PDA

Zobacz pełną wersję : brak odpowiedzi na priv

annagdynia
03-11-2012, 21:33
nie wiem czy to tu, ale
zdarza mi się, że nie mam kontaktu z osobami z forum, tzn. piszę pw i nie otrzymuję odpowiedzi, ponawiam moje zapytanie i znowu cisza.
hymmm myślę sobie olewa mnie ;) ale
1. zdarza mi się to z różnymi osobami
2. czasami jest to ktoś z kim już się wymieniałam informacjami i mam dobrą relację
3. nawet dostałam raz odpowiedź, że pw nie doszło

czy też tak macie, czy tylko u mnie jakiś błąd?

Mayka1981
04-11-2012, 18:05
Ja bym sprawdziła, czy wysłane rzekomo wiadomości zapisują CI się w skrzynce nadawczej - o ile masz taką opcję zaznaczoną.
Jak nie masz - to sobie zaznacz :D

To raz - a dwa, zaznacz sobie, żeby dostać potwierdzenie odebrania wiadomości. Wtedy się okaże czy osoba wiadomość odebrała czy nawet do skrzynki nie zajrzała.

Wszystkie powyższe dostępne do "odhaczenia" w zaawansowanej edycji wiadomości na dole strony :)

Karusek
04-11-2012, 18:48
To raz - a dwa, zaznacz sobie, żeby dostać potwierdzenie odebrania wiadomości. Wtedy się okaże czy osoba wiadomość odebrała czy nawet do skrzynki nie zajrzała.

zawsze taka osoba może włączyć "Nie wysyłaj potwierdzenia" :(

kiedyś dziewczyny pisały, że jeśli przegląda się forum na telefonie, to nie ma się dostępu do skrzynki albo możliwości odpisania na pw, jakoś tak mi się kojarzy...

możesz też pisać w profilu tej osoby, że czekasz na kontakt, ale nie wiem, czy ta osoba zwraca na to uwagę (sama na wpisy w profilu nie zwracam uwagi, może dlatego, że ich nie mam :D)

wildhoney
09-11-2012, 17:12
To, że sobie zaznaczę "popros o potwierdzenie odebrania wiadomości" to nic nie daje:/ ja też od kilku dni piszę pw do różnych ludzi i cisza:/ podobno do mnie też ktoś pisał, a do mnie nic nie doszło:/

PchlePsotki
09-11-2012, 17:37
Już kilka razy tak było jak forum siadało, że wiadomości nie były wysyłane albo nie dochodziły albo posty w tematach nie pojawiały się a później okazywało się że się dublowały albo po 3 takie same wiadomości dochodziły.
U mnie ostatnio tragicznie muli , ładuje sie ładuje albo wysyła, ja jestem pewna ze wysłało,a później wychodzi że nawet w wysłanych sie nie zapisało albo wskakują mi cuda po angielsku że forum niedostępne.

mamafranka
09-11-2012, 21:21
Już kilka razy tak było jak forum siadało, że wiadomości nie były wysyłane albo nie dochodziły albo posty w tematach nie pojawiały się a później okazywało się że się dublowały albo po 3 takie same wiadomości dochodziły.
U mnie ostatnio tragicznie muli , ładuje sie ładuje albo wysyła, ja jestem pewna ze wysłało,a później wychodzi że nawet w wysłanych sie nie zapisało albo wskakują mi cuda po angielsku że forum niedostępne.

o tez tak miewam

tysonlee
10-11-2012, 07:36
dostalam kilka dni temu jakis priw, ktorego nie widze w folderze Odebrane.