PDA

Zobacz pełną wersję : Cześć wszystkim :)

Mariion
11-10-2012, 16:33
Witam wszystkich! :):):)

Chciałabym się przedstawić - jestem z Warszawy, na imię mam Marzena i jestem mamą 5-tygodniowej malutkiej Ani :) moje Słoneczko uwielbia noszenie i bycie bliziutko mamy :heart:

Dopiero zaczynamy przygodę z chustowaniem, ale mną już zawładnął chustoszał ;) i powiem szczerze, że to w głównej mierze zasługa tego forum :D

Chustami zainteresowałam się już na początku ciąży - bardzo mi się spodobało to, że można w chuście swoje dziecko wszędzie zabrać, wszystko mu pokazać, ciągle je mieć przy sobie, a jednocześnie mieć swobodne ręce.

Pomyślałam, że dobrze byłoby się temu bliżej przyjrzeć :) no i tak się przyjrzałam, że mam już 3, i o zgrozo, planuję zakup kolejnych:applause:

Otoczenie jest nieco sceptyczne, zwłaszcza moja Mama, ale już Mąż wspiera bardzo, ma już nawet swoją chustę (fioletowe Koła Zębate) i twardo mówi, że będzie nosił :)

Także, innymi słowy, wpadłam jak śliwka :hide::mrgreen:

Pozdrawiam wszystkich serdecznie!!!:D

goshya
11-10-2012, 16:40
Witaj i miłego chustonoszenia:):):)

IzaBK
11-10-2012, 19:55
niezłe tempo budowania stosiku :ninja:
:welcome:

magnus
11-10-2012, 20:05
Hej, hej :) Czuj się tutaj jak najlepiej :)

P.S. Choć istnieje niebezpieczeństwo, że oprócz chust zapragniesz innych rzeczy - wszystko przez forum :)

Gugu
12-10-2012, 01:12
Witaj:hey: na bank wsiąkniesz Tu i nieraz będziesz żałowała dnia, w którym się tutaj zarejestrowałaś (oczywiście to będzie tylko chwilowe;)

Mariion
19-10-2012, 23:23
Witaj i miłego chustonoszenia:):):)

Hej, hej :) Czuj się tutaj jak najlepiej :)

P.S. Choć istnieje niebezpieczeństwo, że oprócz chust zapragniesz innych rzeczy - wszystko przez forum :)

No właśnie zaczynam zgłębiać temat pieluch wielorazowych ;)

Witaj:hey: na bank wsiąkniesz Tu i nieraz będziesz żałowała dnia, w którym się tutaj zarejestrowałaś (oczywiście to będzie tylko chwilowe:wink:

Oj, to pewne ;)

niezłe tempo budowania stosiku :ninja:

Ano :hide::wink:

Dziękuję bardzo za miłe przywitanie!!:D

dzieckoziemi
20-10-2012, 00:32
Hej, hej! Moja córeczka też ma 5 tygodni i na razie tylko jedną własną chustę - niezłe masz tempo poszerzania stosiku. :)

Mariion
07-11-2012, 01:50
Hej, hej! Moja córeczka też ma 5 tygodni i na razie tylko jedną własną chustę - niezłe masz tempo poszerzania stosiku. :)

Hej :)

Super, widzę, że mamy córeczki w tym samym wieku :) a co do chust - oj tak i niestety choroba się pogłębia...:sick:;)

JJ
12-11-2012, 18:01