Zobacz pełną wersję : dzis w Teleexpresie;)
krotko ale rzeczowo - duzo rodzicow duzo chust i pochwala dla noszenia - widzialyscie?:D
Nie oglądam teleexpresu, ale fajnie, że pokazali :D
no my tez zwykle nie ogladamy ale... akurat nic innego nie bylo;)
calineczka
22-02-2009, 17:44
widziałam.
wg mnie do niczego materiał.
zdjęcia jak najbardziej-kolorowo, chustowo aż miło.
nie padło slowo "chusta".
że rodzice, że pod Poznaniem, że jakiś tam program bleble, się uczyli, nowy środek transportu, a na koniec słowo "nosidełko" (czy nosidło").
spieprzyli materiał tym offem wg mnie.
ja nie oglądałam ale małż mi mówił że dużo chust było i że mówili że dla kręgosłupa dobrze :wink:
miedziana
22-02-2009, 18:25
Rzeczywiście krótko, ale myślę, że zachęcająco... jak ktoś będzie chciał to się tematem zainteresuje i w necie poszpera i trafi na chusty :)
A tak w ogóle to chyba był warsztat Ekomamy?? Czy się pomyliłam?
Dla chętnych, którzy chcą zobaczyć cały dzisiejszy Teleexpress link :
http://www.tvp.pl/informacje/teleexpres ... 22009-1700 (http://www.tvp.pl/informacje/teleexpress/wideo/22022009-1700)
była Ekomama, dużo chust, kolorowo, radosnie i że dobrze. i dla kręgosłupa dzieci i dla rodziców. uważam, że jak na taka króciutką relacje było super. że na końcu powiedzieli "nosidło", trudno. ale to raczej żeby ludzie kojarzyli z noszeniem.
dla mnie bomba!
Magdaleno - ogromne gratulacje :applause:
miedziana
22-02-2009, 20:26
była Ekomama, dużo chust, kolorowo, radosnie i że dobrze. i dla kręgosłupa dzieci i dla rodziców. uważam, że jak na taka króciutką relacje było super. że na końcu powiedzieli "nosidło", trudno. ale to raczej żeby ludzie kojarzyli z noszeniem.
dla mnie bomba!
Magdaleno - ogromne gratulacje :applause:
:) Czyli jednak się nie pomyliłam - warsztaty Ekomamy :) Również gratuluję !!
anialodz
22-02-2009, 20:39
a ja wylaczylam akurat tv bo nie moglam ustawic anteny i sie zniecierpliwilam..
a wiecie ze ja tego nosidla nie uslyszalam :oops:
Widziałam relację z warsztatów Ekomamy, ale w regionalnej chyba, lub w 2 programie w wiadomościach. Wypowiadała się jakaś baba, że to niedobrze dla kręgosłupa-duże obciążenie, że najpierw trzeba sprawdzić rozwój ruchowy, że w jednej niekorzystnej pozycji dziecko siedzi, podsumowując, można ale krótko. Ktoś to widział?
a liczba mnoga się liczy ? :wink:
"pierwsze kroki z chustami stawiają na warsztatach........"
anetta1980
23-02-2009, 21:55
Widziałam też wczoraj w programie 2 przed 19. relacje z warszatów Ekomamy w Puszczykowie (chyba?)pod Poznaniem.
serafinka
23-02-2009, 22:00
pozdrowienia dla EKOMAMY!!! ja jej warsztaty wspominam bardzo miło!!!!!!!!!!!!
calineczka
23-02-2009, 22:29
a liczba mnoga się liczy ? :wink:
"pierwsze kroki z chustami stawiają na warsztatach........"
hehe hanti Ty cwaniaro!!! ja widziałam tak z marszu w tv (na jedno ucho, na jedno oko), więc zanim przestawiłam się w stan słuchania-oglądania to słowo w liczbie mnogiej umknęło. za to bardzo wyraźnie było "nosidełko". :(
martalicja
24-02-2009, 13:29
Ja nie widziałam tego teleexpresu, ale mój dziadek tak, no i kilka osób w mojej wsi też :) Myśląc, ze mam małego w wisiadełku (bo był pod kurtką) moja ciotka zaczęła mi zachwalać chusty, bo w tv pokazywali :) a to się zdziwiła, jak odpięłam zamek kurtki ;)
Także materiał dotarł pod pobliskie mi strzechy :D
Magdalena
24-02-2009, 14:13
Odpowiedzialam juz tutaj viewtopic.php?f=7&t=14231 (http://www.chusty.info/forum/viewtopic.php?f=7&t=14231)
Byl dwa materialy:jeden w telekspresie jak sie okazuje bez negatywnie brzmiacego komentarza pani doktor i w panoramie wieczornej z tymze komentarzem i pokazujacym torbe dla dzieci, jako chuste.
Warsztaty faktycznie ja prowadzilam w ramach akcji Fundacji Aktywnosci Lokalnej. I bylo bardzo mile i ciekawie. Byla tylko jedna mama juz chustowa!
Dziekuje za pozdrowienia i gratulacje!!! To przedostatnie moje spotkanie z chustowymi mamami na warsztatach przed rozwiazaniem. Bedzie mi tego brakowalo :-)
po podróży w tych specjalnych nosidełkach czują się jak nowonarodzone
ehh..ale ważne że pokazali chusty. I powiedzili że ekologiczne :D