PDA

Zobacz pełną wersję : Co robię nie tak?:-(((

lorak
27-10-2012, 23:01
E no, co ja robię nie tak?:hmm: Szerszenia wiążę w 2x, ale on ZAWSZE mi się w tej chuście odgina i tak jakby podskakuje, boję się, że mi wypadnie:help: i jeszcze głowę przechyla do tyłu, tak że mu ta glowa wisi:cryy:Przez to rzuciłam tą chustę w kąt. Co jest nie tak? Z elastyczną też mi nie bardzo wychodziło. Może ja antytalent do chustonoszenia?

Chustę mam tkaną, a Szerszenia 1,5 roku.

Jasnie Pani :)
27-10-2012, 23:03
nikt ci nic nie powie bez zdjęć. Znaczy możemy podać milion teoretycznych powodów, ale zdjęcia umożliwiły by nam podanie właściwych Waszemu przypadkowi ;)

lorak
27-10-2012, 23:07
aa no tak:duh:, to jutro się pokażę w takim razie. Dzięki

Karo.
28-10-2012, 08:12
Półtora roku to ciut sporo na noszenie z przodu, może mu zwyczajnie nie pasuje? Mój Młody niespełna 8 miesięcy i też już się odgina i cuduje z przodu, na plecach zdecydowanie lepiej.

Emi
28-10-2012, 08:52
może Szerszeń ma ochotę widzieć świat a tyłem do kierunku jazdy nie daje najlepszej widoczności. może spróbuj go na plecy?

lorak
28-10-2012, 11:42
Wrócą ze spaceru to cyknę zdjęcie, bo może ja coś źle wiąże. A na plecy próbowałam, ale wychodzi mi tylko z asystą. A asysta cały dzień pracuje, sama nijak nie potrafię zarzucić Szerszenia na plecy, bo on robi wszystko, żeby mi to zarzucenie uniemożliwić:mad:

A może wiązanie na biodrze? Tylko czy zwykłą tkaną da się tak zawiązać? I czy ja to będę potrafiła zrobić:hmm:

mamuchap
28-10-2012, 12:00
na biodra da sie z tkanej, tylko długo tak nie ponosisz. Generalnie wiązania na boku są dobre na krótkie wyjscia, bo obciązają tylko jedną stronę.

jesli nie dajesz rady sama, to może:
1. poszukaj doradczyni/innej mamy
2. spróbuj na plecach nosic w nosidle MT/ergonomik

ja wogóle sie nie dogadałam z 2x. Swojego 3-latka, jesli ma ochote na noszenie z przodu - wiąze w kieszonkę