PDA

Zobacz pełną wersję : Witam :)

Marciula
09-10-2012, 21:15
Witam serdecznie wszystkie chustowe mamy :applause:
Mam na imię Marta, mieszkam we Wrocławiu, mam córcię Tosię(4,5l) i w brzuchu rośnie mi mały rozbójnik - Kacperek :)
Pierwszą styczność z chustą miałam gdy się urodziła Tosia, mama kupiła mi chustę, próbowałam, ale niestety nijak mi nic nie wychodziło i szybko zrezygnowałam. Teraz będę zawzięta i się nie poddam! :mrgreen: byłam wczoraj na warsztatach chustowania, które odbyły się w ramach Tygodnia Bliskości, dzisiaj edukowałam się nt pieluch wielorazowych. Te warsztaty wiele mi dały, rozjaśniły wiele niejasnych wcześniej spraw i już wiem na pewno, że Kacper będzie dzieckiem w chuście i pieluchach wielorazowych.
Ogólnie teraz zajmuję się siedzeniem w domu :lol: planuję założyć własny biznes, ale ostatnio coraz gorzej mi to idzie :hide: dorywczo zajmuję się adopcjami królików, pomagam przy ratowaniu królików i kotów :beat: kocham futrzaki. W domu mam dużego, hodowlanego królisia do przytulania :lol: w razie pytań o adopcje, królisie i te sprawy mogę pomóc :help:
Tak więc witam się z Wami, mam nadzieję, że mnie nie wygonicie :mrgreen: z braku olbrzymich środków na koncie planuje na początek kupić używaną chustę tkaną oraz używane pieluszki wielorazowe.
Ale się namarudziłam! :duh: Pozdrawiam wszystkie mamusie :)
p.s. termin mam na 5.03.2013r, mam jeszcze trochę czasu na edukację i przygotowania :D dodam, że Tosia urodziła się w 32tc, ciąża bardzo problemowa, teraz też już są problemy.... Ale mam nadzieję, że uda nam się dotrwać do terminu!

horpyna
09-10-2012, 22:07
Witaj serdecznie i rozgość się :) Mam nadzieję, że Ci się u nas spodoba.

Pozazdrościć mamy, która sama kupiła Ci chustę :)

Gabriela1999
09-10-2012, 22:10
Witaj i rozgość się:-)
Moje córcie też są wielkimi fankami królisiów:-)

miss_kumcia
09-10-2012, 22:10
witaj!:hello:
poznałyśmy się dzisiaj "na żywo",więc wirtualnie też się przywitam:D

to forum wciąga,więc rozgość się dobrze:lol:

Marciula
09-10-2012, 22:15
Dziękuję bardzo za miłe przywitanie :heart: oj niech mnie wciągnie i pomoże przy chustowaniu synka! :mrgreen: no i przy pieluchowaniu, bo przy tym raczej więcej roboty będzie :hide:
A moja mama to światowa i młoda kobitka :lol: chciała dobrze, ale ja za szybko się poddałam...

Jeremiahu
10-10-2012, 10:15
hej! powodzenia i oby synkowi się za bardzo nie spieszyszło do wyjścia:-)

dzieckoziemi
10-10-2012, 10:20
Wow, fajna mama. :) moja nadal na chusty patrzy krzywo, a już drugiego dziabąga noszę.

Witaj na forum i udanego noszenia synka!

ślimaczuś
10-10-2012, 10:25
Witaj, rozgość się, a termin na 5 marca 2012, toż to dawno temu było :D

Marciula
10-10-2012, 10:29
O matko :hide: ale napisałam! :duh: :mrgreen:
Ja się boję jak rodzina zareaguje na pieluchy wielorazowe... Ale decyzja już podjęta więc nie obchodzi mnie zdanie "lepiej wiedzących".
Już mam wstępnie wybraną chustę :) chcę bambusowego LennyLamb :D

gosica502
10-10-2012, 11:23
Ja też się bałam opinii innych jeśli chodzi o pieluchy wielo, na początku wsparcie miałam tylko u taty mojego a mama z mężem się przekonali jak już zakupiłam kilka sztuk i wypróbowali. I na ich opinii mi tylko zależało bo głównie oni pomagają w opiece nad córeczką. :) Innym osobom cierpliwie tłumaczę na czym to polega, oglądają i twierdzą że super rzecz, z moich obserwacji wynika że ogólnie starsze pokolenie chyba pozytywnie na te pieluszki reaguje bo sami nas wychowali na tetrze a jak widzą że te takie wygodne i ładne i nie przeciekają zwykle to tym bardziej są oczarowani.

WItaj na forum :)

LavandUla
10-10-2012, 12:11
Witaj!
Naprawdę - niezwykła Mama :) Niech się Dzidzia rozwija pięknie w brzuszku, a Ty na forum :D Miło poznać Kogoś z rodzinnych stron!
:hello:

olmis
10-10-2012, 22:10
Już mam wstępnie wybraną chustę :) chcę bambusowego LennyLamb :D

dobry wybór:)

przyjemności z oczekiwania, noszenia i forumowania!

Gugu
19-10-2012, 22:29
Miło Cię poznać! Wytrwałości do marca i spokoju życzę!:hey: