Zobacz pełną wersję : Wszystko mam chustowe...
Tak mnie naszło dzisiaj na przemyślenie co właściwie mam w torebce... I trochę się zdziwiłam :mrgreen:
W chustowej torebce (gekony fioletowe) mam chustowy futerał na iPada (jakiś Storczyk chyba), chustowy chustecznik (Inka) i dwie chustowe smyczki - do przepustek (Jade Spring) i do telefonu (Jade Candy) :ninja: Ot, magia forumowego handmade :lol:
Też tak macie, czy tylko ja jestem nieco (chustowo) rypnięta? :hide:
joannazd
26-09-2012, 07:52
a jak wyglada futeral, pokazesz?
Ja tak nie mam :twisted: Ale nie, że jesteś rypnięta :cool:
Jakoś nie dorobiłam się chustowych gadżetów po prostu:)
Torebki na pewno się nie dorobię, bo jestem fanką torebek skórzanych. Chociaż na kims bardzo mi się podobają chutowe, to one nie dla mnie:twisted:
a jak wyglada futeral, pokazesz?
W tej chwili nie mam zdjęcia, ale szyła go gosia83 - coś jak te inkowe z tego wątku, tylko ja chciałam bez usztywnienia, i klapka jest szersza,trapezowa a nie tójkątna, na trzy napki :-)
http://chusty.info/forum/showthread.php?t=74651&page=1
A ja mam dwie chustowe torby, dwie chustowe smyczki, kosmetyczkę i woreczek z chust i chustową zakładkę do książki. A moja córa ma 3 chustowe woreczki z grochem do zabawy. Jak szaleć to szaleć! :D
Bo to ładne rzeczy są :ninja:
W sumie mam jeszcze jedną/dwie torebki chustowe :hide: No i zamówiłam ciepły chustowy kocyk u Basindy... :mrgreen:
OT
Roma kiedyś/gdzieś wrzucałaś link do aukcji allegro z torebkami skórzanymi w różniastych kolorach, taka prosta raczej; możesz poratować?:oops:
Kot.w.paski
26-09-2012, 10:20
Ja też chcę chustowe woreczki z grochem, kto takie robi???
Haha .
Ja mam tylko chustową smycz :)
Też tak macie, czy tylko ja jestem nieco (chustowo) rypnięta? :hide:
pffff, a biżuteria od Brikoli? :mrgreen:
pffff, a biżuteria od Brikoli? :mrgreen:
Nie mam. Znaczy, zdrowa jestem :mrgreen:
Nie mam. Znaczy, zdrowa jestem :mrgreen:
nie ma ludzi zdrowych, są tylko niezdiagnozowani :twisted:
:lool:
a breloczek z latawicy?:D
noęc mało, że mam jak Livada, to ostatnio się zorientowałam, że ubrani jesteśmy niemalże totalnie wymiankowo-forumowo.
niemalże, gdyż każde z nas miało na sobie po jednej rzeczy zakupionej poza forumowo - ja majty, a Tadzio skarpety :D
i jeszcze zamotani w wymiankowego martina byliśmy :bduh:
Breloczka też nie mam :mrgreen:
Fakt, łupy wymiankowe też są oddzielną kategorią... Chociaż ja ostatnio trochę przestałam się udzielać w tym dziale :)
mam tylko kolczyki, za to dwie pary
Ja też chcę chustowe woreczki z grochem, kto takie robi???
Mła :)
carieska
26-09-2012, 20:03
Livada- zakładki do książek ( biżuteria)!!!
święte słowa ;-) ja choć nie mam takich zapasów chrustowych drobiazgów jak przedmówczynie, jednak mam coraz większą listę must have :hide: z utęsknieniem czekam na wypłatę co by to "poszaleć" na chustowo-forumowym HM.
