ann_a30
23-02-2009, 11:36
Nie wiem co jeszcze kupić :? Cóż, nie mam takich okazów jak większość z Was :cry: Mam elastyczną Moby Wrapa, ale powoli z nią się żegnamy, bo wagi nam przybywa :) Mam Lisę 6 - jestem bardzo zadowolona. Ustrzeliłam nową na ebayu za pół ceny sklepowej :jump: Idzie Katja 2, kupiona tylko dlatego, że tanio i ma takie fajne frędzle, i że może kiedyś się na coś przyda. Osobiście kolory Katji nie są rewelacyjne, ale nigdy jej na żywo nie widziałam, więc może się zachwycę. Pytanie tylko co ja zrobię z rozmiarem 2... Na plecach jeszcze nie noszę, bo synek nie jest jeszcze zbyt stabilny i główka troszkę lata, jak nie podparta.
Podoba mi się mnóstwo chust, ale ceny są zaporowe, aby mieć wszystko :cry: Może doradzicie coś na lato, synek będzie miał w lipcu rok, może nauczy się siedzieć do tego czasu, ale wątpię czy na nosidło np Mej Taj nie będzie za mało stabilny... Bo rozwojowo jest tak 3 m-ce do tyłu (wcześniaczek). No więc coś z dodatkami, bo piszecie, że lepiej trzymają, żadnej zieleni i błękitów, bo mi mdło się robi od pastelowych kolorów :sick:
No i musi się nadać na dłuższe wyjścia, czyli nic kółkowego.
Macie jakieś rady?
Podoba mi się mnóstwo chust, ale ceny są zaporowe, aby mieć wszystko :cry: Może doradzicie coś na lato, synek będzie miał w lipcu rok, może nauczy się siedzieć do tego czasu, ale wątpię czy na nosidło np Mej Taj nie będzie za mało stabilny... Bo rozwojowo jest tak 3 m-ce do tyłu (wcześniaczek). No więc coś z dodatkami, bo piszecie, że lepiej trzymają, żadnej zieleni i błękitów, bo mi mdło się robi od pastelowych kolorów :sick:
No i musi się nadać na dłuższe wyjścia, czyli nic kółkowego.
Macie jakieś rady?