PDA

Zobacz pełną wersję : lominia

annagdynia
13-09-2012, 12:39
szukałam :szok:
i jeszcze nie ma takiego wątku :hmm:

jestem po wymiance z Bożeną i :jump:
same pozytywy więc nie bójcie się dziewczyny :high:

Roma
21-09-2012, 11:20
A ja kupiłam u Lominii nowe wspaniałe lniane jaskółki za bezcen. Pokochałam je:love:
Super kontakt!

Luthienna
19-11-2012, 12:01
kilka wymianek juz za nami - pozytywnych, przyjaznych :) Tylko dlaczego ja zawsze mam wrażenie że jakoś mniej obficie oferuję?

lominia
22-11-2012, 10:42
Tylko dlaczego ja zawsze mam wrażenie że jakoś mniej obficie oferuję?
Ciekawe...Bo to ja mam takie właśnie wrażenie po wymiankach z Tobą:)

annagdynia
15-05-2013, 14:05
ja mogę tylko tyle
:mighty::mighty::mighty::mighty::mighty::mighty::m ighty::mighty::mighty::mighty::mighty::mighty::mig hty::mighty::mighty::mighty::mighty::mighty::might y::mighty::mighty::mighty::mighty::mighty::mighty: :mighty::mighty::mighty::mighty::mighty::mighty::m ighty::mighty::mighty::mighty::mighty::mighty::mig hty::mighty::mighty::mighty::mighty::mighty::might y::mighty::mighty::mighty::mighty::mighty::mighty: :mighty::mighty::mighty::mighty::mighty::mighty::m ighty::mighty::mighty::mighty::mighty::mighty::mig hty::mighty::mighty::mighty::mighty::mighty::might y::mighty::mighty::mighty::mighty::mighty::mighty: :mighty::mighty::mighty::mighty::mighty::mighty::m ighty::mighty::mighty::mighty::mighty::mighty::mig hty::mighty::mighty::mighty::mighty::mighty::might y::mighty::mighty::mighty::mighty::mighty::mighty: :mighty::mighty::mighty::mighty::mighty::mighty::m ighty::mighty::mighty::mighty::mighty::mighty::mig hty::mighty::mighty::mighty::mighty::mighty::might y::mighty::mighty::mighty::mighty::mighty::mighty: :mighty::mighty::mighty::mighty::mighty::mighty::m ighty::mighty::mighty::mighty::mighty::mighty::mig hty::mighty::mighty::mighty::mighty::mighty::might y::mighty::mighty::mighty::mighty::mighty::mighty: :mighty::mighty::mighty::mighty::mighty::mighty::m ighty::mighty::mighty::mighty::mighty::mighty::mig hty::mighty::mighty::mighty::mighty::mighty::might y::mighty:

katmawa
06-06-2013, 08:59
przemiła expresowa wymianka, crocsy są bosssskie :love::love::love:

dziękuję i polecam lominię

Kasia.234
16-07-2013, 23:16
i ja serdecznie dziękuję :D

gratisowe butki są kochane miłością wielką, dziecko nawet do łózka próbuje się w nich pakować ;)

dianek
31-07-2013, 10:42
DZIĘKUJEMY!!

gratis trafiony w 10! skąd wiedziałaś że mój mąż to budowlaniec i ma bzika na punkcie zabawek, książek i innych gadżetów dla dzieci związanych z budownictwem ? :D a Ben złapał bakcyla jak najbardziej - więc lekturka idealna jak dla przyszłego pana inżyniera :D

młody wróci ze żłobka to będzie szał :D

lominia
31-07-2013, 10:53
:kiss:Cieszę się, że trafiony. Skąd wiedziałam- hmm... pasował do sprzętu;) A i syn nasz majster wprawiony i budowniczy. Po dziadku, matce i ojcu też.

malgos
24-10-2013, 09:10
I ja dziękuję bardzo, natychmiastowa wpłata, znakomity kontakt! Polecam serdecznie!

brumhilda
08-11-2013, 14:12
Za nami bardzo bardzo udana wymianka dostałam świetne rzeczy i w super stanie, a wszystko przebiegło w miłej atmosferze:) Bardzo gorąco polecam:)

Wiewiórka
08-11-2013, 19:12
Za nami bardzo bardzo udana wymianka dostałam świetne rzeczy i w super stanie, a wszystko przebiegło w miłej atmosferze:) Bardzo gorąco polecam:)
mogę napisać dokładnie to samo, więc tylko potwierdzę to co pisze besia

dianek
13-11-2013, 07:29
dziękujemy! kolejne mega udana wymianka :D a gratis ląduje w paczce mikołajowej dla młodego - oj będzie szał :D

edit: pakowanie paczki mistrzowskie, 10 minut próbowałam się dostać do butelki :D ;)

joasia
18-11-2013, 13:16
nie znalazłam więc zakładam:)
wymianka szybka i konkretna, rzeczy zgodne z opisem - jestem bardzo zadowolona - polecam:)

lominia
18-11-2013, 13:19
….

letka
18-11-2013, 14:02
i ja mam udaną wymiankę! Wózek mega profesjonalnie zapakowany, Lenka oszalała z radości i chce chodzić z nim do przedszkola. Dziękuję bardzo!!

mazumal
25-11-2013, 12:08
Bardzo konkretna i błyskawiczna wymianka - tak jak lubie :) Dziekuje pieknie :)