PDA

Zobacz pełną wersję : Dla foremek o mocnych nerwach...

Jasnie Pani :)
09-02-2009, 18:41
http://sk2.pl/31957

:omg: na sam widok mnie mrozi....
no, ale skoro to rozwiazanie dla rodziców bliźniąt to jedno w tą, jedno w tamtą nie robi różnicy :twisted: :twisted:

yerba
09-02-2009, 18:47
O cholera :omg:

Chyba trzeba jednak być nieźle szurniętym, by w to dziecko wpakować...

Albo wybrać się na wycieczkę w góry...

Dagmara
09-02-2009, 18:48
Debatowaliśmy gdzieś, kiedyś już o tym ;)

Ilonsa
09-02-2009, 18:55
:omg: dramat, w życiu nie wsadziłabym w coś takiego dziecka.

brikola
09-02-2009, 18:59
to już przegięcie jak dla mnie, wyglada jak torba na zakupy :evil:

hanti
09-02-2009, 19:10
a ja bym kupiła 8))

zastosowanie ??? kładę ustrojstwo do koszyka na noc, na to nowego smrodka i w nocy jak muszę na śpiocha przenieść dziecia z koszyka do swojego łóżka, to mogłabym to robić jedną ręką bez wstawania z łóżka :lol: :lol: :lol:

Joania
09-02-2009, 19:36
No tak ale co innego takie użycie jak mówisz, a co innego nosić w tym dziecko, wyjść na ulice itd

hanti
09-02-2009, 19:41
ja nie sądzę żeby ktokolwiek w tym wyniósł dziecko na spacer. Natomiast na pewno rodzice bliźniąt którzy zostawiają wózek i po schodach niosą dzieci mogli by to wykorzystać zamiast wkładów wózkowych (które są po prostu ciężkie)

green
09-02-2009, 21:13
okropnie to dla mnie wygląda, wrrrrrr :evil:

andziulindzia
09-02-2009, 21:16
No ale we wkładzie wózkowym są jakieś boki, które zapewniają bezpieczeństwo. A w tym boków brak. Wnosiłam młodszą córkę w takim wkładzie-nosidełku wózkowym (coś jakby gondola tyle, ze miękka) i zdarzyło mi się parę razy, że złapałam źle za uszy i dziecko nie leżało całkiem równolegle do podłogi tylko pod kątem. Raz nawet się zsunęła po dnie, na szczęście nóżkami zaparła się o bok nosidła. A w tym? Dziecko w podobnej sytuacji wylądowałoby na betonie. Brrr

Pierwsze zastosowanie hanti jest całkiem fajne - jedną ręką sięgać dziecko w nocy z koszyka to wygoda

Andzia

v
09-02-2009, 21:24
wiesz, chusta tez nie ma usztywnianych bokow, a jakos daje rade ;)
toto mozna rozciagnac, dopasowac, dziec nie ma prawa sie wysunac

mysle, ze tylko tylko wyglada dramatycznie, a na dwa pietra po schodach faktycznie moze sie przydac

andziulindzia
09-02-2009, 22:00
Ale w chuście dziecko masz blisko swojego cała, jest do ciebie stabilnie przytroczone i wyraźnie czujesz gdy jest coś nie w porządku. I bardziej w nosidle nie chodziło mi o sztywne boki co o ochronną barierę.
No nie wiem. Nie nosiłabym w tym dziecka po schodach czy w ogóle nad twardą podłogą. Jakoś nie mam przekonania.

Andzia

petisu
09-02-2009, 22:07
Ja też bym sie bała w tym nosić.

PodwójnaMama
09-02-2009, 22:16
Faktycznie na pierwszy rzut oka nie wzbudza zaufania, ale myślę, że faktycznie żeby dziecko wnieść czy znieść w bloku, przenieść z samochodu itp to fajna sprawa- tylko te uchwyty powinny być większe nie takie małe kółeczka bo mogą się wyslizgnąć. A jak się dziecko włoży, materiał się naciągnie i otuli malucha to chyba nie ma ryzyka, ze się wyślizgnie. Oczywiście mowa o maluszku, ktory się nie wygibnie, nie wywierci i nie ucieknie z tego ;)

Ania
09-02-2009, 22:54
a ja bym kupiła 8))

zastosowanie ??? kładę ustrojstwo do koszyka na noc, na to nowego smrodka i w nocy jak muszę na śpiocha przenieść dziecia z koszyka do swojego łóżka, to mogłabym to robić jedną ręką bez wstawania z łóżka :lol: :lol: :lol:

ja tak robilam po porodzie w szpitalu 8)) dziecko bylo co prawda lepiej i pewniej zabezpieczone, ale fakt faktem, jak sie nie mialo sily wstac na nogi to sobie trzeba bylo jakos radzic

monjan
10-02-2009, 09:26
jak w siatce...

odynka
10-02-2009, 14:40
a ja nie widze:(