanym i w ich przypadku poprzestając na kwestii naruszenia lub nie regulaminu.

Aaaaa, chodzi o sex.
Nie pamiętam kiedy miałam wypieki na twarzy czytając na ten temat. Myślę, że jakieś dobre 20 lat temu. Jak byłam nastolatką. A może i nie. Cieszę się, że mam zdrowe podejście do seksu:)
I wielkie ooooopppppssss. Zapomniałam, że na tym forum to faux-pas poruszać ten temat:sorry:

kamuszyca
24-11-2012, 21:00
bardzo mi się podoba nick oniona i apeluję do oniony, aby go nie zmieniała. jak już zdecyduje się na byt odosobniony od onego. niech zostanie oniona (ona), a on niech nazywa się onion. tak sympatycznie, oniona i onion, każdy będzie wiedział, że to rodzina i że sobie onionują razem na naszym forum.

Oniona
24-11-2012, 21:18
bardzo mi się podoba nick oniona i apeluję do oniony, aby go nie zmieniała. jak już zdecyduje się na byt odosobniony od onego. niech zostanie oniona (ona), a on niech nazywa się onion. tak sympatycznie, oniona i onion, każdy będzie wiedział, że to rodzina i że sobie onionują razem na naszym forum.

Hasło już zmieniłam, ale nicku nie da rady. Musiałabym na nowo chyba konto zakładać:( Ale piękne te Wasze wytwory onionowe:)
Na trochę zniknęłam i jeszcze trochę czasu to chyba potrwa, bo wczoraj połamało mnie choróbsko wstrętne. I moje dzieci też, także nieziemski sajgon na chacie mam.
A co do męża to nie wiem, czy zdecyduje się na założenie konta, bo on trochę leniwy do pisania:) Zawsze to ja stukałam w klawisze:)
Poza tym to jednego kompa mamy więc trochę lipa.

Aksamitka
24-11-2012, 21:21
Możesz prosić o zmianę nicka. Oniona brzmi dobrze :)

Oniona
24-11-2012, 21:34
Możesz prosić o zmianę nicka. Oniona brzmi dobrze :)

Zrobione:)

słoneczny_blask
24-11-2012, 21:35
ja mam mieszane uczucia co do Waszej podwójnej osobowości....
....Mogłabym się założyć, ze tam 1 osoba siedzi.

Kasia.234
24-11-2012, 21:36
Hasło już zmieniłam, ale nicku nie da rady. Musiałabym na nowo chyba konto zakładać:( Ale piękne te Wasze wytwory onionowe:)
Na trochę zniknęłam i jeszcze trochę czasu to chyba potrwa, bo wczoraj połamało mnie choróbsko wstrętne. I moje dzieci też, także nieziemski sajgon na chacie mam.
A co do męża to nie wiem, czy zdecyduje się na założenie konta, bo on trochę leniwy do pisania:) Zawsze to ja stukałam w klawisze:)
Poza tym to jednego kompa mamy więc trochę lipa.
patrz, a jeszcze nie dawno twierdziłaś, że piszecie na zmianę :nono:

n2605
24-11-2012, 21:40
I wielkie ooooopppppssss. Zapomniałam, że na tym forum to faux-pas poruszać ten temat:sorry:

Ale, że jak? Faux-pas? A te wąteczki paździenikowe, listopadowe i inne planistyczne to są o czym? I dopytam ogólnie, bo się zagubiłam - skąd się biorą forumowe dzieci? Nie ze seksu?

Mayka1981
24-11-2012, 21:41
Ale, że jak? Faux-pas? A te wąteczki paździenikowe, listopadowe i inne planistyczne to są o czym? I dopytam ogólnie, bo się zagubiłam - skąd się biorą forumowe dzieci? Nie ze seksu?

