Zobacz pełną wersję : lominia
annagdynia
13-09-2012, 12:39
szukałam :szok:
i jeszcze nie ma takiego wątku :hmm:
jestem po wymiance z Bożeną i :jump:
same pozytywy więc nie bójcie się dziewczyny :high:
A ja kupiłam u Lominii nowe wspaniałe lniane jaskółki za bezcen. Pokochałam je:love:
Super kontakt!
Luthienna
19-11-2012, 12:01
kilka wymianek juz za nami - pozytywnych, przyjaznych :) Tylko dlaczego ja zawsze mam wrażenie że jakoś mniej obficie oferuję?
Tylko dlaczego ja zawsze mam wrażenie że jakoś mniej obficie oferuję?
Ciekawe...Bo to ja mam takie właśnie wrażenie po wymiankach z Tobą:)
annagdynia
15-05-2013, 14:05
ja mogę tylko tyle
:mighty::mighty::mighty::mighty::mighty::mighty::m ighty::mighty::mighty::mighty::mighty::mighty::mig hty::mighty::mighty::mighty::mighty::mighty::might y::mighty::mighty::mighty::mighty::mighty::mighty: :mighty::mighty::mighty::mighty::mighty::mighty::m ighty::mighty::mighty::mighty::mighty::mighty::mig hty::mighty::mighty::mighty::mighty::mighty::might y::mighty::mighty::mighty::mighty::mighty::mighty: :mighty::mighty::mighty::mighty::mighty::mighty::m ighty::mighty::mighty::mighty::mighty::mighty::mig hty::mighty::mighty::mighty::mighty::mighty::might y::mighty::mighty::mighty::mighty::mighty::mighty: :mighty::mighty::mighty::mighty::mighty::mighty::m ighty::mighty::mighty::mighty::mighty::mighty::mig hty::mighty::mighty::mighty::mighty::mighty::might y::mighty::mighty::mighty::mighty::mighty::mighty: :mighty::mighty::mighty::mighty::mighty::mighty::m ighty::mighty::mighty::mighty::mighty::mighty::mig hty::mighty::mighty::mighty::mighty::mighty::might y::mighty::mighty::mighty::mighty::mighty::mighty: :mighty::mighty::mighty::mighty::mighty::mighty::m ighty::mighty::mighty::mighty::mighty::mighty::mig hty::mighty::mighty::mighty::mighty::mighty::might y::mighty::mighty::mighty::mighty::mighty::mighty: :mighty::mighty::mighty::mighty::mighty::mighty::m ighty::mighty::mighty::mighty::mighty::mighty::mig hty::mighty::mighty::mighty::mighty::mighty::might y::mighty:
przemiła expresowa wymianka, crocsy są bosssskie :love::love::love:
dziękuję i polecam lominię
Kasia.234
16-07-2013, 23:16
i ja serdecznie dziękuję :D
gratisowe butki są kochane miłością wielką, dziecko nawet do łózka próbuje się w nich pakować ;)
DZIĘKUJEMY!!
gratis trafiony w 10! skąd wiedziałaś że mój mąż to budowlaniec i ma bzika na punkcie zabawek, książek i innych gadżetów dla dzieci związanych z budownictwem ? :D a Ben złapał bakcyla jak najbardziej - więc lekturka idealna jak dla przyszłego pana inżyniera :D
młody wróci ze żłobka to będzie szał :D
:kiss:Cieszę się, że trafiony. Skąd wiedziałam- hmm... pasował do sprzętu;) A i syn nasz majster wprawiony i budowniczy. Po dziadku, matce i ojcu też.
I ja dziękuję bardzo, natychmiastowa wpłata, znakomity kontakt! Polecam serdecznie!
brumhilda
08-11-2013, 14:12
Za nami bardzo bardzo udana wymianka dostałam świetne rzeczy i w super stanie, a wszystko przebiegło w miłej atmosferze:) Bardzo gorąco polecam:)
Wiewiórka
08-11-2013, 19:12
Za nami bardzo bardzo udana wymianka dostałam świetne rzeczy i w super stanie, a wszystko przebiegło w miłej atmosferze:) Bardzo gorąco polecam:)
mogę napisać dokładnie to samo, więc tylko potwierdzę to co pisze besia
dziękujemy! kolejne mega udana wymianka :D a gratis ląduje w paczce mikołajowej dla młodego - oj będzie szał :D
edit: pakowanie paczki mistrzowskie, 10 minut próbowałam się dostać do butelki :D ;)
nie znalazłam więc zakładam:)
wymianka szybka i konkretna, rzeczy zgodne z opisem - jestem bardzo zadowolona - polecam:)
i ja mam udaną wymiankę! Wózek mega profesjonalnie zapakowany, Lenka oszalała z radości i chce chodzić z nim do przedszkola. Dziękuję bardzo!!
Bardzo konkretna i błyskawiczna wymianka - tak jak lubie :) Dziekuje pieknie :)