Zobacz pełną wersję : chuściochy w PYTANIU NA ŚNIADANIE
efcia1981
10-10-2012, 09:18
TERAZ SALSA W CHUSTACH :D:wrapmom::wrapmom::wrapmom::wrapmom::wrapmom:
Oglądam i podziwiam :love:.
martajotka
10-10-2012, 09:21
właśnie włączyłam TV a tu taka miła niespodzianka :)
PchlePsotki
10-10-2012, 09:22
Też widziałam :applause:
Szkoda,że jade do pracy:cry:
aaa wyłączyłam chwilkę przed tym. Stwierdziłam że tańce to mnie nie interesują:hide:
Akurat przełączyłam na 2 i widziałam :)
Pomysł super :thumbs up::thumbs up: ale wiązania już trochę mniej super ....
maluchy spały więc pewnie zadowolone.
jakby ktoś nie widział wczoraj ;)
http://www.tvp.pl/styl-zycia/magazyny-sniadaniowe/pytanie-na-sniadanie/mama-i-ja/salsa-z-dzieckiem/8760904
glodomorek
11-10-2012, 21:05
Mnie zaczepiły wczoraj 2 panie na przystanku i opowiadały, że właśnie oglądały w pytaniu na śniadanie mamy w chustach, które tańczyły salsę i mówiły że to tak fajnie wyglądało i w ogóle chusty są takie super, sprytne i w ogóle zazdroszczą :D
Mnie zaczepiły wczoraj 2 panie na przystanku i opowiadały, że właśnie oglądały w pytaniu na śniadanie mamy w chustach, które tańczyły salsę i mówiły że to tak fajnie wyglądało i w ogóle chusty są takie super, sprytne i w ogóle zazdroszczą :D
To samo mnie.spotkalo we Wrocławiu! Miłe, prawda?:)
glodomorek
11-10-2012, 21:21
Też wczoraj? Może to te same panie? Ja na konsultacje chustowe jechałam, wsiadałam na pl Orląt Lwowskich w 31+ koło 12.30.
hej a to nie był nikt od nas:confused:
MamaJulki
13-10-2012, 16:36
też widziałam i miło mi się zrobiło ;)
mnie to przeważnie osiedlowe Panie zaczepiają z pytaniami typu "wygodnie jej?" "nie udusi się?" "nie cierpną jej nóżki?" albo raz w sklepie jedna ekspedientka się zachwycała na co druga jej mówi śmiertelnie poważna, że ona słyszała, że top strasznie niezdrowe, że dziecko może się udusić i okropna matka jestem...