Nie. W chuście się je znajduje :)

Kasia.234
24-11-2012, 21:44

w chuście to brzmi prawie jak w kapuście ;)

paulina
24-11-2012, 21:46

Tam się staramy. To praca ciężka jest, nie jakieś hedonistyczne pukanie. Choć zdecydowanie określenie geschlechtsverkehr brzmi o wiele radośniej niż jakis tam seks.

n2605
24-11-2012, 21:46
w chuście to brzmi prawie jak w kapuście ;)

też mi ten rym zabrzmiał w uszach. Ty nam tu Mayka kitu o chuście/kapuście nie wciskaj :)

luliluli
24-11-2012, 21:54
Tam się staramy. To praca ciężka jest, nie jakieś hedonistyczne pukanie. Choć zdecydowanie określenie geschlechtsverkehr brzmi o wiele radośniej niż jakis tam seks.

O, i w ten oto lagodny, niezauwazalny wrecz dla postronnego czytnika lub zjadacza chleba tfu cebuli vel oniony sposob watek nam schodzi na manowce lingwistyczno - prokreacyjne, co w samej rzeczy jest kolejnym, jakze istotnym elementem walki powszedniej o nieusmiercanie oftopow.

p.s. ja sie spotkalam z forma "pstrykanie". Zaskoczona na poczatku, po niekrotkim momencie zaskoczylam o co cho i zaczelam sluchac uwazniej dalszego ciagu opowiesci.

Chani
24-11-2012, 21:57
Ba! najzabawniejszym dla mnie określeniem okazało się "pimpanie" :mrgreen:
Niestety, nijak nie kojarzy mi się z żadnymi czynnościami cielesnymi.....:whistle:

silver
24-11-2012, 21:57
:D

O, i w ten oto lagodny, niezauwazalny wrecz dla postronnego czytnika lub zjadacza chleba tfu cebuli vel oniony sposob watek nam schodzi na manowce lingwistyczno - prokreacyjne, co w samej rzeczy jest kolejnym, jakze istotnym elementem walki powszedniej o nieusmiercanie oftopow.

p.s. ja sie spotkalam z forma "pstrykanie". Zaskoczona na poczatku, po niekrotkim momencie zaskoczylam o co cho i zaczelam sluchac uwazniej dalszego ciagu opowiesci.

czyli akurat Ciebie ten brudny temat nie razi? :ninja:

luliluli
24-11-2012, 22:02

Jam chlonna wiedzy, Silver, wszelakiej!:)

silver
24-11-2012, 22:02
Jam chlonna wiedzy, Silver, wszelakiej!

tak trzymaj, zajdziesz daleko ! :thumbs up:

Mayka1981
24-11-2012, 22:03
też mi ten rym zabrzmiał w uszach. Ty nam tu Mayka kitu o chuście/kapuście nie wciskaj :)

:znaika:Jeżeli kiedykolwiek jeszcze przybędzie w mym domu jakieś dziecię, to najprędzej będzie to jakieś znalezione w chuście, bo kapusty nie posiadam :lol:.
Oooo kurka, to może ja jednak sprzedam te chusty, toć jedna to już zagrożenie a co dopiero cały stos... Będą się rozmnażać!!!

n2605
24-11-2012, 22:04

a ja myślałam, ze te sfery na forum do tej pory były jako pink określane?

glo
24-11-2012, 22:10
a ja myślałam, ze te sfery na forum do tej pory były jako pink określane?
no. brudny róż. za-ka-za-ny psze pani.

Gundi
24-11-2012, 22:13
Uwielbiam ten wątek.

JJ
24-11-2012, 22:16
ciekawe ze najlepsze imprezki zawsze sie w kuchni odbywaja :lool::lool::lool:

guzik
24-11-2012, 22:19
p.s. ja sie spotkalam z forma "pstrykanie".

Ba! najzabawniejszym dla mnie określeniem okazało się "pimpanie" :mrgreen:
Niestety, nijak nie kojarzy mi się z żadnymi czynnościami cielesnymi.....:whistle:

Choć zdecydowanie określenie geschlechtsverkehr brzmi o wiele radośniej niż jakis tam seks.

ludzie to mają fantazję :lool:

Paulino :lol:

Mita
24-11-2012, 22:21
ciekawe ze najlepsze imprezki zawsze sie w kuchni odbywaja :lool::lool::lool:
albo łazience ;)

Aksamitka
24-11-2012, 22:22
albo łazience ;)No! :lol: Do swojej łazienki mam ogromny sentyment :mrgreen:

demona
24-11-2012, 22:23
No! :lol: Do swojej łazienki mam ogromny sentyment :mrgreen:

ja do blatu kuchennego, chyba, ze już nie o tym :lol:

silver
24-11-2012, 22:24
albo łazience ;)

jeśli KTOŚ daje się w środku nocy dobudzić i na tę łazienkową imprezkę zaprosić 8)) :whistle:

ja do blatu kuchennego, chyba, ze już nie o tym :lol:
:lool: :lool:

Aksamitka
24-11-2012, 22:24
ja do blatu kuchennego, chyba, ze już nie o tym :lol:O tym,o tym :mrgreen:

dorulka
24-11-2012, 22:25
No! :lol: Do swojej łazienki mam ogromny sentyment :mrgreen:

ja do swojej tez:-)))

guzik
24-11-2012, 22:26
takich sentymentalnych miejsc, to kilka by się u mnie znalazło :whistle:

Aksamitka
ja do swojej tez:-)))To już nawet kiedyś było;) i wniosek był taki,że pralki lubimy 8))

cynthia
jeśli KTOŚ daje się w środku nocy dobudzić i na tę łazienkową imprezkę zaprosić 8)) :whistle:

chyba że się spi koło innej łazienki eh... :D

uwielbiam TAKIE wątki :D

dorulka
24-11-2012, 22:27

ktos podobno nie spał, tylko w stuporze był

Aksamitka
24-11-2012, 22:28
takich sentymentalnych miejsc, to kilka by się u mnie znalazło :whistle:Powstrzymuję się z trudem,żeby swoich nie upubliczniać :mrgreen: :lol:

silver
24-11-2012, 22:29
ja do swojej tez:-)))
ja do Twojej też :D

ktos podobno nie spał, tylko w stuporze był
a o to, jak to dokładnie było, trzeba pytać tych budzących, już nieobecnych z nami 8))

cynthia
24-11-2012, 22:29
Powstrzymuję się z trudem,żeby swoich nie upubliczniać :mrgreen: :lol:

a dlaczego???? my chętnie posłuchamy - jako inspiracji ;)

Aksamitka
24-11-2012, 22:30
a dlaczego???? my chętnie posłuchamy - jako inspiracji ;)He he,ale wierzę,że również macie pomysłowość :twisted:
Ja tu się rozmarzyłam przy okazji :lool:

silver
24-11-2012, 22:31
He he,ale wierzę,że również macie pomysłowość :twisted:
ale lubiMY również wymieniać doświadczenia :twisted:

glo
24-11-2012, 22:31
Powstrzymuję się z trudem,żeby swoich nie upubliczniać :mrgreen: :lol:
masz fotki?
nie daj się prosić ;)

Aksamitka
24-11-2012, 22:32
ale lubiMY również wymieniać doświadczenia :twisted:Wymieniajcie :twisted: 8))

Aksamitka
24-11-2012, 22:32
masz fotki?
nie daj się prosić ;)Nie tracę czasu na fotki ;) 8))

demona
24-11-2012, 22:37
masz fotki?
nie daj się prosić ;)

racja, watek bez zdjęc w akcji nie ważny;)

Liv
24-11-2012, 22:41
kocham WAS :lool::lool::lool:

Mita
24-11-2012, 22:43
Nie tracę czasu na fotki ;) 8))
ależ nie "w trakcie", może być "po" :whistle:

JJ
24-11-2012, 22:43
racja, watek bez zdjęc w akcji nie ważny;)

nio nie wazny - to kto pierwszy zapodaje ???
ja czekam tzn. moj maz na stringi od Karuska :wink:

glo
24-11-2012, 22:44
nio nie wazny - to kto pierwszy zapodaje ???
ja czekam tzn. moj maz na stringi od Karuska :wink:
sorry, przeczytałam MA stringi od Karuska i pomyślałam sobie: ho ho ho...

Aksamitka
24-11-2012, 22:45
ależ nie "w trakcie", może być "po" :whistle:No,ale że mam obfotografować cały dom i okolice? :lool:

n2605
24-11-2012, 22:46
Jak to się dzieje, że pojawia się jakieś "pukanie" i w kwadrans trzy strony się napisało, hę?

