Zobacz pełną wersję : jak się ubrać do chusty na wesele z 14 msc?!
i nie chodzi mi bynajmniej o dobór chusty do stroju ;) ale o to jakie buty założyć?
zakładacie obcasy na wesela jeśli macie zamiar dziecko chustować?
no i przy okazji drugie pytanie: na weselu nosicie na plecach, z przodu, na biodrze?
może lepiej w ogóle kółkową tylko?
o 14 msc. chodzi!
ja założyłabym obcasy (i wzięła balerinki na zmiane ;) )
a nosi sie - jak trzeba, na boki, na brzuchu, na plecach... - polecam sukienkę z niegniotącego materiału :)
panthera
06-09-2012, 00:07
dokładnie tak jak hexi. obcasy raczej nie wysokie zakładałam - takie w których czuję się pewnie.
i raczej brałam kółkową (i na biodrze), choć raz miałam pożyczone MT hybrydowe i nosilismy na zmiane ja i mąż i jeszcze moja siostra i mama :)
było zabawnie.
ja założyłabym obcasy (i wzięła balerinki na zmiane ;) )
a nosi sie - jak trzeba, na boki, na brzuchu, na plecach... - polecam sukienkę z niegniotącego materiału :)
i nadającą się do karmienia ;) ło matko!
i nadającą się do karmienia ;) ło matko!
To proste :) sukienka z dekoltem :)))))
buty moze z obcasem i baletki na zmiane?; ja czesto zabieram ze soba dwie chusty, dluga i kolkowa...
Ja na weselu nie miałam odwagi na plecach nosić, bo bałam się, że mi małą ktoś będzie przy baletach szturał niechcący.... bo bawiła się z nami :thumbs up:
Buty miałam eleganckie, ale na niewielkim obcasiku i długie, zwiewne spódnico-spodnie zamiast sukienki, żeby mi się przy motaniu nie podciągała do góry :roll:
No, bo gapiów nie brakuje przy takiej atrakcji :ninja:
To proste :) sukienka z dekoltem :)))))
buty moze z obcasem i baletki na zmiane?; ja czesto zabieram ze soba dwie chusty, dluga i kolkowa...
sukienkę weselną dobrą na karmienie mam... jedną... a do niej dwie pary butów... na obcasach... no dramat, alem się obudziła, wciąż myślałam tylko o sukience do karmienia, a zapomniałam o butach do noszenia ;)
a wesele jutro...
leć do ccc i kup jakiekolwiek szmaciane balerinki za 39 zł, na w razie czego :-) szmaciane nie obetrą.
zakupy to jest dobry pomysł :)
w końcu na szybko kupiłam baletki i wzięłam pałcza i kółko z czego w użyciu był pałcz :) przydał się bardzo i w kościele i na weselu :)
dzięki za rady nie od parady ;)