Zobacz pełną wersję : Witam serdecznie!
Moja przygoda z chustą właściwie jeszcze się nie zaczęła, a już czuję że jestem zarażona... Nie mogę oderwać się od oglądania i podziwiania wzorów i od czytania Waszego forum. To uzależnia!
Mam na imię Iza i jestem mamą 3 miesięcznej Małgosi i jej 3 letniego brata.
Jutro zjawiamy się na warsztatach, mam nadzieję że z Waszą pomocą zdecyduję się w końcu na moją pierwszą piękną chustę.
Do zobaczenia!
czukczynska
06-02-2009, 22:46
:hello:
Biedronka
06-02-2009, 22:47
Cześć
fajnie że do nas dołączyłaś :D
calineczka
07-02-2009, 01:27
witaj :hello:
wciągnie Cie jeszcze bardziej :wink:
:komp: witaj :jump: :hello:
Nymphadora
07-02-2009, 07:16
witaj!
witaj w gronie uzaleznionych :lool: :lool:
PodwójnaMama
07-02-2009, 12:26
Witaj
I pochwal się na jaką chustę się zdecydowałaś :D
miedziana
07-02-2009, 12:39
Witajcie :)
rangiroa
07-02-2009, 18:39
Witajcie :hello:
Było - niełatwo, a to za sprawą mojej córki, która wcale nie była tak jak ja zachwycona chustami :(
Mam nadzieję, że to po prostu jej gorszy dzień i w domku da się przekonać do noszenia. Będziemy ją namawiać!Trzymajcie kciuki proszę!
Na razie więc cierpliwie czekam z kupnem i ćwiczymy wiązania na pożyczonej.
bubusita
07-02-2009, 21:44
Moooocno trzymamy kciuki, powolutku i cierpliwie z chustowaniem, a obie pokochacie chustę :D . Witamy Was cieplutko!
matka.kobitka
09-02-2009, 15:19
:welcome:
fajnie że się "zaraziłaś" :D
a kiedy przekonasz się do pieluszek???
Dzięki za miłe przyjęcie dziewczyny!
Wczoraj udało się w końcu i moja dziewczynka bez marudzenia wylądowała w chuście! :jump:
PodwójnaMamo, wybrałam już: turkusowy Leo, niebieskie Nino,no i wszystkie Indio są cudne, i fale...
Wszystkie mi się podobają! Na razie szukam na straganie, może znajdę jakąś mięciutką w sam raz dla nas?!
PodwójnaMama
09-02-2009, 16:00
PodwójnaMamo, wybrałam już: turkusowy Leo, niebieskie Nino,no i wszystkie Indio są cudne, i fale...
Wszystkie mi się podobają!
:thumbs up: mi też się wszystkie podobają, choć ostatnio gorącym spojrzeniem obdarowuję rapalu soczysta zieleń i fiolet... i czerwień też. Generalnie marzy mi się teraz jednokolorowa chusta :)
:welcome:
fajnie że się "zaraziłaś" :D
a kiedy przekonasz się do pieluszek???
Cały czas używamy Pieluszek!!! :wink:
No to się pochwalę! Udało się i mamy pierwszy spacerek w chuście zaliczony!!!
Było mi dość dziwnie spacerować z wolnymi niemalże rękami, niemalże bo smycz musiałam trzymać :)
Małgosia pięknie zasnęła i przyznaję, że kilka razy sprawdzałam czy oddycha taka cichutka była.
Dziękuję Wam bardzo za kciuki, bo zadziałało :jump:
Witaj!! My się chyba znamy :lol:
Chyba tak! Miło Cię tu widzieć :D
Chyba tak! Miło Cię tu widzieć :D
Ciebie także :)
musimy się spotkać na jakimś chustowym spacerku, może w s.?
Pewno, że tak!
Napisałam na pw.