Zlot jakiś czy co?

glo
24-11-2012, 22:47
Jak to się dzieje, że pojawia się jakieś "pukanie" i w kwadrans trzy strony się napisało, hę?

no wiesz... zapukaj w stół i takie tam...

Mita
24-11-2012, 22:48
No,ale że mam obfotografować cały dom i okolice? :lool:
nie aż tak "po" :mrgreen:

Zlot jakiś czy co?
a tak se tu stukamy :whistle:

JJ
24-11-2012, 22:50
kocham WAS :lool::lool::lool:

My tzn JA Ciebie tez :kiss:

demona
24-11-2012, 22:51
jesli PO to ja moge pierwsza, ale ostrzegam
WASZE ZYCIE NIE BEDZIE JUZ TAKIE SAMO!!!!

http://lh6.ggpht.com/_AJUHR5vMDOg/TNmxKlLOftI/AAAAAAAAA0w/fitg4ibIpIE/s720/DSC06709.JPG

n2605
24-11-2012, 22:54
pukanie + kuchnia lub łazienka, to pytam się, gdzie hydraulik?????

lilka_l
24-11-2012, 22:55
Piwo wygląda jakby miało zaraz ekslodować:oops:
W zasadzie trudno się dziwić...

pukanie + kuchnia lub łazienka, to pytam się, gdzie hydraulik?????

No, wyszedł już;)

JJ
24-11-2012, 22:55
demona nie doczyscilas blatu kolo bananow :poke:

Aksamitka
24-11-2012, 22:56
pukanie + kuchnia lub łazienka, to pytam się, gdzie hydraulik????? :lool:

A ja bym pokazała niektóre miejsca, ale nie do wszystkich mam klucz :lool:
Demona w takiej kuchni to faktycznie nie ma nic innego do roboty ;) :mrgreen:

n2605
24-11-2012, 22:58
Demona w takiej kuchni to faktycznie nie ma nic innego do roboty ;) :mrgreen:

Ale to zdjęcie PO, przed tak nie lśniło, ale wyfroterowali. aksamitka, idź walcz o czystość blatów!

Aksamitka
24-11-2012, 23:01
Ale to zdjęcie PO, przed tak nie lśniło, ale wyfroterowali. aksamitka, idź walcz o czystość blatów!Bigos tam rządzi dzisiaj-boję się co będzie jak się zapamiętam :lool:
Ale super określenie :thumbs up: :mrgreen:

silver
24-11-2012, 23:04
jesli PO to ja moge pierwsza, ale ostrzegam
WASZE ZYCIE NIE BEDZIE JUZ TAKIE SAMO!!!!

trochę Cię znam i nie ukrywam, że z drżeniem serca rollowałam stronę w dół... 8))

Ale to zdjęcie PO, przed tak nie lśniło, ale wyfroterowali. aksamitka, idź walcz o czystość blatów!

dorulka
24-11-2012, 23:04

dobrze, ze te blaty dodałas, bo walka o czystość ... :nono:

silver
24-11-2012, 23:05
Regulamin(21 Przeglądających)

glo
24-11-2012, 23:06
chyba podglądających ;)

Aksamitka
24-11-2012, 23:06
:lol:Pacz-kiedyś się stało :mrgreen:

dorulka
24-11-2012, 23:07
chyba podglądających ;)

wojeryzm???

JJ
24-11-2012, 23:07

no co
kazdy pilnie studiuje REGULAMIN :lool::lool:

guzik
24-11-2012, 23:10
demono potrafisz budować napięcie :thumbs up:

moje życie zyskało nowy wymiar;)
tylko moja kuchnia za mała

glo
24-11-2012, 23:11
wojeryzm???
wojeryzm, blatyzm, do wyboru, do koloru.

Mita
24-11-2012, 23:12
Blatyzm :lool:

wetówka
24-11-2012, 23:20
chyba podglądających ;)

no co:-) wazne rozmowy sie tocza wiec kazdy by chcial podgladnac o czym;-)

Frezis
24-11-2012, 23:20

Agulinka
24-11-2012, 23:21
a ja siedzę tu i czytam ten wątek, podczas gdy m poszedł do kuchni "gotować"... już wiem kto go zainspirował!