Ale droga livada jak już chustować to pełną parą bez ogródek więc każdy drobiazg chustowy się przyda :twisted:
annagdynia
17-10-2012, 20:39
ja mam etui na karty z chusty, woreczek na okulary przeciwsłoneczne z chusty i smycz chustową :p
torebka, biżuteria brikoli i szyje się kocyk :P nie jest tak źle :P
Taaa... Ja właśnie dorobiłam się chustowego kocyka :ninja:
Mam 2 smycze do kluczy, kolczyki z tęczy, kocyk i MT z chusty :) no i chustę oczywiście :)
To ja jak ty jestem :
zawsze chustotorba, smycz z katji, bryloczek z latawicy, tylko chusto biżu. Kocyk z Pancyka sie szyje. Bielizna MaM albo Engela itd , a szyje mi sie futerał na netbooka, i tylko kosmetyki z forum
ja mam 2 torebki ze skrawkami chust,
kolczyki
szalik z lodena
jeszcze muszę zapolować na jakiś skrawek pumpkina b uwielbiam ten wzór i musze sobie cos z nim zrobić :)
ja mam tylko biżu od Brikoli (kocham ją nad życie, pasuje do wszystkiego, brikola :kiss:)
oprócz tego 2 chusty jeno, ale w gościach są aż się drugiego doczekam :ninja:
a masz chustowy pasek do aparatu ? :ninja: Ja mam dwa :mrgreen:
a masz chustowy pasek do aparatu ? :ninja: Ja mam dwa :mrgreen:
super pomysł 8))
deska do krojenia:ninja:
bo jednak krojenie na oryginale byłoby za bardzo pojechane:lool:
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/484318_10200111446259796_1773771006_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/484318_10200111446259796_1773771006_n.jpg
ja tez chce taka dechę , skąd ją masz ?:ninja::)
ja mam tylko toprby chustowe i smycz z grasolka
Gava zdolna jest. Do wszystkiego :D Nawet do fajnej deski. W tym znaczeniu inaczej będę patrzyć na deskowate chusty :rolleye:
Gava:love::love::love:
Nie nie jestes rypnieta :)
Ja tez mam duzo chustowych rzeczy i jak bym miala wiecej mamony to bym chetnie miala wiecej rzeczy bo ladne sa.
z mojej starej zaczęła odchodzić naklejka:D
zdarłam do końca, wypolerowałam po kleju zmywaczem do paznokci, mauż wydrukował naklejkę i przykleił od spodu:)
boska ta deska!!!! Gava na HM!
Ja mam bizu od Brikoli, chustowa matę, torebki od Dokebu, choinki od Karuska, szaliki i komin od Ann007. Jeszcze by sie cos znalazło:)
boska ta deska!!!! Gava na HM!
:oops:
Ja mam bizu od Brikoli, chustowa matę, torebki od Dokebu, choinki od Karuska, szaliki i komin od Ann007. Jeszcze by sie cos znalazło:)
a co to za mata??? Poka, poka!
Tu (http://chusty.info/forum/showthread.php/90452-Zapraszam-na-aukcje-%29-czyli-kolejna-niewiarygodna-historia-chusty-%29) można nabyć kolejne gadżety chustowe :D
abcd_2007
29-09-2013, 23:18
A ja mam rekawice kuchenną z teczy LL którą dzis uczyniłam :)
http://images62.fotosik.pl/226/b1f72a4fd29bb61amed.jpg (http://www.fotosik.pl)
owieczka33
29-09-2013, 23:31
Gadżety kuchenne z chust! Szalejecie dziewczyny!
U mnie norma. Torba zGirasola od Kagali ze smyczką w komplecie (nie uzywaną na razie), plus biżuty od Brikoli.
Chciałabym coś jeszcze, ale nie wiem co.... :rolleye:
kachasek
30-09-2013, 00:03
trochę tego jest;) torebki, dziecko ma ubranka, moje kapcie się szyją od miesiąca jakoś, podobnie narzuta na łóżko, szmatki z metkami, kosmetyczki...:bduh::lool:
Nie mam, ale dobry pomysl, co zrobic jak nie bede miala serca rozstac sie z chustami na koniec noszenia :P
fajny ten watek, odświeżam :D
ło ja cie, deska do krojenia, rękawica kuchenna :love:
ja mam w planach poduszki na sofę z mojej ukochanej assuri ale to dopiero jak już będę pewna, że więcej dzieci nie będzie bo póki co pierwszego syna nosi :) nawet sofę wybierałam żeby do tych poduszek pasowała :D ach, będą piękne :D
owieczka33
30-01-2014, 20:01
Gadżety kuchenne z chust! Szalejecie dziewczyny!
U mnie norma. Torba zGirasola od Kagali ze smyczką w komplecie (nie uzywaną na razie), plus biżuty od Brikoli.
Chciałabym coś jeszcze, ale nie wiem co.... :rolleye:
No i chciejstwa stały się ciałem :) Mam: 2 szalogolfy od Basindy, dwie apaszki dla Niuni od atelki, spódniczkę, spodnie i opakowanie na matę do jogi od hanny, oraz smyczke z LennyLamb. Więcej nie pamiętam :lol:
FatalFuchsia
30-01-2014, 21:46
Nie mam nic, tylko chusty
Sent from my RM-821_eu_netherlands_315 using Tapatalk
huskymama
30-01-2014, 21:53
u nas oprócz chust pojawiła się ostatnio spódniczka z nati pao :love: .... tylko hmmm będzie na Hanię dobra za jakiś rok najwcześniej gorzej jak mi powie że jej się nie podoba....to chyba z okna na parterze wyskoczę :twisted: ....a ja się na nią gapię i sama bym taką chciała :-D .... no i przez tą spódniczkę już mi się zachciało torby :duh:
dobrze, że mnie pawie nie kręcą bo ostatnio na allegro widziałam właśnie spódniczkę, kosmetyczkę i coś tam jeszcze z pao natkowych :D
abcd_2007
31-01-2014, 10:15
kosmetyczka była moja :) A reszta produkcji hanny:)
A mi się marzy fotele obić pao:hide:
kachasek
31-01-2014, 22:27
u nas doszlo trochę, choćby narzuta na łóżko ;)
huskymama
31-01-2014, 22:37
dobrze, że mnie pawie nie kręcą bo ostatnio na allegro widziałam właśnie spódniczkę, kosmetyczkę i coś tam jeszcze z pao natkowych :D
to chyba mój małż spódniczkę tą nabył :-) ... w każdym razie dziś w tej spódniczce 3,5 latka koleżanki biegała i się załamałam, że na Hanię jeszcze długo dobra nie będzie ... a miałam nadzieję, że ją na zlot forum w te pawie wystroję :ninja:
A mi się marzy fotele obić pao:hide:
jesssu taka profanacja, że lepiej się nie ujawniać z tak perwersyjnymi marzeniami :lol: :ninja:
u nas doszlo trochę, choćby narzuta na łóżko ;)
no nie mów że masz takie wąskie łóżko na 70 cm ;-)
mnie się marzy jakaś wypasiona torba listonoszka :heart:
anialodz
31-01-2014, 23:20
od 4 lat trzymam kawalki zary i nie mam pomyslu co z nimi zrobic...marta, pokaz te paski do aparatu?
Ja nie mam nic co by z chusty było uszyte, ale uuuuuuuuwielbiam torby i torebki, na których są wizerunki mam z dziećmi w chustach. Oczywiście wszystko kupione tu na forum, no bo gdzie?:)
Więc mam 6 toreb na zakupy (3 różne wzory) od goralki. Torebkę filcową od toffi, i dziś dotarła do mnie torba od Bastet.
Każda w innym stylu ale ja mam jakiegoś fioła na tym punkcie.
Marciula
07-06-2014, 17:38
tylko ja używam chusty w tak niecnym celu, jak pomoc w noszeniu zakupów? Zawsze torbę zahaczam o chustę, wtedy zakupy są o wiele lżejsze!
http://i853.photobucket.com/albums/ab94/marciula/knot_zps9173c6fe.jpg (http://s853.photobucket.com/user/marciula/media/knot_zps9173c6fe.jpg.html)