Zobacz pełną wersję : Witam i cieszę się, że tu trafiłam :)
dabrowianka
05-09-2012, 13:34
Chustować zaczęłam najmłodsze dziecie, żeby dać radę zająć się, nakarmić,... starsze rodzeństwo. Potem się okazało, że to świetny sposób dacierania do wszelkoch miejsc gdzie wózek nie dojedzie. A i po drodze było "zalecenie" ortopedki :) A staje się :heart:
Forum jest dla mnie odkryciem nieograniczonych pokładów wiedzy i doświadczenia, za co Wam dziękuję.
Mam nadzieję, że również uda mi się poznać Was i mnie odrobinkę poznacie. Chociaż czasu u mnie (i nie tylko u mnie), jak na lekarstwo.
Pozdrawiam :hey:
Zarejestrowanych w sierpniu witamy:)
dzieckoziemi
07-09-2012, 17:39
Witaj na forum. :) Uwaga - forum wciąga i uzależnia. ;)
dabrowianka
25-09-2012, 23:45
Zarejestrowanych w sierpniu witamy:)
:)
Witaj na forum. :) Uwaga - forum wciąga i uzależnia. ;)
Zauważyłam, ale już a późno na ostrzeżenia ;)
Pozdrawiam :)
opolanka
26-09-2012, 11:29
:hello:Witaj....
Piękny avatar...
Witaj u mnie też przy trzecim chusta miała być tylko środkiem transportującym, miała pomagać przy domowych czynnościach no i wpadłam tak bardzo ze jak mój synek zaczął podrastać zamarzył mi się kolejny chuścioch no i mam :)
dabrowianka
17-10-2012, 00:05
:hello:Witaj....
Piękny avatar...
Dziękuję :)
:welcome:
Welcome, trenujemy i pogłębiamy wiedzę i umiejętności zdobyte u Ciebie. Miałam się pokazać na kontrolę, ale cała rodzina mi się pochorowała, no z wyjątkiem najmłodszej pociechy :)
Pozdrawiamy serdecznie :)
witaj:) :hello:
:)
Witaj u mnie też przy trzecim chusta miała być tylko środkiem transportującym, miała pomagać przy domowych czynnościach no i wpadłam tak bardzo ze jak mój synek zaczął podrastać zamarzył mi się kolejny chuścioch no i mam :)
hmmmm... mówisz... Chyba bym sobie nie poradziła z kolejnym maluchem... chyba ;)
annagdynia
17-10-2012, 00:10
Witaj :)
a gdzie w trójmieście - dabrowianka z nicka ma coś wspólnego z dzielnicą w Gdyni?
dabrowianka
17-10-2012, 00:26
:thumbs up: zgadza się
Witaj, widujemy się czasem w Trójmieście - zapraszam na trójmiejskie podforum :)
ślimaczuś
17-10-2012, 09:17
Witaj :)
annagdynia
17-10-2012, 11:20
:thumbs up: zgadza się
to w takim razie witaj na dzielnicy :)
Jak mam Cię wypatrywać? Ja już prawie nie chustuję :( , częściej syn woli na nóżkach a jak robimy zakupy to wózek