Zobacz pełną wersję : Dzień dobry :)
Cześć,
Jestem mama niespelna trzymiesiecznego Jasia. Na dobre z chustowaniem zaczelismy jakies dwa tygodnie temu (odwazylismy sie wyjsc z domu). Tydzien wytrzymalismy na elastyku. A teraz wprawiamy sie w tkanych. Jak widzicie krotko trwa moja przygoda z chustowaniem (poki co), ale juz obserwuje u siebie objawy chustomanii i zaczynam obawiac sie o nasz przyszly rodzinny budzet :)
:welcome: przesiadka na tkaną to świetny kierunek :)
Juz sie o tym przekonalismy :). Teraz przeginamy w druga strone. W dzien dziec spi tylko w chuscie jak mama chodzi :)
witamy :)
w tkanych? czyli nie jedna? ;)
zaczynam obawiac sie o nasz przyszly rodzinny budzet :)
bój się, bój :mrgreen:
a na poważnie-witaj! :)
witamy :)
w tkanych? czyli nie jedna? ;)
ano druga powinna być już w drodze, czyli na razie ubogo. A z chustami jak z majtkami - nie wypada codziennie w tej samej ;)
bój się, bój :mrgreen:
a na poważnie-witaj! :)
no boje sie, tym bardziej, ze moj maz mnie nie hamuje - zero rozsadku w tej rodzinie ;)
dzieckoziemi
25-10-2012, 00:21
No to widzę, że to forum w sam raz dla Ciebie. :) Witaj! :hey:
ano druga powinna być już w drodze, czyli na razie ubogo. A z chustami jak z majtkami - nie wypada codziennie w tej samej ;)
no boje sie, tym bardziej, ze moj maz mnie nie hamuje - zero rozsadku w tej rodzinie ;)
hihiihihi witaj Atoka, nieźle się uśmiałam z tego porównania do majtek :) przy okazji pozdrawiam mój kochany Szczecin
Witam i pozdrawiam serdecznie :hello: