Zobacz pełną wersję : Kolorystyka forum
Znalazłam w różnych tematach pojedyncze wnioski ale:
Nasz turkusowo-beżowy kolor forum już trochę powisiał. Jak to kobieta chciałabym mieć wybór. Drogi Administratorze - dodaj nam wybór - ze 2-3 nowe "theme"sy :)
takie znalazłam free
http://www.webandart.gr/templates/free.html
http://www.jamespegram.com/22-fresh-and-usable-vbulletin-4-0-themes/
:mighty::mighty::mighty:
ktoś ze mną :confused:
ktoś ze mną :confused:
Ja przeciw! :mrgreen:
Obecny bardzo mi się podoba i lubię go! :thumbs up:
Ja przeciw! :mrgreen:
Obecny bardzo mi się podoba i lubię go! :thumbs up:
Nawet jakby był obecny i 2-3 do wyboru :ninja:
Mayka1981
21-11-2012, 10:01
Różowe! RÓŻOWE! Albo w panterkę! :hmm:
madagaskar
21-11-2012, 10:40
:lool::lool::lool:
mi tam sie nasz podoba
choc bym turkusem tego nie nazwala:ninja:
Ja jestem za.
Dobrze miec wybór!
Ja też za. Lubię czasem takie zmiany i na pewno bym korzystała.
miss_kumcia
21-11-2012, 12:22
Ja tez! Ja tez!:mrgreen:
proponuję barwy najbardziej pożądanej szmaty :)
Pekatrine
21-11-2012, 12:51
Taaak, chustobarwy to dobry pomysł
macierzanka
21-11-2012, 13:01
Zmianę barwy życzyłabym sobie, nawet często, dla zmylenia współmieszkanców.
Przeżyłam już kilka zmian tutaj i teraz jest dobrze.
Po zmianach długo nie czuję się "u siebie":ninja:
:thumbs up:
edit: A ja lubię tylko te piosenki, które już znam ;)
ślimaczuś
21-11-2012, 13:09
O ale fajnie by było gdyby użytkownik mógł sobie sam zmienić koorystykę :) Głosuję za różem, byłoby tak cukierkowo ;)
A ja bym zmieniła na niebiesko - zielony, czyli kolory jakie ma uzywany przeze mnie w pracy program. W ten sposób jak mnie kierownik z nienacka zajdzie od tyłu nie skapnie się, że namiętnie się obijam czytując forum :hide:
A ja bardzo proszę nic nie zmieniać kolorystycznie :-)
Tolerancja
21-11-2012, 16:39
jestem za!! amarant? mmmm
nie mam nic przeciwko, ale osobiście nie widzę potrzeby. Pasuje mi tak, jak jest.
Kasia.234
21-11-2012, 19:02
Przeżyłam już kilka zmian tutaj i teraz jest dobrze.
Po zmianach długo nie czuję się "u siebie":ninja:
o właśnie :) nie zmieniać nic ;)
w chrupki!!
Mnie bardziej chodziło o to, żeby w profilu dodać okienko z możliwością wyboru z tym tematem który jest lub 2-3 innymi. Mnie by interesował ciemny z jasnymi literami tak OT.
W forum phpBB jest taka opcja, zeby użytkownik wybierał, nie wiem czy vBulletin ma taką opcję, ale to musi się 3oko wypowiedzieć :)
Aksamitka
21-11-2012, 20:51
Ja od dawna tęsknię za czymś wyraźnym :mighty:
Kolory niemdłe.Litery wyraźne ;)
I chyba nie chciałabym mroźnego niebieskiego.
Opcja z wyborem byłaby wypasiona :-)
ja jestem przyzwyczajona jak jest
ale w sumie podstęp macierzanki :thumbs up::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
nie mam nic przeciwko, ale osobiście nie widzę potrzeby. Pasuje mi tak, jak jest.
popieram:thumbs up:
zawsze mozecie sobie monitorki rozregulowac :twisted:
O, o! Mój m. poznaje po szacie graficznej gdzie siedzę.... A jakby tak parę kolorystyk do wyboru....:twisted: Jestem za! :thumbs up:
To byla od poczatku istnienia forum bardzo problematyczna sprawa. My tez chcielibysmy zeby bylo mase przeroznych skorek do wyboru.
Problem polega na tym, ze po pierwsze skorki oficjalne sa brzydkie i nudne a nieoficjalne (fikusne) obciazaja dodatkowo serwer. Po drugie, jest
bardzo malo skorek ktore maja grafike z polskimi napisami. Obecna skorka jest dosc lekka dla serwera i kupilismy na nia licencje i sam robilem polskie przyciski itp, ale zabralo to tyle czasu ze wiecej juz sie za to nie zabiore. Nawet gdyby znalesc fajna gotowa to pozostaje problem z obciazeniem. Sa jeszcze inne komplikacje typu poprzesuwane menu itp, nie wszystkie skorki pasuja mianowicie do naszego layoutu. W kazdym razie sporo czasu i pomyslunku spedzilismy przy roznych okazjach nad wygladem forum, i niestety ale stabilnosc i funkcjonalnosc forum musi dla nas byc wazniejsza niz wyglad. Ze wzgledu na Was, przede wszystkim :)
Nie jestesmy zamknieci na rozne mozliwosci w przyszlosci, byc moze kiedys zamowimy pakiet skorek, np. w jednym layoucie ale w wielu kolorach.
Mayka1981
22-11-2012, 19:05
No i gut :)
Czyli panterka nie ucieknie ;)
Szkoda bardzo, turkus jest wybitnie nie mój i strasznie mnie męczy :?
amst, a może masz przejaskrawione kolory ustawione?
U mnie na 2 różnych ekranach nie ma turkusu.
Za to wcześniej, kiedy chłop do jakiejś ciemnej gry ustawił u siebie kontrast na maksa i jeszcze rozjaśnił, to kolory forum (i nie tylko) wyjątkowo mocno dawały po oczach. Może i u Ciebie za bardzo coś podkręcone?
madagaskar
22-11-2012, 21:21
:lool::lool::lool::thumbs up:
u mnie tam ladniutki niebieski , a nie turkus
Winoroslinka
22-11-2012, 22:01
Nie wiemgdzie sie o to spytac, nie widze zadnego watku o tym - co toza gwiazdki sie pojawily??
Kasia.234
22-11-2012, 22:03
Nie wiemgdzie sie o to spytac, nie widze zadnego watku o tym - co toza gwiazdki sie pojawily??
jest ich więcej niż było kropek, bo jest więcej chustostatusów :)
wcześniej po 6000 postów nie było juz nic a teraz jest, niespodzianka :D
taka nowość
patrysha
22-11-2012, 22:06
a czemu niektórzy mają gwiazdki a inni dalej kropki?
Winoroslinka
22-11-2012, 22:06
Ale ze jak?
Ze pomiedzy poszczegolnymi okresleniami sa i gwiazgdki, jako przystanki posrednie miedzy poszczegolnymi nazwami uzytkownika?
Kasia.234
22-11-2012, 22:12
a czemu niektórzy mają gwiazdki a inni dalej kropki?
Ale ze jak?
Ze pomiedzy poszczegolnymi okresleniami sa i gwiazgdki, jako przystanki posrednie miedzy poszczegolnymi nazwami uzytkownika?
tu znajdziecie więcej info :)
http://chusty.info/forum/showthread.php/80291-Punkty-reputacji-czyli-PUNKTOsza%C5%82?p=2077547&viewfull=1#post2077547
Ale ze jak?
Były rangi, kończyły się na Chustoguru.
Teraz doszły 2 dodatkowe.
A w starych pomarańczowych kropkach, pokazujących, jaka to ranga, brakowało tych dodatkowych 2 kropek.
Administrator zmienił więc grafikę na taką, która pasuje do aktualnej ilości rang.
A jeśli ktoś nie widzi gwiazdeczek, musi wyczyścić ciasteczka, pamięć podręczną przeglądarki i takie tam :)
Winoroslinka
22-11-2012, 22:21
Aaaa, ja nie kojarze zeby byly wczesniej jakes pomaranczowe kropki :lol: